• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü,adet gecikmesi,negatif idrar testi?

edacimm edacimm mesajini okudum ve suan ayni durum bende de var. bugun ucuncu gunum ama gelen giden yok hic adet veya gebelikle ilgili de belirtim yok. Bu mesajindan sonra gebelik durumun oldu mu acaba merak ettim?

edacimm edacimm mesajini okudum ve suan ayni durum bende de var. bugun ucuncu gunum ama gelen giden yok hic adet veya gebelikle ilgili de belirtim yok. Bu mesajindan sonra gebelik durumun oldu mu acaba merak ettim?
Merhaba canim.ikinay once kullandım soğan kurunu.hastaligim 2 hafta gecikmisti.ve sonra regl oldum.doktora gittim o ay ve yumurtlama olmadığını soyledi.halbuki hep yumurtlardim.yani soğan kuru bende ters etki yapti.bu ay corekotu bal tarçın kurune basladim.hayirlisi bakalim.sen ne kadar süredir bekliyorsun?pco varmı sende?bende yok cunku soğan sürü pco lara iyi geliyor galiba.

Merhaba canim.ikinay once kullandım soğan kurunu.hastaligim 2 hafta gecikmisti.ve sonra regl oldum.doktora gittim o ay ve yumurtlama olmadığını soyledi.halbuki hep yumurtlardim.yani soğan kuru bende ters etki yapti.bu ay corekotu bal tarçın kurune basladim.hayirlisi bakalim.sen ne kadar süredir bekliyorsun?pco varmı sende?bende yok cunku soğan sürü pco lara iyi geliyor galiba.
Hmm ben gebelik dusunuyorum o yuzden uyguladim. Herhangi bi rahatsizligim yok cok sukur. Bir senedir deniyoruz biz de. Bi de sogan kurunu yapayim dedim. Onceden de havuc incir kuru denemisligim var ama onu da yarim birakmak zorunda kalmistim ayrica o da adetimi geciktirmisti.. Bende de bu kurler gecikme yaparak ters etki yapiyor sanirim:) normalde adetlerim duzenlidir. İki gun daha bekleyip test yapicam

Bende hamilelik için uyguladim.ayniyiz seninle o zaman bende bir yıldır bekliyorum.insallah hamile kalırız hayirlisiyla :) bana da haber ver burdan.insallah hamilesindir.bende corekotu kurune devam ediyorum.

Bende hamilelik için uyguladim.ayniyiz seninle o zaman bende bir yıldır bekliyorum.insallah hamile kalırız hayirlisiyla :) bana da haber ver burdan.insallah hamilesindir.bende corekotu kurune devam ediyorum.
İnsallah canim hayirliysa olsun ne diyelim :)

Soğan kürü gerçekten adet gecikmesi yapıyo, benim adetlerim hep düzenlidir bu ay soğan kürü uyguladım ve ilk defa 5 gün geciktim test yaptım negatif ve hala olmadım artık ne zaman olurum Allah bilir :KK43:

Back