• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü faydalari ve uygulanisi ?

Tuba3510

E hayat gel şaşırt artık beniiiiiii :/
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
499
245
48
30
Selamin aleyküm arkadaşlar, ben sogan kuruyle ilgili bilen uygulayan varsa öğrenmek istiyorum, bekarim aderim cok duzensiz kist yok şükür, ancak stress yaparım gunluk hayatta ondan mi bilmiyorum.... duzene girer mi ? Ben bide rahimi temizliyormus diye duydum ? Benim yengem genc kizken daha içiyordu evlendi hemen hamile falan kaldi adeti duzenliymis zaten ama iyice sistemlesmis. Cok sagolun şimdiden :)

Selamin aleyküm arkadaşlar, ben sogan kuruyle ilgili bilen uygulayan varsa öğrenmek istiyorum, bekarim aderim cok duzensiz kist yok şükür, ancak stress yaparım gunluk hayatta ondan mi bilmiyorum.... duzene girer mi ? Ben bide rahimi temizliyormus diye duydum ? Benim yengem genc kizken daha içiyordu evlendi hemen hamile falan kaldi adeti duzenliymis zaten ama iyice sistemlesmis. Cok sagolun şimdiden :)
Aleyküm selam, bende bu konuyu araştırıyorum nasıl yapılıyor diye

Aleyküm selam, bende bu konuyu araştırıyorum nasıl yapılıyor diye
bır soganı kabukları nı soymadan yıkayın ve ortadan kesin ıkıbucuk su bardağı suyla bırlıkte kaynatın suyun rengıde degısıyor zaten kaynamaya başlayınca besdakıka daha kaynatıp sondurun altını. Ilıyınca sabah ve aksam. Bir su bardağı için.bende kızken kullandım adet düzeni için akıntı. İçin hatta kis için harıka . Tadı kotu degıl ama koklamadan için istrseniz bit cay kasıhı bal ekleyın

bır soganı kabukları nı soymadan yıkayın ve ortadan kesin ıkıbucuk su bardağı suyla bırlıkte kaynatın suyun rengıde degısıyor zaten kaynamaya başlayınca besdakıka daha kaynatıp sondurun altını. Ilıyınca sabah ve aksam. Bir su bardağı için.bende kızken kullandım adet düzeni için akıntı. İçin hatta kis için harıka . Tadı kotu degıl ama koklamadan için istrseniz bit cay kasıhı bal ekleyın
adet bitiminden sonra baslanacak bıde dımı ?

Merhaba arkadaşlar. Ben özlem 20 yaşındayım. Bekarım. İlk regli oluşumdan itibaren hiç bir ay düzenli regli görmedim. Hep sorunluydu. İlk aylar 2 ayda bi oluyordum. Yaşım ilerledikçe 5 ayda 6 ayda 7 ve 8 aylara çıktı. 8 ay regli olmadığım günler oldu inanabiliyomusunuz. Gitmediğim doktor kalmadı. Kimisi 19 dan sonra düzene girer dedi, kimisi çocuğun olmaz dedi, kimisi evlenince ilişkiye girdikten sonra düzene girer dedi. Kislerim vardı yumurtalıklarımda. Haplar kullandım hiçbir işe yaramadı. Daha önce bu soğan kürünü duymuştum fakat ciddiye alıp denememiştim. Birgün nette gezinirken denk geldim dikkatimi çekti ve araştırmaya başladım. Çoğu insanlar olumlu sonuç almışlardı. Dedim ki kendi kendime o kadar şanssız bir insanım ki değil 15 gün 45 gün soğan içsem genede bana fayda etmez diyordum. Sonradan olumlu sonuçları gördükçe denemeye karar verdim. Hemde hiçbir zararı yoktu soğanın. Bundan 15 gün önce içmeye başladım ve 8. günü regli oldum. Önce azar azar geldi. Son 2 gündür şiddetli oluyorum ve iki gün önce bıraktım içmeyi. Sevmediğim insanlara soğan sineği derdim ama artık dememeye karar verdim çünkü soğan çok faydalı bir bitki :) Evet kızlar, 8 ay sonra 8. gün bayramım oldu. Deneyin korkmayın. Olumlu sonuçlar alırsınız inşallah. Tarifini de vereyim. Hemen bugun içmeye başlayın. Sabah akşam aç karnına. Toplam 15 gün içeceksiniz ama regli olursanız eger bu süre zarfında olduktan 2 gün veya 3 gün sonra bırakın. Regli bittikten 3 4 gün snra tekrar içmeye başlayacaksınız. Yine 15 gün olmak üzere. Herkese iyi günler diliyorum.

Aleyküm selam. Saraçoğlu'nun sitesinde anlatıldığı şekilde yaptım ve adet dönemim bittikten 1 hafta sonra başladım. 2 su bardağı klorsuz suyu kaynatıyorum. Yani çeşmeden değil de iyi bir marka su kullanıyorum. Yumruğum büyüklüğünde bir soğanın en dıştaki ince iki kabuğunu soyuyorum, dörde bölüp kaynayan suya atıyorum. Ağzını kapatıp 5 dakika kaynatıyorum ve küçük çay süzgeci yardımıyla 2 bardağa süzerek dolduruyorum. Ilıdıktan sonra, aç karna içmek gerekiyor günde 2 defa. Ben sabah erken kalkıp, hazırlıyorum. Bardağın birini camın dış tarafına koyuyorum ve dışarısı artık soğuk olduğu için 15 dakikada ılıyor ve böylece sabah aç karna içebiliyorum. Akşam eve döndüğümde de diğer bardağı içiyorum.

İlk kür 15 gün yapılıyor. İlk 15 günlük başlangıç küründen sonra 3-4 regl döneminde, reglinize 10 gün kala 10 gün boyunca yine günde 2 kez uygulamak gerekiyor. Ben ilk kürün son günündeyim, yani 14. günde. 2-3 gün önce ufak lekelenmeler ve kasık ağrıları başladı.Bugün de çok ağrılı bir şekilde adte gördüm :mad:

Aklıma bişey takıldı kızlar. Soğanı suda 5 dk. kaynattıktan sonra direk bardağa mı alıyorsunuz süzüp, yoksa o kaynattığınız tenceredemi soğuyunca süzüyorsunuz ?
Ben ilk dediğimi yaptım hep de umarım yanlış yapmadım. Bugün son gündü ama adet belirtim yok :(

Aklıma bişey takıldı kızlar. Soğanı suda 5 dk. kaynattıktan sonra direk bardağa mı alıyorsunuz süzüp, yoksa o kaynattığınız tenceredemi soğuyunca süzüyorsunuz ?
Ben ilk dediğimi yaptım hep de umarım yanlış yapmadım. Bugün son gündü ama adet belirtim yok :KK43:
Sogan içindeyken ılıycak ayrıca sabah aksam taze yapılıp içilmesi gerekiyor yani sabah yapıp aksamda ısıtıp içilmiycek ve soganın dış kabugu soyulupda kaynatılcak...

Sogan içindeyken ılıycak ayrıca sabah aksam taze yapılıp içilmesi gerekiyor yani sabah yapıp aksamda ısıtıp içilmiycek ve soganın dış kabugu soyulupda kaynatılcak...

Dış kabuğunu sordum ve taze yaptım da içinde bekletmedim. İbrahim saraçoğlu canlı yayında bekletmeden direk süzdürmüştü de ben şimdi yanlışmı yaptım ya pofff :/

Dış kabuğunu sordum ve taze yaptım da içinde bekletmedim. İbrahim saraçoğlu canlı yayında bekletmeden direk süzdürmüştü de ben şimdi yanlışmı yaptım ya pofff :/
Benim araştıp yaptıgım o canım belki canlı yayın diye bekletmemiştir zamandan ötürü

Benim araştıp yaptıgım o canım belki canlı yayın diye bekletmemiştir zamandan ötürü

Şuan akıntım var, geçenlerde kasık ağrısı oldu bir de sık idrara çıkıyorum. Okuduğum kadarıyla bu belirtiler ooluyormuş ama inşallah bana da etki etmiştir. Bir sonrakini öyle yapıyım bari, teşekkürler. İnşallah gitmiştir kistler :(

Şuan akıntım var, geçenlerde kasık ağrısı oldu bir de sık idrara çıkıyorum. Okuduğum kadarıyla bu belirtiler ooluyormuş ama inşallah bana da etki etmiştir. Bir sonrakini öyle yapıyım bari, teşekkürler. İnşallah gitmiştir kistler :KK43:
İdrar söktürücü ve ishal yapma özelligide var canım ayrıca zayıflatıyorda ama 15 günden fazla yapma

İdrar söktürücü ve ishal yapma özelligide var canım ayrıca zayıflatıyorda ama 15 günden fazla yapma

Canım bende gaz yaptı bir ara da geçti şimdi, ama sık idrar oluyor. Hatta korktum enfeksiyon filanmı oldum diye ama soğan kürü de sık idrar çıkartıyomuş. Bugün son günümdü canım zaten, bakalım artık göreceğiz etki ettimi diye. Valla iyice taktım, saat başı adet oldummu diye bakıyorum ya :)

bende yarın başlayacağım inşallah sonuç alırım bende düzensizlikten çok çektim :(

Back