• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜ ADET GECİKMESİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Liveyourdream

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
349
335
53
Merhabalar
İbrahim saraçoğlu tarifiyle soğan kürüne başladım. Adetten sonra 10. Gün ve diğer adetime kadar kullandım. Bugün gecikmemin 5. günü. Hala adet olmadım normalde gününde olurum hep 28 günde bir. Anlamadım neden böyle oluyor

Merhabalar
İbrahim saraçoğlu tarifiyle soğan kürüne başladım. Adetten sonra 10. Gün ve diğer adetime kadar kullandım. Bugün gecikmemin 5. günü. Hala adet olmadım normalde gününde olurum hep 28 günde bir. Anlamadım neden böyle oluyor
Gebelik şüpheniz var mı ?

Gebelik şüpheniz var mı ?
Şöyle söyleyeyim yumurtalama günümden 2 gün sonra başladım ben olduğunu düşünmüyorum ibrahim saraçoğlunun sitesinde adet bitiminden 3 7 veya 10 gün sonra baslanır yazıyor ben 10 gün sonrasında basladım yani basladıgımda yumurtlamam olmuştu hatta 2 gün geçmişti bugün gecikmemin 6. Günü hala olmadım

Şöyle söyleyeyim yumurtalama günümden 2 gün sonra başladım ben olduğunu düşünmüyorum ibrahim saraçoğlunun sitesinde adet bitiminden 3 7 veya 10 gün sonra baslanır yazıyor ben 10 gün sonrasında basladım yani basladıgımda yumurtlamam olmuştu hatta 2 gün geçmişti bugün gecikmemin 6. Günü hala olmadım
Test yapın isterseniz negatif çıkarsa bi doktora görünürsünüz mevsimseldir belki. Ya da yaptığınız kürden dolayıda olabilir

Merhabalar
Bu kürü denedigkm ay bende de gecikme yaptı ne yazik

Kuzum sogan kuru adet uzerinde cok etkili dongun degisiyor ,yasadim (evli degilim hastalik nedeniyle ictim)doktora sormustum onaylaylamisti sende sor ihmal etme birde 3.gunu basla derim onaylarsa

Yalnız değilmişim. Bende de gecikme oldu sogan kuru yorumlarını okuyorum herkes gebelik olmadığı takdir de adet söktürür hatta erken olan bile varmış bende gecikme oldu gebelikte yok sebebi ne olabilir ki doktor net birsey söyledi mi

Haa normalde mi evet bat günü bat olmayınca test yaptim negatifti ama şu var battan iki günce de ikinci piki gördüm değerlendirdim iki olasılık var ama gebelik şüphem var gibi de yok gibide ne adet ne hamilelik hiçbir belirti yok şuan dümdüz vucudumuz hiçbir belirti yok hicbirsey için

Haa normalde mi evet bat günü bat olmayınca test yaptim negatifti ama şu var battan iki günce de ikinci piki gördüm değerlendirdim iki olasılık var ama gebelik şüphem var gibi de yok gibide ne adet ne hamilelik hiçbir belirti yok şuan dümdüz vucudumuz hiçbir belirti yok hicbirsey için
Inşallah hamilesindir 🥰

Back