Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü 13. Gün sarı akıntı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oznurr26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
762
1.382
63
Arkadaşlar merhaba bu ay soğan kürü yapıyorum 13. Gün çok yoğun bir şekilde sarı akıntı geldi bugün. Soğan kürünü ilk içtiğim zamanlar akıntım yoktu son 4-5 gündür akıntım başladı. İlişki olduğunda ise ilk defa sağ kasığım aşırı derecede yanarcasına ağrıdı sizce neden olabilir yardımcı olurmusunuz

Enfeksiyon varmış demekki temizleniyor. Tıkanıklılıkta da sarı akıntı gelebiliyor gerçi. Her neyse, iyi bişeyler oluyor yani korkma. 15 gün dolunca bırak.

Enfeksiyon varmış demekki temizleniyor. Tıkanıklılıkta da sarı akıntı gelebiliyor gerçi. Her neyse, iyi bişeyler oluyor yani korkma. 15 gün dolunca bırak.
4 ay önce enfeksiyon tedavisi gördüm ilaç içtim yani enfeksiyon olduğu zaman yanmalar olurdu idrarda kan gelirdi bende Ama tedaviden sonra geçti temizlendi sanıyordum meğerse temizlenmemiş mi yani tıkanıklık derken nasıl yani tüpler mi tıkanık olursa gelebiliyor sarı akıntı ay telaş oldum iki gün sonra bitecek inşallah güzel haberler bu ay değilse bile sonraki aylar alırım

İdrar yolundaki enfeksiyonla genital enfeksiyon farklı şeyler. İnşallah alırsın güzel haberler.

İdrar yolundaki enfeksiyonla genital enfeksiyon farklı şeyler. İnşallah alırsın güzel haberler.
Yani bu soğan kürü ile hangisi temizlenmiş oluyor genital mı çok soru sordum yoruyorum sizi de kusura bakmayın içim ferahlasın istiyorum sadece (

Yani bu soğan kürü ile hangisi temizlenmiş oluyor genital mı çok soru sordum yoruyorum sizi de kusura bakmayın içim ferahlasın istiyorum sadece (
Estağfirullah sor tabi. Her türlü enfeksiyonu temizliyor soğan kürü. Dişinde enfeksiyon varsa ona bile iyi gelir. Enfeksiyon sökmek zaten soğanın işi.
Ama genelde rahim temizlemesiyle bilinir çünkü rahim tedavi olarak en uğraştırıcı olanı. O yüzden onla ünlenmiş.

Ben ilaçlarla 5-6 yıldır yenemediğim kronik idrar yolu iltihabımı soğan kürü ile yendim. Sürekli ateşlenip acillik oluyordum. Kanama oluyordu. Yanma oluyordu. Hiç bi ilaç fayda etmemişti. Benle mezara gidecek heralde bu hastalık diyordum. Rahim temizlesin diye soğan kürü yaptım. İdrar yollarımı da temizlemiş. Doktor şok oldu sen ağır enfeksiyonluydun nasıl oldu diye.

Yirmilik dişimin yan tarafında da iltihap çıkıp iki güne geçti bende şaşırmıştım resmen mucize ya her şeyi söküp atıyor vücuttan yarın son bakalım akıntım sildikçe geliyor ilk defa yaşıyorum içim temizleniyor diye nasıl mutluyum size de çok çok geçmiş olsun geçirmişsiniz çok şükür enfeksiyonu beni aydınlatıığın için teşekkür ederimm.. Bu arada adetimin üçüncü günü hormon testi yaptırıp değerlerime bakıp incir kürüne başlamayı düşünüyorum takipe aldım sizi değerlerimi birlikte konuşuruz inşallah :)

Rica derim. Hormon tahlili olmadan kür yapmak doğru değil güzel düşünmüşsün. Beni etiketlersin veya mesaj atarsın bakarım inşallah :)

Kızlar ben ovi günlerindeyim soğan kürüne başlasam bi ters etki olur mu

Benimde soğan kürü kullanırken aynı şekilde oldu ve dr a gittiğimde yumurtalığimda kist olduğunu ve patladığını oğrendim

Benimde soğan kürü kullanırken aynı şekilde oldu ve dr a gittiğimde yumurtalığimda kist olduğunu ve patladığını oğrendim
Kist mi patlamak mı aman allahım şuan hiç böyle bir şey beklemiyorum ya inşallah öyle bir şey yoktur doktora gidip ne dicem sarı akıntım fazla diye şikayetle mi gidiyim soğan kürüm yarın son patlamış olsa aşırı ağrı olmaz mı? Belirtileri neler acaba bi ağrım yok ay endişelendim

Sağ kaşığın ağrıdı demiştiniz ya hani işte aynı oldu benimde dr a söyledim ağrıyı ne zaman hissettiğimi muayene etti

A
Yarıca soğan kürü ise yaradı o kist yüzünden yumurtlamıyordum kür iyi geldi temizlendi yumurtladım ama malesef bu ayda olmadı nasip

merhabalar soğan kürü faydalı oldu mu sizde. ben de içmeye başladım bugün 6. günüm içmeye başladıktan 2 gün sonra akıntım kesildi. ileriki günlerde neler olcak bilmiyorum

merhabalar, soğan kürünün faydasını gördünüz mü acaba bende akıntı çok fazlaydı o yüzden yapıyorum bugün 11. günüm ilk 3 gün hiç akıntım olmadı 6 7 gün sonra akıntım başladı normal galiba inşallah şifa olur

Merhaba faydasını elbet görmüşümdür iltihap yönünden fakat bebek olmadı.. normaldir şifa olur inşallah size :)

Merhaba faydasını elbet görmüşümdür iltihap yönünden fakat bebek olmadı.. normaldir şifa olur inşallah size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…