• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Softec Marka Erken Gebelik Testi

Kızlar günaydın 🙋‍♀️ adete 6 gün var, bilmiyorum görebilecek misiniz ama, sabah yaptığım test. Erken yaptığımın farkındayım😁 Softec marka ilk defa deniyorum, elimde predictor var ama onları adete yakın kullanayım diye bundan deneyeyim dedim. Yalancı pozitifliğiyle ünlü bir marka değil de mi bu? Bilen var mı?
Çizgi görünüyo markayı bende bilmiyorum awox iyi diyolr bi kaç gün sonra deneyin isterseniz

Çizgi görünüyo markayı bende bilmiyorum awox iyi diyolr bi kaç gün sonra deneyin isterseniz
Kırmızı kart yedim o testlerden sonra😂bu ay klomen çatlatma iğnesi… şu an 4. Günüm 6-7 gün sonra testlere düşeceğim gene. Bu sefer önce predictor sonra awoxla devam edeceğim

Kızlar selâm ben de üç gün önce başka bı markadan test yaptım gölge gibi çikmiştı bu sabah softec markadan yaptım bariz görünen bı çizgi cıktı sonra kan verdım ama negatif bırden farklı markadan pozitif çıkıp kanda negatif çıkması normal mi sizce

Testım bu bugün sabah yaptım ama ilk ıdrarla yapmadım reglıme 9-10 gün var

Eklentiler

• IMG-20250428-WA0000.webp
    IMG-20250428-WA0000.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 31
Canım ben yeni gördüm softec bence kötü bir marka değilde bozuk satiyolarsa bilemem. Ben geçen ay 3 tane softec almıştım eczaneden. 2 si pozitif gösterdi biri negatif.. sonra başka markalarda denemiştim pozitifti ve biliyosun ki kimyasal gebelik yaşadım.. anlican bende dogruydu pozitif oluşu.. her testin bir yanılma payı olabiliyor

Benim de ama lekelenmem bsşladı sanırım adet oluyorum
Canım ben yeni gördüm softec bence kötü bir marka değilde bozuk satiyolarsa bilemem. Ben geçen ay 3 tane softec almıştım eczaneden. 2 si pozitif gösterdi biri negatif.. sonra başka markalarda denemiştim pozitifti ve biliyosun ki kimyasal gebelik yaşadım.. anlican bende dogruydu pozitif oluşu.. her testin bir yanılma payı olabiliyor
Bat 26 nisandı ama olmadım hala. Perşembe kan vermiştim 0.5 di. Ama geçtiğimiz 2 ayda döngümün 33/34 günü regl olmuşum.
Bugün 33 gnü daha gelen giden yok az önce yine softec yaptım sanki gözle gördüm bişeyler ama fotoda çıkmıyor. Bilemiyorum olacaksam da olayım bari regl 🫣

Bat 26 nisandı ama olmadım hala. Perşembe kan vermiştim 0.5 di. Ama geçtiğimiz 2 ayda döngümün 33/34 günü regl olmuşum.
Bugün 33 gnü daha gelen giden yok az önce yine softec yaptım sanki gözle gördüm bişeyler ama fotoda çıkmıyor. Bilemiyorum olacaksam da olayım bari regl 🫣
İnşallah vardır ben gözle goruyodum ama fotoda belli olmamıştı. Kanida vermişsiniz aslında inşallah vardır bazen kan bile değişiyor diyolar regl olmadığınız sürece umutlanmak serbest ☺️

İnşallah vardır ben gözle goruyodum ama fotoda belli olmamıştı. Kanida vermişsiniz aslında inşallah vardır bazen kan bile değişiyor diyolar regl olmadığınız sürece umutlanmak serbest ☺️
İşte o da benm sabırsızlığımdan keşke vermeseydim ama bu haftaiçi gözden ameliyat olucam. O yüzden varsa ertelemek zorundayım ondan aceleci davrandım kan için. Bu arada softec kuruma çizgisi bariz çıkarıyor bilgniz olsun. Çok memnundum önceden ama şimdi bozmuşlar. 🙄

Bu dünkü testim 1 kaç saat sonra böyleydi

Eklentiler

• IMG_3818.webp
    IMG_3818.webp
    103,3 KB · Görüntüleme: 26
İşte o da benm sabırsızlığımdan keşke vermeseydim ama bu haftaiçi gözden ameliyat olucam. O yüzden varsa ertelemek zorundayım ondan aceleci davrandım kan için. Bu arada softec kuruma çizgisi bariz çıkarıyor bilgniz olsun. Çok memnundum önceden ama şimdi bozmuşlar. 🙄
Bu dünkü testim 1 kaç saat sonra böyleydi
Canım evet kuruma çizgisi gibi düşünmedim ben onu. Benimde gözle zor görünmüştü. Sonrasında baktığımda bayağı koyu olmuştu. Şey gibi düşündüm ovulasyon testi yapıyoruz silik çıkıyor ilk 15dk ya da 10 dk geçerli oluyor sonrası koyulaşmanin tonu değişiyor ya .. bununda öyledir diyerek ilk 5 dk yi onemsedim. Ve zaten benim pozitifti.. seninbkan negatifti ama şuan yeniden verdin mi belki değişti bilemiyorum 🙈

Back
X