sofra duzeni/havlu mevzusu

hangileri daha mantikli?

• Ankete Katılan
    277
kahvaltılık setleriniz nasıl acaba

kahvaltılık setiniz nasıl acaba

Herkes kendi havlusunu kullandığı için kağıt havluya gerek yok bence iki-üç günde bir değiştirebilirsin.
Kahvaltıda ayrı tabaklar daha çok hoşuma gidiyor ama tabi şuan ortadan yiyoruz anca misafir gelecek ya da bilmiyorum ama evlenince ayrı ayrı kullanırım muhtemelen

Bunun tartışmasını yapan insan ilk defa görüyorum :)

kahvaltıda ne hazırladığıma bağlı eğer tabaklara ayırılması gereken birşey varsa ayrı tabak koyuyorum kahvaltılıkları da küçük tabaklara koyuyorum oradan herkes istediğini alıyor. sonra streçleyip dolaba koyuyorum sonraki gün yine onları çıkarıyorum. bazende ortadan yiyoruz.
havlu olayına gelince eşim mütemadiyen kağıt havlu kullanır bende mutfak için küçük havlu, banyo içinde kızımla ikimiz aynı el havlusunu kullanıyoruz. gerektikçe değiştiriyorum belli bir sınırlama yok.

Bölmeli tabaklar var kahvaltı için ben onlari cok seviyorum ve yeterli görüyorum
Eşim ise ne varsa masaya döşer
Havlu mevzusu ise ben hep kağıt havlu kullanırım normalde de elimi yüzümü kurularken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…