Soğan kürü gecikme yapar mı ?

poyraz5858

Bir melek 👼bir paşa👦 annesi 🤱
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
27
26
3
31
Hanımlar merhaba , ben soğan kürü yaptım bu ay ve adetim 2 gün geçti bugün test yaptım negatif çıktı. Kürün de adet söktürücü olduğunu duymuştum. Hamile olsam idrar testinde çıkardı sanırım , bir fikri olan bar mı bu kür hakkında

Ayni anda arkadasimla bu kuru uyguladik ben erken adet olurken onunkini 1 hafta geciktirdi canim belli olmuyor yani

Merhaba canım mart ayında soğan kürü yaptım ve bütün düzenim alt üst resmen her ay düzenli adet olurdum ama yaptıktan sonra her şey değişti geçen ay ilaçla 2 hafta sonra ancak geldi bu ay da 3 gün geçti şu an gelen giden yok sadece hafif lekelenme var ne zaman sökülür bilmiyorum, herkeste ise yaramıyor kürler maalesef...

Peki adet belirtileriniz var mıydı benım de bat bugun ama gelen giden yok düne kadar da adet belirtiler yasadım tedirgin oldum sımdı bu ay sogan kürü yapmıstm

Peki adet belirtileriniz var mıydı benım de bat bugun ama gelen giden yok düne kadar da adet belirtiler yasadım tedirgin oldum sımdı bu ay sogan kürü yapmıstm
Benim ilk yaptığım ay 2 hafta
Ikinci ay ise 6 gün gecikti.
Belirti olarak az az kanama geliyordu sokulemiyordu.
Dr da zamanla düzene girer dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…