Sodyum bikarbonat kullanan varmi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
kizlar size bir sorum var.

Gectigimiz yaz kilo vermek icin sodyum bikarbonat icmistim bir sure, ve o arada korunurken pco olmasina ragmen hamile kaldigimi ogrendim ne yazikki bebegimi kaybettim ama merak ettigim sey su:

cok uzun zamandir kendi kendime hic adet olmadim hep ilac destegi vs gerekti ama ilk defa hayatimda degisik bir yontem denedim ve o ay hamile kaldim. Bu ikisi arasinda baglanti varmi bilmiyorum danismak istedim bilen varmi yoksa tamamen tesaduf mu?

karbonat ile vajinayi temizliyolar mantar hastaligina iyi geliyo bende kullandim hatta ama direk icildgni hic duymadim vajendeki ph i duzenliyoms ama midene zarar nasol vermedi hayret bi nevi kimyasal yani

karbonat ile vajinayi temizliyolar mantar hastaligina iyi geliyo bende kullandim hatta ama direk icildgni hic duymadim vajendeki ph i duzenliyoms ama midene zarar nasol vermedi hayret bi nevi kimyasal yani
Cam musluklu damacana kullaniuorum 10 litrelik evde, o damacananin icine bir tatli kasigi kadar atiyordum yanlis hatirlamiyorsam. Aksine suyun ph degerini yukselttigi icin cok kisi oneriyor bunu ama surekli kullanim bobrekleri yorabildigi icin aralikla uygulanmali bence.

Bir ogrencim zatiflamak icin kullanmisti cok faydasini gorup bana da tavsiye etmisti zayiflamak amaciyla baslamistim ama ilginc sekilde hamile kaldim baglantisi var sanirim benzer konular buldum ama emin olamadim

Nasil borsey bu bende zayiflamak istiyorum konu hakkindada bilgim yok. Peki ondan once ne kadardir istiyordun gebelikte o suyu icince gebe kaldin??

Nasil borsey bu bende zayiflamak istiyorum konu hakkindada bilgim yok. Peki ondan once ne kadardir istiyordun gebelikte o suyu icince gebe kaldin??
Bebek filan istemiyordum korunuyordum zaten ayrica pco var bende yumurtam olusmuyor yani. 1 ay kadar kullandim bunu sirf zayiflamaya fayda saglasin diye ama kilo verdigimi fark etmedim o evrede diyet filan da yapmiyordum zaten tek basina suyun mucize ile beni zayiflatmasini bekliyordum aslinda ama tesaduf ki aylarca catlamayan yumurtam o ay catladi ve korunmama ragmen hamile kaldim.

Sonra bir kac sitede pco ve cikolata kistine iyi geldigini okudum bu bikarbonatli suyun. Baglantisi oldugunu dusunuyorum ama burda bilgisi olan var mi onun icin bir yazip fikir almak istedim

O zaman tekrar dene hayatta hicbirsey tesaduf degildir :)

Bende ayni seyi dusunuyorum ve daha yeni fark ettim hamileligimle alakali olabilecegini:) yumurta catlatmasa zayiflatir belki :)
Yok cnm yumurta catlamanin zayiflikla alakasi olacagini sanmiyorum. Ben 8 kilo aldim vermem lazim. Affedersin ama besili dana gibi oldumkendimi taniyamiyorum

Yok cnm yumurta catlamanin zayiflikla alakasi olacagini sanmiyorum. Ben 8 kilo aldim vermem lazim. Affedersin ama besili dana gibi oldumkendimi taniyamiyorum
Doktorlar hep kilonun yumurta tembelligine sebep oldugunu kilo verdiginde duzene girecegini soyluyor. Gerci 11 kilo verdim hala ayni bendeki durum:) doktorlar bunun arkasina siginiyor belki de:) ama her sekilde kilo vermek iyidir

Doktorlar hep kilonun yumurta tembelligine sebep oldugunu kilo verdiginde duzene girecegini soyluyor. Gerci 11 kilo verdim hala ayni bendeki durum:) doktorlar bunun arkasina siginiyor belki de:) ama her sekilde kilo vermek iyidir
Belkide sadece siginmadir. Cunku benim iki arkadasimda evlendikten sonra 15-20 kilo aldilar. Halamin kizi da ayni sekilde. 3 de hamile kaldi. Halamin kizi dogurdu bile

Belkide sadece siginmadir. Cunku benim iki arkadasimda evlendikten sonra 15-20 kilo aldilar. Halamin kizi da ayni sekilde. 3 de hamile kaldi. Halamin kizi dogurdu bile
Herkeste degil tabiki ama pco olanlarda kilo alimi yumurtaliklari ciddi derecede etkiliyor diye biliyorum heryerde tum doktorlar bas bas bagiriyor cunku. Ben pco yu ogrendigimde 38 kiloydum 45 gunde bir felan adet goruyordum sonra kilo aldim hic adet olmamaya basladim 64 e kadar cikmistim bir ara simdi 53 lerdeyim ama hala adet gormuyorum kendi kendime doktor adet oldugun zamanki kilona dusersen adet olursun diyor da 38 kiloya mi duseyim 30 yasinda kadinim yok daha neler:)

Ee yani cnmm :) doktorda atmasin o kadar :) 38 nedir yahu :) İnsAllahh hayirlisiyla kalirsin hamile . siz ne kadardir dusunuyorsunuz bebis??

Ee yani cnmm :) doktorda atmasin o kadar :) 38 nedir yahu :) İnsAllahh hayirlisiyla kalirsin hamile . siz ne kadardir dusunuyorsunuz bebis??
Hamile kalana kadar bebis dusuncem filan yoktu:) ama kalinca bebek istedigimi fark ettim. Simdi korunmam gerekiyor bir sure. Henuz calismalara baslamayamadim ama insallah korunma suresi bitince bebek cok bekletmeden gelir:)

Senin durum nedir?

Hamile kalana kadar bebis dusuncem filan yoktu:) ama kalinca bebek istedigimi fark ettim. Simdi korunmam gerekiyor bir sure. Henuz calismalara baslamayamadim ama insallah korunma suresi bitince bebek cok bekletmeden gelir:)

Senin durum nedir?
İnsAllahh cnm :) benim 10 aydir husran daha bugun adet oldum. 5. Ayda kimyasal gebelik oldu o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…