- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.443
- 48
- Konu Sahibi sassyassyy
-
kahvaltılık setleriniz nasıl acaba6lı kahvaltılık setlerime koyuyorum iki kişi olduğumuz için zaten eşimin ne kadar yiyeceğini bilmeden tabak hazırlamak da çok saçma olur.
Havlularda iki günde bir değişir haftanın ilk günü bornozlar filan topluca havlular yıkanır.
Misafir durumunda kahvaltılıklar yerine peynir tabağı tarzı açık büfe yaparım herkes tabağına alır. Misafire havlusunu da ayrı veririm.
kahvaltılık setiniz nasıl acabaBiz de iki kişi yaşıyoruz. Kahvaltılık setim var. Ortaya koyuyorum, ne kadar istiyorsak alıyoruz. Kağıt havlu kullanmıyorum, herkesin kendine ait el ve yüz havlusu var birden fazla sayıda. 2 günde bir değiştiriyorum, eski havluyu da yıkamaya atıyorum hemen. Havlusuz kalmamış oluyoruz böylece.
Bunun tartışmasını yapan insan ilk defa görüyorum :)kahvaltilik icin gercekten tabagim yok. yani sirf onun goz zevki icin tek tek bir tabaga peynir, birine zeytin, digerina domates salatalik vs koyacakmisiz. sonra herkes kendi tabagina alacakmis. iki tabakla bitirebilecegimiz isi nedense minimum 7-8 tabaga cikariyoruz. ben de diyorum ki zaten iki kisiyiz, kahvaltiyi hazirlayan kisi iki buyuk servis tabagina kisi basi porsiyon hazirlasin ne var ki? cok mu mantiksiz bu fikrim cidden?
bu tespiti yapmak icin biraz gec mi kaldiniz acaba, sorun cozuleli cok oldu.Bunun tartışmasını yapan insan ilk defa görüyorum :)
kahvaltılık setiniz nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?