Çocuk Hastalıkları soda veya mineralli su

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

semyxixl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
672
3
arkadaşlar kızım bu aralar soda yani aslında şişelerin üzerinde mineralli su içmek istiyor babası içtiğinden tadına baktı ve şimdi çok seviyor ama ben içirmelimiyim bilemedim bu arada kızım 3 yaşını bitirdi bilgisi olan var mı?

bildigim kadarıyla faydalı az miktarda icire bilirsin bence
duyduklarıma göre cokda zararlı degilmis benim kızımda cok seviyor bende ona bir iki yudum veriyorum bence asitli iceceklerden daha faydalı en azından yaz günlerinde vücudu terleyerek kaybettigi minarelleride kazanır

arkadaşlar benim kızımda bayılıyordu maden suyuna araştırdım ve çocukların içmesinin herhangi bir zararı olmadığını öğrendim,ayrıca Almanya'da yaşayan bir arkadaşımın çocuğu da aynı durumdaydı o da danışmış doktora ve içebileceğini söylemiş,bende ondan sonra rahat bir nefes aldım ve içmesine izin vermiştim.belli bir zaman sonra ondan da bıktı şimdi içmiyor çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…