• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü,adet gecikmesi,negatif idrar testi?

zarifecikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
217
1
96
Balıkesir
merhaba arkadaşlar, bu ay soğan kürü uyguladım çok düzenli bi şekilde ve bugün adet günüm. ama olmadı. aslında belirtilerim de var ara ara bir sağ bir sol kasıkta batmalar. hatta geçen hafta ayakkabımı giymek için eğildiğimde sol tarafımda çok ani bir sancı oldu ister istemez bağırdım da.adet olacakmışım gibi şişlik ve ağrı. aslında yazınca fark ettim baya belirti yaşıyorum bel ağrısı sırt ağrısı dahil. göğüslerim ağrımıyor ama şiş. Test yap diceksiniz bugün sabah yaptım negatif çıktı. Dua edin benim için bebişim benimle olsun...Adet günü test yapıp negatif çıktıktan sonra hamile olanlar var diye duymuştum dilerim ben de öyle olurum.Benzer durum yaşayanlar ya da duymuş olanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.... :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Cnm benım bende aynen sogan kuru yaptım ve adetım bır gun attı onemsemedım ama ıcım ıcımıde yedı dort bes gun sonra test yaptım test cok cok varla yok arası bırsey cıktı kocam ben goremıyorum bıle dedı dusun ama ıcıme dogmustu vardı aradan 2 gun sonra penbe cızgı belırdı

sen dıkkat et sımdı sogan kuru cok guzel bır sey eger adetlerın duzenlıyse buyuk ıhtımalle olabılırsın canısko ınsallah vardırrrr melegın senınledır

inşallah senin dediğin gibi olur. sen de benim bu yaşadıklarımı mı yaşadın peki? testi adetin bir hafta geçince mi tekrarladın? dilerim hamileyimdir....

inşallah senin dediğin gibi olur. Sen de benim bu yaşadıklarımı mı yaşadın peki? Testi adetin bir hafta geçince mi tekrarladın? Dilerim hamileyimdir....

cnm bak benım temmuz 22 adet olmam lazımdı olmadım ama ıcım ıcım yedı hergun onemsemedım ama

aradn 5 gun gectı testı yaptım dusun o zaman bıle nerdeyse cıkmamıstı ben hıssettım sadece

aradan 2 gun sonra yenıledım ve cıktı

ertesı gun kan verdım cıktı ama doktor mınıcık daha dedı daha yenı olmus dedı dusun

adettım gectıgı ılk gun yapsaydım cıkmayacaktı normalıde bu zaten

testlerın bıle ustunde en az 7 gun gecsın yazıyo

Valla cnm sogan kuru yaptıgım zamanlar benım adetım hep tam zamanıda olurdu ılk defa boyle atINCA SASIRDIM YOKSA HIC AKLIMDA YOKTU BEBEK ISTIYORDUK AMA OLMUYORDU BIZIMKISI BIR SENE UGRASTIRDI BIZI MINIK KELEBEGIM

hadi hayırlısı o zaman. benim için de bir umut var o zaman inşallah. cnm çok saol. mutlu oldum benzer bi durum ve sonuç mutluluk... haklısın ben de daha önce çok düzensiz bi şekilde soğan kürü yapmışrım normal zamandan önce adet olmuştum. ama bi gün yaptım bigün yapmadım. bazen sabah yaptım akşam kaldı...bu sefer hiç atlamadan tarif edildiği gibi uyguladım inşallah sonucu seninki gibi minik melek olur. :))

hadi hayırlısı o zaman. benim için de bir umut var o zaman inşallah. cnm çok saol. mutlu oldum benzer bi durum ve sonuç mutluluk... haklısın ben de daha önce çok düzensiz bi şekilde soğan kürü yapmışrım normal zamandan önce adet olmuştum. ama bi gün yaptım bigün yapmadım. bazen sabah yaptım akşam kaldı...bu sefer hiç atlamadan tarif edildiği gibi uyguladım inşallah sonucu seninki gibi minik melek olur. :))

INSALLAH HAYIRLISIYLA HABERINI ALACAKSIN INAN BUNA :emir_bebek:

canım bende senin gibi belirtiler yaşıyor soğan kürü falan uygulamadım bende de eşimde de herhangi bi sorun yok doktorum doğal yolla gebe kalabilirsin dediği için yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz işte.
psikolojikmi diyorum ama çok belirgin çok farklı belirtiler yaşıyorum yani defalarca gebelik geçirmiş bi insan gözüme baksa hamile olduğumu anlar o derece belirtiler yaşıyorum fakat dün adet günümdü olmayınca bu sabah test yaptım sonuç negatif eşim bekle bakalım belki 2 3 gün sonra çıkar dedi ama yine de üzüldüm aman neyse adet olayımda bari şişkinliğim gitsin dedim umursamadım düğün telaşımız var gittim kendime birşeyler aldım gezdim falan aklıma hiç getirmedim ama yinede sol kasığımdaki batma geçmedi bacağıma bacak içime kadar yayılıyor eve geldim ped bile koymuştum baktım sadece beyaz akıntı halende gelmedi.
insanın içine doğarmış ya sanki bana gebeymişim gibi geliyor testi cuma günü tekrarlasam çıkacakmış gibi geliyor.
hayırlısı artık ne diyim bu kadarı psikolojik olmamalı ya.

inşallah hamilesindir arkadaşım ama bu kürlerden dolayı da ağrı olabilir mi acaba diye düşündüm. ama inşallah vardır. bende 1.5 yıldır bebek özlemi çekiyorum.

canım bende senin gibi belirtiler yaşıyor soğan kürü falan uygulamadım bende de eşimde de herhangi bi sorun yok doktorum doğal yolla gebe kalabilirsin dediği için yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz işte.
psikolojikmi diyorum ama çok belirgin çok farklı belirtiler yaşıyorum yani defalarca gebelik geçirmiş bi insan gözüme baksa hamile olduğumu anlar o derece belirtiler yaşıyorum fakat dün adet günümdü olmayınca bu sabah test yaptım sonuç negatif eşim bekle bakalım belki 2 3 gün sonra çıkar dedi ama yine de üzüldüm aman neyse adet olayımda bari şişkinliğim gitsin dedim umursamadım düğün telaşımız var gittim kendime birşeyler aldım gezdim falan aklıma hiç getirmedim ama yinede sol kasığımdaki batma geçmedi bacağıma bacak içime kadar yayılıyor eve geldim ped bile koymuştum baktım sadece beyaz akıntı halende gelmedi.
insanın içine doğarmış ya sanki bana gebeymişim gibi geliyor testi cuma günü tekrarlasam çıkacakmış gibi geliyor.
hayırlısı artık ne diyim bu kadarı psikolojik olmamalı ya.

cnm dilerim Rabbim hepimizin gönlüne göre verir, bol bol bebişler verir, kalabalık geniş aileler olmamızı nasip eder hayırlısıyla. bence şimdi en zor zamanlardayız sabretme zamanı. ben de senin gibi düşünüyorum bu kadar mı hayal kuruyorum diyorum yani yaşıyorum ben bizzat o ağrıları yaşıyorum. inşallah sen, ben, bizim gibiler ağrıları boşa çekmiyoruzdur. sen de bekle bakalım birkaç gün kadar. ben de inş adet olmazsam beklicem tekrar test yapmak için. şimdi bolbol dua etmeliyiz. artık hakkımızda hayırlısı....

inşallah hamilesindir arkadaşım ama bu kürlerden dolayı da ağrı olabilir mi acaba diye düşündüm. ama inşallah vardır. bende 1.5 yıldır bebek özlemi çekiyorum.

bilemiyorumki cnm bir umut bekliyoruz. sen hiç denedin mi soğan kürü?? ben daha önce de denemiştim küçük küçük kistler vardı onlar gitmişti doktor muayenesinde belli oldu. faydasını gören çok insan varmış internete soğan kürü yazınca neler çıkıyor. inşallah bizlere de faydası olur. en kısa zamanda sen ben de anne oluruz sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallah cnm..

mız mız cnm sana birşey soracaktım, adet gecikmesi yaşadığın zamanda hani demişsin ya çok önemsemedim sonra test yaptım diye göğüslerde herhangibi belirti ağrı sızı oldu mu?? yoksa normal miydi? çok merak ediyorum cnm cevplarsan sevinirim...

mız mız cnm sana birşey soracaktım, adet gecikmesi yaşadığın zamanda hani demişsin ya çok önemsemedim sonra test yaptım diye göğüslerde herhangibi belirti ağrı sızı oldu mu?? yoksa normal miydi? çok merak ediyorum cnm cevplarsan sevinirim...

cnm benım zaten adet gecıkmesınden sonrakı en buyuk belırtı goguslerde baslıyor hamılelıkle

buyume oluyor
tas gıbı oluyor
damarlar belırıyo cok

bende bunların hepsı oldu cnm

ya cnm normalde adet öncesi hastalanacaksam göğüslerim çok ağrır merdiven inerken bile dikkat ederim. ama bu sefer sadece dolgunluk var ağrı sızı damarlar yok... korkuyorum inan...soğan düzenimi altüst etmemiştir inşallah... bebişim benimledir....ikinci test için 10 gün beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı...

kizlar merhaba bende sogan kurunu uyquluyorum 11. gunum daha 7ci gunden itibaren akinti basladi hic bende akinti olmazdi,12,14,16 ci gunlerde olduk reqlimin bugun 17. gunu,7 aydir evliyiz bes aydir bebek istiyoruz aaay INSALLAH ALLAHIM bu ay kismet eder,sogani bitirip incire gecicem,baska sogan kuru uygulayan varmi acaba bolusurse sevinirim:))))

kizlar merhaba bende sogan kurunu uyquluyorum 11. gunum daha 7ci gunden itibaren akinti basladi hic bende akinti olmazdi,12,14,16 ci gunlerde olduk reqlimin bugun 17. gunu,7 aydir evliyiz bes aydir bebek istiyoruz aaay INSALLAH ALLAHIM bu ay kismet eder,sogani bitirip incire gecicem,baska sogan kuru uygulayan varmi acaba bolusurse sevinirim:))))

Ay kıyamam tatlım bölüşmem mi :16::16:
tatlım bende aralık ayında soğan kürü nü yaptım ama
çok düzenli değl bi 12 gün falan içtim sonra bıraktım sonra ocakta
hamile kaldım kendiliğinden umarım sana da nasip olur
:nazar:

aynı şeyi yaşıyorum.adetim 4 gün geçikti testler hep negatif.ne yapmalıyım

Uzun zamandır sayfaya yazılmıyor.ama yine de yazmak istedim.aynı gecikme bende de var.sogan kürü kullandım ve adetim 4 gün gecti ve testler negatif :( bakalım sonuc ne olacak

Back