Ben hep bu yöntemi kullanıyorum :)- Bir kaba su koyun. Soğanı bir kez suya batırın. Daha sonra soğanı ikiye bölerek kesin. Doğrayacağınız kısmını bir kez daha suya batırıp öyle doğrayın.
Bunu bende yapıyorum:)Kavurup buzluğa atıyorum:)Soğanı esime dogratiyorum
Soğanlarımı bu yüzden buzdolabında saklıyorumSoğanı doğramadan önce buzdolabında biraz bekletin
Tencerede kavururken cok sulanmiyor muBen hep bu yöntemi kullanıyorum :)
Tamamen pembeleşene kadar kavurmuyorum:)Zaten önce yağsız çeviriyorum sonra yağ ekliyorum.Suyunu çekiyor, kavrulunca azalıyor zaten sonra saklama kaplarına koyup dolaba atıyorum.Sonra çıkartıp istediğim kadar alıp gerekirse biraz daha kavuruyorum.Tencerede kavururken cok sulanmiyor mu
Buzluga degil buzdolabina di mi? Kac gun bekleyebiliyor o şekildeTamamen pembeleşene kadar kavurmuyorum:)Zaten önce yağsız çeviriyorum sonra yağ ekliyorum.Suyunu çekiyor, kavrulunca azalıyor zaten sonra saklama kaplarına koyup dolaba atıyorum.Sonra çıkartıp istediğim kadar alıp gerekirse biraz daha kavuruyorum.
Buzluğa koyuyorum.Buzluga degil buzdolabina di mi? Kac gun bekleyebiliyor o şekilde
Bu teknikle yapıp derin dondurucuya attım , henüz çıkarıp kullanmadım , siz denedinizmi böyle merak ettim :)Tamamen pembeleşene kadar kavurmuyorum:)Zaten önce yağsız çeviriyorum sonra yağ ekliyorum.Suyunu çekiyor, kavrulunca azalıyor zaten sonra saklama kaplarına koyup dolaba atıyorum.Sonra çıkartıp istediğim kadar alıp gerekirse biraz daha kavuruyorum.
Evet yaptımBu teknikle yapıp derin dondurucuya attım , henüz çıkarıp kullanmadım , siz denedinizmi böyle merak ettim :)
Oo süper , peki tadında değişiklik oldumu , yemeğin tadını bozdumu, bolca yaptım soğanım çok diye , saçmalamışsın dedi herkes banaEvet yaptım
Bayağı uzun kullandım. Yakında bitti diyebilirim.
Kesinlikle bir farklılık yok. Benim annem yıllardır yapar.Oo süper , peki tadında değişiklik oldumu , yemeğin tadını bozdumu, bolca yaptım soğanım çok diye , saçmalamışsın dedi herkes bana
Bana ilk saçmalamışsın diyen annemdi :)Kesinlikle bir farklılık yok. Benim annem yıllardır yapar.
Özellikle bol soğan konulacak yemekler için büyük rahatlık
Deneyin sonra havanızı atarsınızBana ilk saçmalamışsın diyen annemdi :)
Ay çok sevindim , içim rahatladı şimdi , teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?