Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bak bu guzelmis fislerin hem daha buyuk hemde daha saglam duruyor. Bunu begendim ben.
Peki boyle kucuk bir dograyici ama manuel olmayan var mi acaba. Acaba manuel olunca ipi yerinden cikar mi uzun sure kullaninca veya ipte eskime kopma olur mu. Ve ne kadar ince yapiyor. Benim esim sogani sevmiyor yemeklerde o yuzden pure haline getirmem gerekiyor yemeklerde sogan kullanirken. Guzel ise yariyorsa bende bi bakim magzalara
bence elektrikten tasarruf etmesi ve temizliğinin kolay olması bile yeterli almam için :) ki fissler baya kaliteli bi marka, bıçakları da sağlamdır diye düşünüyorum. bu arada ben de soğanı sevmiyorum illa rendelemem gerek midem almıyor eşin gibi![]()
selam arkadaşlar
tupperde soğan doğrayıcı varmış:yemeklik doğruyormuş.fakat 50 tl ye yakın bir fiyatı var.daha uygun nette nerde bulabilirim.kullanan varmı aranızda?
tupperware ın ürünleri niçin bu kadar pahalı altı üstü plastik işte yahu ne farkı vaar yani sanki
bu ürünü merak ettim kullanınca izlenimlerini aktarır mısın?
Arzumun doğrayıcılarını kullanıyordum da onlarda elektronik olduğu içim dönen kısım aşınıyor.
İpli doğrayıcı aldım bitane link vermek yasak herhalde reyontr.com/urun/cek-birak-pratik-dograyici-swizzz-prozzz1.aspx
bu siteden aldım kapıda ödemeyle. Çok ufak takılmalar yapsada performansı gayet iyi beklediğimden daha iyi çıktı diyebilirim :)
canım internetten satış sitelerinde nicer dicer plus diye bir ürün var televizyon satışıyla çıkmıştı ilk 32 tlye bulabilirsin sadece soğan değil birçok şeyi kolayca doğrayabilirsin. çok pratik