- Konu Sahibi zarifecikk
-
inşallah senin dediğin gibi olur. Sen de benim bu yaşadıklarımı mı yaşadın peki? Testi adetin bir hafta geçince mi tekrarladın? Dilerim hamileyimdir....
hadi hayırlısı o zaman. benim için de bir umut var o zaman inşallah. cnm çok saol. mutlu oldum benzer bi durum ve sonuç mutluluk... haklısın ben de daha önce çok düzensiz bi şekilde soğan kürü yapmışrım normal zamandan önce adet olmuştum. ama bi gün yaptım bigün yapmadım. bazen sabah yaptım akşam kaldı...bu sefer hiç atlamadan tarif edildiği gibi uyguladım inşallah sonucu seninki gibi minik melek olur. :))
canım bende senin gibi belirtiler yaşıyor soğan kürü falan uygulamadım bende de eşimde de herhangi bi sorun yok doktorum doğal yolla gebe kalabilirsin dediği için yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz işte.
psikolojikmi diyorum ama çok belirgin çok farklı belirtiler yaşıyorum yani defalarca gebelik geçirmiş bi insan gözüme baksa hamile olduğumu anlar o derece belirtiler yaşıyorum fakat dün adet günümdü olmayınca bu sabah test yaptım sonuç negatif eşim bekle bakalım belki 2 3 gün sonra çıkar dedi ama yine de üzüldüm aman neyse adet olayımda bari şişkinliğim gitsin dedim umursamadım düğün telaşımız var gittim kendime birşeyler aldım gezdim falan aklıma hiç getirmedim ama yinede sol kasığımdaki batma geçmedi bacağıma bacak içime kadar yayılıyor eve geldim ped bile koymuştum baktım sadece beyaz akıntı halende gelmedi.
insanın içine doğarmış ya sanki bana gebeymişim gibi geliyor testi cuma günü tekrarlasam çıkacakmış gibi geliyor.
hayırlısı artık ne diyim bu kadarı psikolojik olmamalı ya.
inşallah hamilesindir arkadaşım ama bu kürlerden dolayı da ağrı olabilir mi acaba diye düşündüm. ama inşallah vardır. bende 1.5 yıldır bebek özlemi çekiyorum.
mız mız cnm sana birşey soracaktım, adet gecikmesi yaşadığın zamanda hani demişsin ya çok önemsemedim sonra test yaptım diye göğüslerde herhangibi belirti ağrı sızı oldu mu?? yoksa normal miydi? çok merak ediyorum cnm cevplarsan sevinirim...
kizlar merhaba bende sogan kurunu uyquluyorum 11. gunum daha 7ci gunden itibaren akinti basladi hic bende akinti olmazdi,12,14,16 ci gunlerde olduk reqlimin bugun 17. gunu,7 aydir evliyiz bes aydir bebek istiyoruz aaay INSALLAH ALLAHIM bu ay kismet eder,sogani bitirip incire gecicem,baska sogan kuru uygulayan varmi acaba bolusurse sevinirim:))))
selamunalryküm şuan bende aynı durumdayım 3 gün geçti adetim SOĞAN kürüm de bitti sizin şu andaki durumunuz neaynı şeyi yaşıyorum.adetim 4 gün geçikti testler hep negatif.ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?