soğan doğrayıcı nerden alabilirim?

muntazar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
734
38
123
İzmir
selam arkadaşlar
tupperde soğan doğrayıcı varmış:yemeklik doğruyormuş.fakat 50 tl ye yakın bir fiyatı var.daha uygun nette nerde bulabilirim.kullanan varmı aranızda?

gecen hafta pazar gunu tupperware toplantisina gittim orda bitane hafif bardaktan buyuk kutu gibi birsey vardi sogan falan dogruyormus boyle ipi varmis cekip birakiyormussun fiyatinada bana 50 euro civarinda dediler. Kucuk robot misaliymis. Bence sacma sapan birsey para vermeye degmez alt ustu plastik bir kutu onun yerine kucuk bir mikser/dograyici alsan iyi bir markadan daha mantikli. Yani plastik bardak gibiydi ben hic begenmedim.

Tabiki yinede sen bilirsin ama gercek bir dograyicinin yerini tutmaz bence.

canim bak bu guzelmis fislerin hem daha buyuk hemde daha saglam duruyor. Bunu begendim ben.

Peki boyle kucuk bir dograyici ama manuel olmayan var mi acaba. Acaba manuel olunca ipi yerinden cikar mi uzun sure kullaninca veya ipte eskime kopma olur mu. Ve ne kadar ince yapiyor. Benim esim sogani sevmiyor yemeklerde o yuzden pure haline getirmem gerekiyor yemeklerde sogan kullanirken. Guzel ise yariyorsa bende bi bakim magzalara.

tupper istemiyorum arkadaşlar :tupperden hamur kabartma kabı aldım güya 15 dak da hamuru kabartıyor yoğurdu çabuk mayalıyormuş aynı sürede kabartıyor hiç farkı yok 45 tl yi meyveleri koymak için bir plastik kaba heba ettim yani bu fiyaskodan sonra tövbeliyim ama görme engelli bir kaç arkadaş almışlar tupperden çok memnunlarmış

canim bak bu guzelmis fislerin hem daha buyuk hemde daha saglam duruyor. Bunu begendim ben.

Peki boyle kucuk bir dograyici ama manuel olmayan var mi acaba. Acaba manuel olunca ipi yerinden cikar mi uzun sure kullaninca veya ipte eskime kopma olur mu. Ve ne kadar ince yapiyor. Benim esim sogani sevmiyor yemeklerde o yuzden pure haline getirmem gerekiyor yemeklerde sogan kullanirken. Guzel ise yariyorsa bende bi bakim magzalara

bence elektrikten tasarruf etmesi ve temizliğinin kolay olması bile yeterli almam için :) ki fissler baya kaliteli bi marka, bıçakları da sağlamdır diye düşünüyorum. bu arada ben de soğanı sevmiyorum illa rendelemem gerek midem almıyor eşin gibi :14:

canım eger incecik çeksin ama sulu sulu da olmasın dersen tupper tavsiye ederim. ipli şef bende var. ipii falan da kopmuyor 2 yıl oldu alalı. hoş koparsa da (ki duymadım) basit bir sekilde tamiri oluyor. Minik olanların fiyatı 50, büyükleri ipli yine 72, rondosuda o civar bişi canım. ben üyeyim hala, ama tamamen memnuniyetimden yazdım. fissler i bilmiyorum ama fissler iyi markadır ona da bakaiblirsn

selam arkadaşlar
tupperde soğan doğrayıcı varmış:yemeklik doğruyormuş.fakat 50 tl ye yakın bir fiyatı var.daha uygun nette nerde bulabilirim.kullanan varmı aranızda?

Merhabalar

soğan doğrayıcısı yani süper şef harika bir ürün, diğer doğrayıcılar gibi soğanın suyunu çıkarmıyor elinde doğramış gibi
ceviz,fındık,maydanoz ve dereotu içinde muhteşem benim en çok sevdiğim ürün bana mail adresini atarsan
diğer ürünlerle ilgili de yardımcı olurum.
zuleyhasarikaya@mynet.com

tupperware ın ürünleri niçin bu kadar pahalı altı üstü plastik işte yahu ne farkı vaar yani sanki

Canım ben ikea dan bir ürün aldım $PE237266.webp Gayet küçük 14.50 miydi neydi fiyatı. Ama tabi hiç kullanmadım daha nasıl yapar bilemiyorum ama bana oldukça iş görür gibi geliyor. Hatta alt haznesi çıkarılıp saklama kabı da oluyor fiyatı da baya iyi bence. Kullanan var mı acaba?

bu ürünü merak ettim kullanınca izlenimlerini aktarır mısın?

pardon ya yanlış alıntı yapmışım arkadaşın üste paylaştığı ikea ürün içinde sorum.bu arada yeri gelmişken bende belirteyim tupper ları bende acaip saçma buluyorum hele o bomboş plastik kaplara hiç anlam veremiyorum üstelik hiç bi estetiğide yok bakliyatları koymak için paşabahçenin çok güzel cam kavanoz/saklama kapları var ohh mis:)

Arzumun doğrayıcılarını kullanıyordum da onlarda elektronik olduğu içim dönen kısım aşınıyor.
İpli doğrayıcı aldım bitane link vermek yasak herhalde reyontr.com/urun/cek-birak-pratik-dograyici-swizzz-prozzz1.aspx
bu siteden aldım kapıda ödemeyle. Çok ufak takılmalar yapsada performansı gayet iyi beklediğimden daha iyi çıktı diyebilirim :)

Arzumun doğrayıcılarını kullanıyordum da onlarda elektronik olduğu içim dönen kısım aşınıyor.
İpli doğrayıcı aldım bitane link vermek yasak herhalde reyontr.com/urun/cek-birak-pratik-dograyici-swizzz-prozzz1.aspx
bu siteden aldım kapıda ödemeyle. Çok ufak takılmalar yapsada performansı gayet iyi beklediğimden daha iyi çıktı diyebilirim :)

sağolasın arkadaşım
peki bunun temizliği kolaymı?

canım internetten satış sitelerinde nicer dicer plus diye bir ürün var televizyon satışıyla çıkmıştı ilk 32 tlye bulabilirsin sadece soğan değil birçok şeyi kolayca doğrayabilirsin. çok pratik

canım internetten satış sitelerinde nicer dicer plus diye bir ürün var televizyon satışıyla çıkmıştı ilk 32 tlye bulabilirsin sadece soğan değil birçok şeyi kolayca doğrayabilirsin. çok pratik

hmm sen kullanıyormusun ?nasıl büyükmü
tupperinki küçükmüş biber domateste doğranıyormuş

Back
X