Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan geçen hafta verdim kanda yok dedi doktor çok fazla test yaptımı söyledin bir doktora git dedi yaptığım testler marka olarak hepsi çok iyi kime sorduysamda hamileğin çok yeni ondan çıkmadı bence diyorEvet gözüküyor bence,çok fazla test yaptıysanız kan verin kafanız karışmasın derim![]()
Kaç gün geciktiKan geçen hafta verdim kanda yok dedi doktor çok fazla test yaptımı söyledin bir doktora git dedi yaptığım testler marka olarak hepsi çok iyi kime sorduysamda hamileğin çok yeni ondan çıkmadı bence diyor
Adet düzensizliği olduğu için adet günümü 37 sayıyorum arada geciyo diye şuan 37 gün ve 11 gün geçtiKaç gün gecikti
Hayırlısı olsun haberdar edin kanda çıkarAdet düzensizliği olduğu için adet günümü 37 sayıyorum arada geciyo diye şuan 37 gün ve 11 gün geçti
Kan verdim 1 hafta önce çıkmıyo kanda teste çıkıyoHayırlısı olsun haberdar edin kanda çıkar
Kanda yoksa yoktur testler.her ay mutlaka yalancı pozitif verdi bana bı kaç kere öyle çok gördüm ki artık inanmıyorumKan verdim 1 hafta önce çıkmıyo kanda teste çıkıyo
Beta 3 gün önce yoksa 3 gün sonra çıkabilir . Şüphe varsa bile doktorlar bir hafta sonra tekrar baktırıyor. Sizin durumunuz da ben olsam gün aşırı test yapar koyulaşıp koyulaşmadığına bakardım. Net pembeleri görüncede kan verirdim. Hem zaten betanız 3000-5000 olmadan kese dahi görünmüyor. O yüzden takip edin regl olmadığınız Hergün için umut vardırKan verdim 1 hafta önce çıkmıyo kanda teste çıkıyo
Şuan pembe bı kanama oldu çok hafif size nedenBeta 3 gün önce yoksa 3 gün sonra çıkabilir . Şüphe varsa bile doktorlar bir hafta sonra tekrar baktırıyor. Sizin durumunuz da ben olsam gün aşırı test yapar koyulaşıp koyulaşmadığına bakardım. Net pembeleri görüncede kan verirdim. Hem zaten betanız 3000-5000 olmadan kese dahi görünmüyor. O yüzden takip edin regl olmadığınız Hergün için umut vardır
Beklenen regl tarihiniz yakınsa regliniz başlayacak olabilir. Eğer uzaksa yerleşme olabilir .Şuan pembe bı kanama oldu çok hafif size neden
Adetim şuan geçti baya acaba adet mi oldum yoksa yerleşme miBeklenen regl tarihiniz yakınsa regliniz başlayacak olabilir. Eğer uzaksa yerleşme olabilir .
Bi kan vermenizde fayda var beta 1 gün farkla bile artabiliyor o yüzden imkan var ilişki üzerinden ne kadar zaman geçtiEki Görüntüle 3575799 Eki Görüntüle 3575800 Eki Görüntüle 3575801 kızları çok fazla test yaptım hepsi bulanık ezacı bu testi önerdi hafif bulanık daha ilk dklarda çıktı size bişey var mı adetim baya geçti
Kac gün sürer bu pembe kanamaAçık pembe ya da kahverengiyse yerleşme olabilir 3 gün sonra testi yenileyin bence
Onu bende bilmiyorum ama hamile kalma olasılığı yüksek günleri hep değerlendirdikBi kan vermenizde fayda var beta 1 gün farkla bile artabiliyor o yüzden imkan var ilişki üzerinden ne kadar zaman geçti
Anladım inşallah güzel sonuçlar alırsınızOnu bende bilmiyorum ama hamile kalma olasılığı yüksek günleri hep değerlendirdik
Sanmıyorum dün akşam kanamam olduAnladım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bu testten bende yapmıştım ama yalancı pozitif verdi kan ver en iyisiEki Görüntüle 3575799 Eki Görüntüle 3575800 Eki Görüntüle 3575801 kızları çok fazla test yaptım hepsi bulanık ezacı bu testi önerdi hafif bulanık daha ilk dklarda çıktı size bişey var mı adetim baya geçti
Kan verdim ama olmasa doktora gidicemBu testten bende yapmıştım ama yalancı pozitif verdi kan ver en iyisi