Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay cok güzel sofralar ya insan yemege kiyamicak nerdeysse süsü püsü bozulmasin diye aman leke olmasin aman batmasin diye insallah evlenince bende böyle güzel sofralar kurarim paylasimin icin tsklera.s.
çok güzeller ya ikinci resimdeki bardakları görünce şaşırdım bendede var aynı renk ben sadece özel misafir gelince çıkarıyorum geri kalanada böyle sofralar kurmam ellerine sağlık cnm
Bende sevgilimin doğum gününde ikimize özel bir sofra hazırlamıştım ctesi günü ama heyecandan sofrada yemekler yokken çekiverdim nasıl görünüyo diye hemen ekliyorum
bikaçı hariç hepsi çok güzel. pasaklıminiktanrıça senin sofranda muhteşem ve çok romantik görünüyo ellerine sağlık. buraki senin sofran çok iç açıcı ve ferah görünüyo seninde ellerine sağlık.