- 12 Ocak 2017
- 3.303
- 4.632
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet , bende öyle düşünmüştümDeneyin sonra havanızı atarsınız
Çıkarınca biraz daha kavurun suyu varsa bile çekiyor.Sulu yemeklerde gerek bile yok
Yedirdikten sonra söyleyinEvet , bende öyle düşünmüştüm
Sonra hepsi beni kıskanıyor aaa duygu şöyle yapmış diye Olmaz dediler çünkü , yedireyimde görsünler .
Kavurmadan kucuk kucuk kilitli torbalar akoyup buzluga atiyorum. Dogratirken bazilarini yemeklik bazilarini piyazlik dogruyor :) kullanmadan 10 dk once cikardinmi tamamdir.Bunu bende yapıyorum:)Kavurup buzluğa atıyorum:)
Aynen oda iyiymiş.Kavurunca sadece daha az yer kaplıyor.Kavurmadan kucuk kucuk kilitli torbalar akoyup buzluga atiyorum. Dogratirken bazilarini yemeklik bazilarini piyazlik dogruyor :) kullanmadan 10 dk once cikardinmi tamamdir.
Aynen , tamda aklımdan geçen bu şu an .Yedirdikten sonra söyleyin
Hadiya, hiç sanmıyorum , ablamda yıllardır kullanır hiç öyle olmuyor , bayağ benden farkı yok soğan doğrarken , bilemedimLens denemedim ama görümcem kullanıyor bi gün soğan doğrucaktım sen bırak bende lens var ben doğrarım dedi yanmıyormuş ☺
kendim kullanmadım bilmiyorum görümcemin yalancısıyım... kendime gelince bişey yapmıyorum yanıyorumHadiya, hiç sanmıyorum , ablamda yıllardır kullanır hiç öyle olmuyor , bayağ benden farkı yok soğan doğrarken , bilemedim