Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

ben biraz önce 1 bardak yaptım ve içtim bileee
sık giremiyorum nete ama girdikçe takip edeceğim burayı yorumları yazarım ayrıcaa ..

umarım etkisi olur ..
ben içine karanfil ve tarçın da attım. 1 tane kabuk tarçın 5-10 tane de karanfil. ama karanfili çok olmuş .. yarına biraz daha azını yapacağım

kızlar bir de 2 günde kaç dk yürüyorsunuz ortalama.. ben dersanede hafta içiyim de çıkışta bi yarım saat yürüme imkanım oluyor o da 4 gün ard arda..

evde yapabileceğim birşey öneren olursa yapabilirim aslında ama çok yorulunca dersin başında uyuyakalıyorum ..

tecrübelii bilgili hatunlar bi el atın bana

Leslie
Tae bo
Slim in 6 tavsiye edebililirim benim sevdiklerim.
Zumba dansı da fena değil.
Benim sporum çok değişiyor haftadan haftaya.

Leslie
Tae bo

çok teşekkürler ..
benim net kotalı birkaç kez aştım birşey indirmeye de korkuyorum
bi ara ip atlıyordum ama onda da ders çalışırken çok yorgunluk oluyor. uyuya kalıyorum ..
dans fena gelmiyor aslında kulağa..

Normal bir müzik açıp kafana göre de dans edebilirsin tabi.
Hem stres atarsın dans etmeyi seviyorsan.
Bir de üst iç bacaklarında problem varsa.
Bacağının arasına sert bir yastık alıp sıkıp bırakabilirsin.
Sıkılaştırma açısından faydası olur.
Çünkü o bölgeyi çalıştıran fazla hareket yok ve zayıfladıktan sonra o bölgem erimedi diye şikayet eden çok.

Ya cok fazla giremiyorumkusura bakmayin sorulariniz varsa cevaplandirebilirim.

benim düsük bel giymekten olusan bel kısmında yaglarım var o bölgemi eritmek istiyorum senin o bölgenede etki ettimi bu karışım? günde 3.5 litre su icen biriyim 1.5 litresini bu madenli suya ayırıcam :)

evet baldır basen fena.. hep o derdim çok oluyor göbeği filan geçtim alttan geçiyor üstten geçiremiyorum pantolonlarımı geçen sene 10 kilo aldım öss stresi abur cubur vs derken .. dur demek gerek artık ama bu sefer de veremiyorum kilo..

etiketinde gördüm canım sen nasıl verdin 12 kiloyu ??

Yaklaşık 3 ayda verdim.
Aslında 4 ay önce başladım ama bunun 3 haftasında ne bulursam yedim.
Abartılı şekilde.
Onun haricindeki zamanda ise asla çok az yemedim.
Çünkü önceki tecrübemden öğrenmiştim ki az yiyerek kilo verildiğinde aynı şekilde geri dönüyor zamanla.
Karatay diyetini uyguluyorum şu an.
Harika bir kahvaltı yapıyorum.
Öğlen acıkırsam yiyorum çoğu zaman acıkmıyor akşam yiyorum.
Sebze et tavuk vs.
Ara öğün kesinlikle yapmıyorum en önemli kuralım bu çünkü yağ yakımını yavaşlatıyor eskiden söylenenlerin tam aksine.
Bilimsel bir durum yani.
Ve önceden sağlıksız verdiğimde derdim benim basenlerim gitmez.
Ama şimdi sağlıklı olarak verdiğim için basenlerim de eriyor gözle görülür bir şekilde.
Yüzüm daha bir parıldıyor.
Daha enerjiğim.
Yeterki iste hepsi oluyor.
Sporu düzenli yapmış olsak çok daha hızlanır ama benim bir düzenim yok aklıma estikçe.

tebrik ediyorum yaa maşallah böyle kilo verenlere çok imreniyorum
lahana kürü,lahana duyu,karbonhidrat diyeti,maydonoz kürü,tarçınlı bal .. hepsini denedim ama sürekli yapamıyorum. çok uğraştıran şeyler. öğrenci de olduğum için vaktim olmuyor pek. yazı iyi değerlendirseydim olurdu aslında ama işte ahh kafam .. seneye ünide kilolu bi kız olmak istemiyorum. şuan bile şakaya vurmalar çok incitiyor beni.
keşke bi 5-6 versem moralim yerine gelecek ..

Çünkü yaptıkların tamamen yanlış.
tek yönlü ve sağlıksız beslenme.
Ben de öğrenciyim ve yazın da ailemin yanında değildim.
Sen yeter ki sağlıklı beslenme iste öyle bir besleniliyor ki.
Hiç bi rşey için geç değil.
Boyun kaç ?
Şimdi başlarsan 3 ay sonra hiç olmasa 6-7 kg gidecektir.
Ama sakın o kürlermiş şok diyetlermiş onlarla değil.

boyum 1.58-60 kilom da bugün 71.6 çıktı BKI 27-28 çıkıyor yani..
öğleyin mutlaka ekmek arası yemem gerekiyor hazırlayacak vaktim yok evden erkenden çıkıyorum
annem de çalışıyor ..
bu küre başlamıştım .. hata mı yaptım ..

Bu kür dediğimiz bitki çayı asla hata değil.
Ben beslenme olarak lahana vs gibi şeylerden bahsettim.
Yoksa bitki çayları vs değil.
Sabah yarım saat erken kalkar 2 yumurtadan bir omlet hazırlarsın.
Yanına peynir zeytin.
Biraz badem ceviz ..
Öğlen inan acıkmayacaksın.
Yanına kuru meyve alır onları yersin, yine badem ceviz ilave olabilir.
akşamda pilav makarna patates gibi glisemik indeksi yüksek yiyecekler yemezsen ve 20den sonra ağzına hiç bir şey koymazsan yiyecek olarak bak bakalım 1 hafta sonra acıkman kalacak mı ne halde olacaksın.

valla canım bende daldım sohbetinize direk ama işte bu problem bende de var dökiliyim bari buraya 1.58 boyum 52-53 53 diyelim biz buna kilom bu kadar. Öğlenciyim okulda 2-3 kere kaçamak yaptım dün çiğköfte yedim ve pişmanımm! bir kere kepek ekmeğine döner yaptırmıştım, bir kerede normal döner ekmek almıstım.. Ve bir kerede pide aldım düşündükçe pişman oluyorum. Ama öğlen 12den akşam 6 bucuğa kadar bu yediklerimle kalıyorum, sabah 8 bucuk gibi kahvaltı yapıyordum. Bunların dışında öğlen genelde elma yiyordum erik yiyordum kaçamak yaptım bir kaç defa. Akşam eve gelincede sanırım çok abartıyorum. Salatasız ve çorbasız doyamıyorum ben. Pilav, makarna yemem kendimi tutarsam ama okulda ne yapıcam bir türlü karar veremedim. Kilo almaktan korkar oldum. Fazlalığım var düşük bel bölgemde.

Leslie
Tae bo

bide ben zumba dansı yapmak istiyorum özel ders almak için bir kaç hocayla konustum ama fiyatı ve ders programı bana çok uymadı... Haftada 2 gün olsa neyse ama haftada 1 gün ayda 4 kere dans yapmakla nasıl zayıflayıp forma girebilirimki ve ayda 100 Tlymiş.
bende vazgeçtim sizler etkisini gördünüzmü vücudunuzda ve nereden yapıyorsunuz?

Çok fazla bir kilon yok ama anlıyorum seni.
ben de sıfır fazlalık istiyorum.
Bir kere ben ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan.
Dönerse sadece etlerini tavuklarını yiyorum.
Çiğköfteyse 2-3 tane bence zararsız.
Kahvaltını nasıl yapıyorsun ?
Ben kahvaltı yapınca öğlen kuru meyve ile yetiniyorum.
Yanına sütte alabilirsin mesela.
Süt kuru meyve ve badem ceviz.
Ohh harika.
Onun haricinde atıştırma alışkanlığını bırak.
Ağzına o an bir erik attın ya normalde zararsız öğünde yesen ama sen o an yediğinde yağ yakıcı hormonun duruyor.
Yağ yakıcı hormonunun daha aktif olmasını istiyorsan öğünler arası en az 4-5 saat bırakmalısın.
Kuvvetli beslenerek.
Bazı şeyleri kesin çıkardım hayatımdan ama onun haricinde yine yiyorum çoğu şeyi ama miktarına dikkat ederek ve tabiki zamanına.
Bel bölgenin muhtemelen düşük belle de alakası vardır.
Benim de vardı ama kalmadı sayabilirim şu an.
Çıplak ben bakarsam azıcık gözüküyor o kadar.
Onu da sporla eritirsin.
Yan mekik önerebilirim.

ben daha önce dans dersi almama rağmen dansı çok seven bir insan değilim.
O yüzden zumba yapmıyorum ama yapan arkadaşlar çok memnun ve 1 saatlik videolar bulup internette onları yapabilirsin.

ben kahvaltılık ürünleri çok seven bir insan değilim. Kardeşim okula erken gittiği için onunla kahvaltı ediyoruz. Annem ya yumurta haşlıyor yada omlet yapıyor. Pekmezi çok severim kepek ekmeğimle yiyorum, yada sadece elmayla geçiştiriyorum kahvaltıyı. Bazen kızartma oluyor kahvaltıda yiyorum. Adına sevindim çıplak bakıncada net gözüküyor benim oradaki fazlalıklarım maalesef. Ve birde basenim var azıcık onların yok olması lazım. Sen kaç kilo verdin kaçtan kaça düştün ben bir ara 60 oldum 53 e kadar düştüm işte. Dediklerini dikkate alıcam bende çıkarıcam kepek ekmeği de hayatımdan evde bana ayak uydurmayan insan olmadığı için zorlanıyorum ama malum rahatsız oluyorum görüntümden

Ben de zamanında öyleydim ama en büyük sorun kahvaltı yapmamak zaten.
Kahvaltı yapmazsan gün içinde acıkman ve atıştırman çok normal.
Oysa güçlü bir kahvaltı yaparsan acıkmıyorsun.
20'den sonra yememek de ertesi gün acıkmamanı sağlıyor.
Kızartmalar zaten zararlı.
Onun yerine fırına verip yine kızartmamsı bir tad yakalanabiliyor.
Ben 72.1 ile başladım.
4 ay önce başladım ama 3 haftasında yapamdım ve ne bulursam yedim o ara.
Yine de sağlıklı verdiğim için 1 kg almıştım düşün 3 hafta boyunca hemen hemen her gün.
mc donals burger ve pizzacıya aynı gün içinde gittik.
sonrası tatlı vs.
1 kg almam o kadar iyidi ki.
170 boyum benim. Şu an 59.5 kiloyum.
Aslında öyle kilolu durmuyorum ama ben insanın bu yaşta tamamen fazlalıksız olması gerektiğini düşünüyorum.
Yaş ilerleyince sonuçta metabolizma yavaşlatıyor.

Bu arada ilave edeyim.
Bölümümle ilgili bir derste pekmezin yapımı ve içeriğini işlemiştik.
Tartışmıştık falan.
Gerçekten besleyici bir besin ama kilo aldırmaya çok elverişli bilgin olsun.
Sağlıksız demiyorum bak.
Sadece kilo aldırabilir.

hmm sağol canım bilgi için.senin boyuna kilon oldukça normal değilmi sence??
diyet dışında neler yaptın peki. ayrıca dışarıya çıktığında neler yiyorsun arkadaşların fast food yerken, bende onlarla kaçamak yapıyorum aslında öyle bir durumda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…