- 18 Nisan 2024
- 65
- 29
- 8
- 31
Benimde bata 3 bugün bu markayı aldım. Yarın sabah yapacağımBenmde bata 3 gün var softec böylee.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bata 3 bugün bu markayı aldım. Yarın sabah yapacağımBenmde bata 3 gün var softec böylee.
Yaptınmı canımBenimde bata 3 bugün bu markayı aldım. Yarın sabah yapacağım![]()
Yaptım negatif çıktıYaptınmı canım
Benmde kanda negatif.Yaptım negatif çıktı![]()
Bat ne zamanBenmde kanda negatif.
Çizgi görünüyo markayı bende bilmiyorum awox iyi diyolr bi kaç gün sonra deneyin istersenizKızlar günaydınadete 6 gün var, bilmiyorum görebilecek misiniz ama, sabah yaptığım test. Erken yaptığımın farkındayım
Softec marka ilk defa deniyorum, elimde predictor var ama onları adete yakın kullanayım diye bundan deneyeyim dedim. Yalancı pozitifliğiyle ünlü bir marka değil de mi bu? Bilen var mı?
Kırmızı kart yedim o testlerden sonraÇizgi görünüyo markayı bende bilmiyorum awox iyi diyolr bi kaç gün sonra deneyin isterseniz
Evet o ikisi çok iyi bende laboquick ve awox lâ öğrendimKırmızı kart yedim o testlerden sonrabu ay klomen çatlatma iğnesi… şu an 4. Günüm 6-7 gün sonra testlere düşeceğim gene. Bu sefer önce predictor sonra awoxla devam edeceğim
26 nisanBat ne zaman
Benim de ama lekelenmem bsşladı sanırım adet oluyorum26 nisan
Benim de ama lekelenmem bsşladı sanırım adet oluyorum
Bat 26 nisandı ama olmadım hala. Perşembe kan vermiştim 0.5 di. Ama geçtiğimiz 2 ayda döngümün 33/34 günü regl olmuşum.Canım ben yeni gördüm softec bence kötü bir marka değilde bozuk satiyolarsa bilemem. Ben geçen ay 3 tane softec almıştım eczaneden. 2 si pozitif gösterdi biri negatif.. sonra başka markalarda denemiştim pozitifti ve biliyosun ki kimyasal gebelik yaşadım.. anlican bende dogruydu pozitif oluşu.. her testin bir yanılma payı olabiliyor
İnşallah vardır ben gözle goruyodum ama fotoda belli olmamıştı. Kanida vermişsiniz aslında inşallah vardır bazen kan bile değişiyor diyolar regl olmadığınız sürece umutlanmak serbestBat 26 nisandı ama olmadım hala. Perşembe kan vermiştim 0.5 di. Ama geçtiğimiz 2 ayda döngümün 33/34 günü regl olmuşum.
Bugün 33 gnü daha gelen giden yok az önce yine softec yaptım sanki gözle gördüm bişeyler ama fotoda çıkmıyor. Bilemiyorum olacaksam da olayım bari regl![]()
İşte o da benm sabırsızlığımdan keşke vermeseydim ama bu haftaiçi gözden ameliyat olucam. O yüzden varsa ertelemek zorundayım ondan aceleci davrandım kan için. Bu arada softec kuruma çizgisi bariz çıkarıyor bilgniz olsun. Çok memnundum önceden ama şimdi bozmuşlar.İnşallah vardır ben gözle goruyodum ama fotoda belli olmamıştı. Kanida vermişsiniz aslında inşallah vardır bazen kan bile değişiyor diyolar regl olmadığınız sürece umutlanmak serbest![]()
Bu dünkü testim 1 kaç saat sonra böyleydiİnşallah vardır ben gözle goruyodum ama fotoda belli olmamıştı. Kanida vermişsiniz aslında inşallah vardır bazen kan bile değişiyor diyolar regl olmadığınız sürece umutlanmak serbest![]()
İşte o da benm sabırsızlığımdan keşke vermeseydim ama bu haftaiçi gözden ameliyat olucam. O yüzden varsa ertelemek zorundayım ondan aceleci davrandım kan için. Bu arada softec kuruma çizgisi bariz çıkarıyor bilgniz olsun. Çok memnundum önceden ama şimdi bozmuşlar.![]()
Canım evet kuruma çizgisi gibi düşünmedim ben onu. Benimde gözle zor görünmüştü. Sonrasında baktığımda bayağı koyu olmuştu. Şey gibi düşündüm ovulasyon testi yapıyoruz silik çıkıyor ilk 15dk ya da 10 dk geçerli oluyor sonrası koyulaşmanin tonu değişiyor ya .. bununda öyledir diyerek ilk 5 dk yi onemsedim. Ve zaten benim pozitifti.. seninbkan negatifti ama şuan yeniden verdin mi belki değişti bilemiyorumBu dünkü testim 1 kaç saat sonra böyleydi
Kan testi esastır canım idrar testleri yanıltıcı olabiliyor maalesef benim de aynı durum defalarca başıma geldi. Gününü bekle eğer regl olmazsan tekrar test yapKimse yok mu ya hiç tecrübem yok yardımcı olur musunuz