Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
81 kilo ile başladım geçen hafta şuan 79 küsürüm kilo bildirimimi buradandayapacagım neyse çayın tarifini veriyorum ; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz hergün 1 sürahi onu içmek çok ama çok kalori yaktırıyor ve çok yag yakıyor arkdalar deneyin sizde faydasını göreceksinizdir eminim . sorularınızı cevaplayabilirm

81 kilo ile başladım geçen hafta şuan 79 küsürüm kilo bildirimimi buradandayapacagım neyse çayın tarifini veriyorum ; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz hergün 1 sürahi onu içmek çok ama çok kalori yaktırıyor ve çok yag yakıyor arkdalar deneyin sizde faydasını göreceksinizdir eminim . sorularınızı cevaplayabilirm

50 günlük bebeğim var ve emziriyorum bende uygulasam içsem bi zararı olurmu arkadaşım çok fazla kilom var malesef 68 kiloyum boyumda 1.66 ...:KK68:

50 günlük bebeğim var ve emziriyorum bende uygulasam içsem bi zararı olurmu arkadaşım çok fazla kilom var malesef 68 kiloyum boyumda 1.66 ...:KK68:

öncelikle bebginisi Allah bagışlasın :emir_bebek: yani tam olarak bilmiyorum aslında sodada yeşilçayda sise dokunmas ama , bence sis bu kürü hasırlayın ama hepsini bir günde içmek yerine 2-3 günde 1 sürahi içsenis daha iyi olabilir

merhaba,gercekten bu cayin yarari oluyormu? eger oyleyse hamen yarin lomon ve soda alip baslamak istiyorum...........yaa cok mutsuzum su gitmeye kiolarim yuzunden:KK43:( insalla bu sefer basaririm en azindan bir kac kilo vermeyi..paylasimin icin sagol,kesinlikle denemek istiyorum..

merhaba,gercekten bu cayin yarari oluyormu? eger oyleyse hamen yarin lomon ve soda alip baslamak istiyorum...........yaa cok mutsuzum su gitmeye kiolarim yuzunden:KK43:( insalla bu sefer basaririm en azindan bir kac kilo vermeyi..paylasimin icin sagol,kesinlikle denemek istiyorum..

emin olun yararı oluyor kesinlikle deneyin derim ben hem kaybedicek hiçbirşeyiniz yok emin olabilirsinizki zayıflamanıza çok büyük destegi olucaktır ama tabi sizinde yiyip içtiklerinize biraz dikkat etmeniz gerek

karaciğere bir zararı olabilir mi acaba? sen nerden duydun acaba bu tarifi canım?:26:

yani bilemiycem ama sodayıda yeşilçayıda ayrı ayrı içince zararı olmuyorsa böylede olmaz sanırımm ben bu tarifi bir arkadaşım söyledi ondan duydum birde yeşilçayı normalde pek içemem acı gelir diye ama byle acıda olmuyor tadı gayet güzel yanii

Ben ramazansa iftardan sahura kadar 3-4 soda içerim istediğim kadar da yerim en fazla 1 kilo almışımdır. Normal soda bile kilo alımını engelliyor bence..

Tarçınlı ballı su içiyordum.Şimdi bu tarife başlayayım..Fark olursa yazarım arkadaşlar..:KK16:

Ben ramazansa iftardan sahura kadar 3-4 soda içerim istediğim kadar da yerim en fazla 1 kilo almışımdır. Normal soda bile kilo alımını engelliyor bence..

evet soda normaldede faydalıdır ama sonuççta asitli oldugundan çokiiçince mideye zarar verebiliyor ama butarifte asitide gittiginden çok daha faydalı oluyorr:KK31:

ben yeşil çay zaten içmeye başlamıştım içine birde soda ekleyip deneyeceğim

X