SOBE(Geyik versiyonu)

kedijik

CüMLe_-_MüHeNDiSi
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
2.724
2
46
Merhaba KK'ın Güzel olduğunu düşünen bayanları İŞTE EN SON HİT GEYİK SOBE....Anlatmaya başlıyorum(Umarım çabuk anlarsınız)Altta verilmiş soruları dolduracak olan senin SOBELEDİĞİN KK lı..Gelen arkadaş(Zat-ı aliniz yani)tüm sorulara cevap verecek ve yeniden başka bir KKlıyı seçecek.ilk 19 soru sabit.20. senin yaratıcılığın.yeni KK lı bundan nasıl haberdar olacak pekiiii? Buda kolay,kimi seçmişsen hemen ona mesaj at al işde haberdar oldu bile!!!!O da seçtiği diğer KK lıyı çağıracak ve bu bir geyik zinciri olarak sürüp gidecekkkkkkk:lepi:

1-Adın(İsim Şart) :jeyyar:
2-Ebenin adı? CADIARZU
3-Doğduğun ve doyduğun yer? cokacimcoook
4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç?
5-Ne iş yaparsın,neye yararsın?
6-Tuttugun takım taklavat? fisfisfis
7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar? :icecream:
8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin? kaydirigubbakcemile2
9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın?
10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır..
11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim klava:
12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim? :içelim:
13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte :mymeka:
14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu? :içelim:
15-Sendeki favori smile ne ki? :jeyyar:
16-Seni en iyi anlatan şarkı? :teytey:
17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz) şakkıdı
18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir? :1rolleyes:
19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? sengözlerimebaksanab
20-Bu soru senin soru sorma özgürlüğün.Alttakine 20. soru senden...E hadi sor bakalım

Evettt gelelim şimdi Sobelemeyeeeeee......
İlk sobelenennnnnnn veeeeeeeeeee karşınızdaaaaaaaaa

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Sardunya_Zakkum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

demek beni sobeledin...görecen sen gününü:jeyyar:

1-Adın(İsim Şart) :jeyyar:.............................................................isimkaydirigubbakcemile3

2-Ebenin adı? CADIARZU.................................................................anam benim ebem...ebem de anam ...ebesiz doğum yapınca böyle olmuş işte ben napıyım

3-Doğduğun ve doyduğun yer? cokacimcoook........................................doğmadım dünyanın bir köşesinde doğuruldumbenneyaptımki ve dünyanın her köşesinde aç karnımı doyuramıyorumsenağlama çünkü iflah olmaz bir zayıflama hastasıyım...

4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç? .........................:ecrin_bebek: yeterli mi.?

5-Ne iş yaparsın,neye yararsın? ............................elalemin parasını malını mülkünü hesap ediyorumCADIARZU

6-Tuttugun takım taklavat? fisfisfis........................................kocamın takımını tutuyorum...onun takımı ne mi? fb ama ben gs lıyım...tüh be koca çok olunca karıştırmışım...sahi gs li olan bir öncekiydi...demek ki kocamın takımını tutmuyorumkaydirigubbakcemile3

7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar? :icecream:.................................. ahanda büle bişeyler

8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin? kaydirigubbakcemile2...............................ayvayu 3. yiyişim dıhhandımm...

9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın? .........................................maske takarım-tatlicadiarzu-

10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır.. ......................kem küm şey kedijik:sm_confused:

11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim klava:.........................beyin jimnastiğiCADIARZU

12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim? :içelim:............................kimse o kadar saburlu çıkmadu

13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte :mymeka:...............................ne vuruyon beaasenağlama anlatcaz işte......ben bir kovayım anlatılmam yaşanırım:asigim:

14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu? :içelim:........................bu ne biçim soru:mymeka: tabiki ısmarladılar benim neyim eksik ki alço gazozu ısmarlanmasınkaydirigubbakcemile

15-Sendeki favori smile ne ki? :jeyyar:.................................

16-Seni en iyi anlatan şarkı? :teytey:.....................kendüm ettüm kendüm buldum....gül gibi sararup soldum

17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz) şakkıdı.................................."garu kalk ayaklarumu yıka" der.....başka da bişi demez...sence hangisi niknamem oliii...yoksa hepsi mi

18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir? :1rolleyes:......................ev işi mi....tariflerini alayım denerim sonra bir ara sülerim

19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? sengözlerimebaksanab.....................üstümde kimse yok...altımdakini sülesem olmaz mışakkıdı

20-Bu soru senin soru sorma özgürlüğün.Alttakine 20. soru senden...E hadi sor bakalım .................altımda sensin kedijiğim:jeyyar: ilk gece korktun mudelikafadulden

kedijik sobeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
1-Adın(İsim Şart) :jeyyar:_-_-_-_Adım yok apla benimgamyoncuiremsu
2-Ebenin adı? CADIARZU _-_-_Sap saman ve hatta kısaca tarla dıyebülürüzzzz-tatlicadiarzu-
3-Doğduğun ve doyduğun yer? cokacimcoook _-_-_Dogmak nedır kı bu tıpkavramlara hayatımda yer yok bana mutlulugun resmını yapabılırmısın cezmı? Doydugum yer mutfakkkkcokacimcoook
4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç? _-_-_Ruhsuzum dolayısyla ruh yasım da yok
5-Ne iş yaparsın,neye yararsın? _-_-_Bi işe yaramam ben zaten kucukkende derlermıs bı baltaya sap olamaz bu dıye :tomato:
6-Tuttugun takım taklavat? fisfisfis _-_-_Porselen yemek takımlarım :uhm:
7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar? :icecream:_-_-_Gıyınmekde neymıs asma yapragı neyıme yetmıyo sengözlerimebaksanab
8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin? kaydirigubbakcemile2 _-_-_-_-Ayvayı sevenlerdenım dıyelım :asigim:
9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın? _-_-_-muz kabugunu yuzume koyuyom
10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır.. _-_-_-_ Kımse benı hıcbıseye mecbur edemezzz şartmışşş hııh cok da tınnnnnnnnlülülülülülü
11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim klava:_-_-_Su balesi
12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim? :içelim:_-_-_-_Daha doguramadı anneler o sabırda bırınııııı :jeyyar:
13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte :mymeka:_-_-_-_sexy_seksi_seksy_6sy_seksek oynamayı sevenhihoyyyt işde o benım
14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu? :içelim:_-_-_Yokkk olmadı genelde ben ısmarlayan tarafım :jeyyar:
15-Sendeki favori smile ne ki? :jeyyar:_-_-_-_:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
16-Seni en iyi anlatan şarkı? :teytey: _-_-_-_Sen nasıl bır insansın:mymeka:
17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz) şakkıdı_-_-_-Aaaaa bıde benım karsımda bana hıtap mı edecek.Ben hıtap ederım o emrın olur der laelaelaelaelae
18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir? :1rolleyes:_-_-_Yok ev ısı felan ben ev kırlenır tasınırım
19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? sengözlerimebaksanab_-_-_-_%100 Ozellıkle de tutturgu takımı hatırlamıyo ya :sm_cool:
20-Bu soru senin soru sorma özgürlüğün.Alttakine 20. soru senden...E hadi sor bakalım _-_-_-_İlk gece ben korkmadım korkuttummmmmmmm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

sıradakı:
20. sorun:Yoğuru sarımsaklasak damı saklasak sarımsaklamasak damı saklasak:uhm: :uhm: :uhm:

elis SOBEEEEEEdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
sarimsaklamadan sakla,kokar sonra seksiligi yuzume gozume bulastirmiyim dime ammme.......mersi canikom basliyorum.......

Adın(İsim Şart) baslarim sartina simdi,seksi de yeter,daha guzeli varmi:1closedeyes:
2-Ebenin adı? hooooot ebemi ne karistiriyon gizklava:
3-Doğduğun ve doyduğun yer? dogdugum yer bellide ,doydugum yer yok,ac gezziyom ben yaaa
4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç? zamana gore ayak uydururum canikomsengözlerimebaksanab
5-Ne iş yaparsın,neye yararsın? her isi yaparim,her ise yaradigim soylenir....
6-Tuttugun takım taklavat? carpilacaz gece gece....GS veeeeeeeeee.......
7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar? vallah suan bornozum var ustumde,,,şakkıdı
8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin? ayvayu yedim sanirsam,amme sikayetci degilim,ben ayvayi coook severim....
9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın? hec bise,cunkum cirkin degilim :dilcikar:
10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır..seniii,sardunyami,seldayi,seli,betulu,laleyi,ruju,sihiri,gozegi,songulu,daha sayayimmi vs.vs.vs..
11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim agir siklet,boks,bale
12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim? ben,ne kadar fedakarim dime,,,
13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte aah ne desem bilmemki,guzelim,ozelim,havaliyim,gulecim,akilliyim ,bazen salagim,aslinda ben kendimi ovmeyi hiiic sevmem ,utandim bak simcik...
14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu? anasini karnindan dogmadi daha gazoz ismarliycak,kola olursa olur bak...
15-Sendeki favori smile ne ki?
16-Seni en iyi anlatan şarkı?
17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz) canim,bitanem,gulum,omrumun sultani(ay padon bunlari bana ruyamda soyluyodu)
18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir? ev isimi mirmirmirmir
19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? muhatabim degel:1closedeyes:
20-Bu soru senin soru sorma özgürlüğün.Alttakine 20. soru senden...E hadi sor bakalım

Fenerbahçe'nin ilk 11'ini yazabilir misin??

lalee buyur canim,
davetlimsina.s.

1-Adın(İsim Şart) - Nancy Ajram - hakikisi benim diğerleri çakma..İnanmayın ey halkım bu yalanlara zuhaha

2-Ebenin adı? Ebem bir rivayete göre ,Ayşe teyze -sakız gibi çamaşırlar reklamından-,diğer rivayet de Gülse Birsel olduğunu söylüyor..
3-Doğduğun ve doyduğun yer? Pişmaniyenin ana vatanında doğdum,yiyen bir yemeyen bin pişman modundayım..Kaddafi amcamın ısrarları üzerine de Libyada doyuyorum şuanda,canım çok da misafirperver ya kıyamam...
4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç? Ruh yaşım ,ağrılı başım..en az bin yıllık eski torpakları sollarım ..
5-Ne iş yaparsın,neye yararsın? Her işe yararım en sazanından..Psikolocük danışılırım,24 saat online dil,kulak burun boğaz dersi veririm,mutfakta çadır kurup çilingir sofraları hazırlarım,best friend olma potansiyelimm var,osmanlı hatunu kılıfım da mevcut ohoooo daha ne istiyoğuz ne bekliyoğuz
6-Tuttugun takım taklavat? Balık tutarım ,dilek tutarım oruç tutarım tuttum da bırakmam...Ama dersen ki takımın ne..Re re re Ra ra ra Gassaray GAsssraya Cimbombom! .
7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar? Yok ben giymem genelde kostumler beni giyerler..Burjuva ailesinden olduuğum için wc ye bile straplez bir elbise ve stiletto ayakkabılarla giderim..
8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin? Ayvayı yemişlerdenim hamdolsun

9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın? Dövme yaptırırım yüzüme... .
10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır.. * Beni bir ben tanırım bir de Yaradan,bana bir ben lazımım bir de beni anlayan..Beni anlayan bütün arkadaşlarıma açıtır kalbım,ve yüreğimi okuyan herkesi çok seviyorum...
11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim -Yürümeyiş..-ben marjinal hatınım buz pateni,aygır balesi ,basketbol,badminton.. ..
12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim? Ailem...Biricik eşim.. ..
13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte -Dost canlısı,ruh tohturu,aşık ötesi,pozitif,anne,tam bir terazi..ouufff Sebastian tanımak isteyen profilime gelsin Milk Shake ısmarlarım bak...-kendimi anlatmaktan haz etmem bebeğüm

14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu? - Oldu tabi.. olmaaa mı...Gazoz hastasıyım ben..Hatta küçükken yerel bir tv nin gazoz reklamında oynamışlığım vardır*bu geyik değildir dikkatinize.... imzalı foto mu? utandırmayın beni..

15-Sendeki favori smile ne ki? gaydurugubbak cemile
16-Seni en iyi anlatan şarkı? Seviyorum Seni..Ekmeği tuza banıp yer gibi..
17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz)
Günün farklı vakitlerinde değişir ..Genelde pamuğum dir..Ben de ona kavruukum çikodaamm derim

18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir?
Ev işini terapi olarak görürüm ve müthiş zevk alırım özellikle kızımın duvara yaptığı sanat eserlerini tamamlamak favorimdir..Evi züpürtmek,fayansları parlatmak,camları cilalamak,tozcukları almak..ohooooo .Hatun kişiliğiz vesselam..:*

19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? yüz de Yedi...Elis bunu yedi mzuhahaaa..

Ben .... bir üyeyim
Ben ..... bir üye değilim..

bOŞlukları doldurunuz

poffff burda da gosterttım sazanlıgımı..Laale nın vekılı olarak ben geldımdı

PEKİİ abroadı çağırıyorum

Son düzenleme:
canikom lale de gelir...sende çağır bir arkadaşınıkaydirigubbakcemile

1-Adın(İsim Şart).............................................juliet
2-Ebenin adı?
3-Doğduğun ve doyduğun yer?.................................ne önemi varkii..
4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç?...........valla fizyolajık ne bilmem 15 yasında çocuk ruhum
5-Ne iş yaparsın,neye yararsın?....................................her işi yaparım yapamıcam pek yok..akıl hocalıgı
6-Tuttugun takım taklavat?...............................................
7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar?...............takım makım neyime. tutmam tutturmam..
8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin?..............ayvayı yedim birazdan elmayada geçerim...
9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın?............................çirkinleşirimmmmm...........
10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır...........sardunya zakkum basta ve digerleri.............
11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim..............................yemek yemek şu an ek spor benım için....
12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim?
13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte......ukala ukla damarına basıldımı yanardag.. misalı.. kafasında kırk tilki gezen biri....aslan burcu.. yükseli akrepp.... iksinide taşıyo...
14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu?.......... nuri alço dicem ama bayat bi espırı olcekkk...cokacimcoook
15-Sendeki favori smile ne ki?...........
16-Seni en iyi anlatan şarkı?...............tanrı istemessse yaprak düşmezmiş tanırı istemezsse insan ölmezmiş.......senağlama
17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz)...............adım...........lakabım..huysuzzzzzzzzz....-tatlicadiarzu-
18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir?.............................cam silmek....on keyli yok zevkle yaptıgımı söylemyemm...-tatlicadiarzu-
19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik?........................%90.geyik olmazzzz.......kaydirigubbakcemile3

.....benden bu kadar sabah sabah perfonmars sıfırrr..........yeterin gari..senağlama
.........................................................................................................................denicininprensesi gelsin...gelsinnnnnnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Adın(İsim Şart)............................şartsa boynum kıldan ince :jeyyar: kjanseli
2-Ebenin adı?.............................ebemin izni olmadan bu soruya cvp verememsüprizzzzz
3-Doğduğun ve doyduğun yer? .........Evde doğmuşum..sırnaşık şeydoyduğum yer hiçbiyer
4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç?.......:icecream: bilinmiyor araştırılıyor
5-Ne iş yaparsın,neye yararsın?............ her iş yaparım abla limon bile satarım..gamyoncuiremsu
6-Tuttugun takım taklavat?.........BJK şakkıdı
7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar?..... çul çaput işteee :jeyyar:
8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin?.. Ayvayuda yedim, sultanlığıda yaşıyorum. Anlıycam her ..... yedim
9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın?......örtmemmm herşey meydanda
10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır.. bbana yakın olan herkes..
11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim...... popomu duvara vurmak :teytey:
12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim?...anam çilekeş anam
13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte...ben döncem sonrakafamçokkarıştı
14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu?.....hep hayal ettim ama olmadı
15-Sendeki favori smile ne ki?.......süprizzzzz işte bu hareket çok şey ifade ediyo..
16-Seni en iyi anlatan şarkı?....TÜKENECEĞİZ
17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz)..BUGÜNLERDE SORULACAK EN BERBAT SORU...klava:
18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir?..ütü sevmem... cam silmeyide öyle.. toz almak tam bana göre
19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik?....%99,5

Üstümde kim var :1rolleyes: sarduş diye biliyordum ama oda bana sormamışsenağlama
sabah sabah bu kadar anca kafam bastı.....

Evettt gelelim şimdi Sobelemeyeeeeee......
İlk sobelenennnnnnn veeeeeeeeeee karşınızdaaaaaaaaa

1-Adın(İsim Şart) ...............................................................bond cimis bond :1closedeyes:

2-Ebenin adı? ....................................... delikafadulden ebem yok maalesef ,ama fiysbuktan bulacam Allahım izniylen.. delikafadulden

3-Doğduğun ve doyduğun yer? ........................ gökten zembillen geldim ama hala yerdeyim..

4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç? ..........................benim ruhum fahise artık sen anla yerimseniben

5-Ne iş yaparsın,neye yararsın? ..........................walla kocem onun isine cok yaradıgımı ssölüo kaydirigubbakcemile geriside pek möhüm deeel zati...
6-Tuttugun takım taklavat?............................... kocamın takımlarını tutuom lülülülülülü ve de cok keyf alıom...

7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar? ................................accayiippppppppp seyler...:1ninca:

8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin? ..............................ayvayı severek yiyenlerdenim...:lepi:

9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın? ......................... :roflol:baska seylerimi ön plana ccıkarıım...... ki cirkinligim farkyapmasın..

10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır..............:roflol:...................hepsi hepsi....... :roflol:

11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim .............:sm_cool:............yürümeyiş o zaman.............:sm_cool:

12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim? .............:içelim:.................ah nerde o insan ta da insanlar ya da neyse..................:içelim:

13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte .......................kaydirigubbakcemile3............................ Ben bana cok gelemem
bos nasihat veremem yukum kendimden menkul, alinirim satilamam, yenilirm, yutulamam, sana yorgun bir miras secerim birakamam........kaydirigubbakcemile3

14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu? ..........:jeyyar:.........kocem ısmarladii ....nuri alcoda kimmis.....:jeyyar:

15-Sendeki favori smile ne ki? ....................kaydirigubbakcemile..........

16-Seni en iyi anlatan şarkı? ..............................pinokyo pinokyo ne güsel yüsün var............

17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz) ..........naniknanik................geysammm gel buraya der............naniknanik

18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir? .......:dilcikar:.............her türlüsünü sevmem...............:dilcikar:

19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? .....:teytey:............% ehh geyikk................:teytey:

20. hey alttaki söle bakamm -düriyenin güğümleri neden kalaylı?? -osman aga neden sabahlara dayanamaz??

ewtt kim??kim ?? kim?? gelsin??

bulamadım kim isterse o geldin zati yazmasamda gelecek biri....

Son düzenleme:
Sardunyam Zakkumum nerdesin canım beni çağırdın sen yoksunsenağlama

1-Adın Dilay(İsim Şart)
2-Ebenin adı? Melek
3-Doğduğun ve doyduğun yer? Doğduğum yer Hastane.Doyduğum hiç olmamıştır.
4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç? 17
5-Ne iş yaparsın,neye yararsın? Hem öğrenciyim hem de sekreter:dilcikar:
6-Tuttugun takım taklavat? Yenen takımı tutarım
7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar? 1 karışı geçmeyecek şeyler bi yerlerimi kapasın yeterli:jeyyar:
8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin? Sultanum sultan
9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın? Maske takarımlülülülülülü
10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır.. Sevdiklerim elbet vardır kendilerini biliyolar zati:1closedeyes:
11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim araba kullanmaksırnaşık şey
12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim? Ben başka kim olabilir ki
13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte
Kendimi 5-6-7 keliemeylen anlatamam kelimeler yetmez beni anlatmayakaydirigubbakcemile3
14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu? Olmadı.Sen ısmarlar mısın
15-Sendeki favori smile ne ki? :jeyyar:
16-Seni en iyi anlatan şarkı? Dom dom kurşunu
17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz) Aşkitom
18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir? Ev işi o da ne?
19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? :uhm: ımmmmmm .............

21-Sen gerçek misin:roflol:

Buzdevri madem geldin hadi senden bekliyozz:jeyyar:

1-Adın(İsim Şart)............................adı lazım değil baş harfi ben
2-Ebenin adı?......................annem hastaneden adını soramamış
3-Doğduğun ve doyduğun yer?........................Lost adasında doğdum, paralel evrende doydum.
4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç?........daha 17 yim
5-Ne iş yaparsın,neye yararsın?...................insanlar yorulmasıın diye onların işlerini yapacak makineler yaparım,mühendisim.
6-Tuttugun takım taklavat?.....................kastamonu kastamonu dep dep dep
7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar?........kırmızı pijama, polar sabahlık, pofidik terlik....(bu gerçek)
8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin?...............sultanımm tahtımda son 2-3 senemin tadını çıkarıyorum..
9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın?.......evden çıkmam :1rolleyes:
10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır.....içlerinden kübalı olanlar
11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim......pilaaatesss
12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim?........ablammm( canım kardeşim)
13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte.........Bir ben vardır benden içeri, herkes kadar akıllı ,herkes kadar deli....
14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu?......mümkününatı yok..
15-Sendeki favori smile ne ki?....... sebebi yok kitap okumaı sevdiğim için herhalde....
16-Seni en iyi anlatan şarkı?.......Ben bir küçük cezveyim ,elden ele gezmeyim türküsü...
17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz).......top burun
18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir?..........yemek yapmaya bayılırım o sebeple pek yapamıyorum , toz almayı pek sevmem...
19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? ....% 70
20-Bu soru senin soru sorma özgürlüğün.Alttakine 20. soru senden...E hadi sor bakalım.........NEDEN kk' dasınız arkadaşlar????

1-Adın(İsim Şart) benim adım ebruli biraz gerçek biraz rüyaaaaaakaydirigubbakcemile3
2-Ebenin adı? şerifeeeeee ebeeeeee sosyete ebesi kaydirigubbakcemile3
3-Doğduğun ve doyduğun yer? egenin incisiiiiyerimseniben yine egenin incisi:lepi:
4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç? sanırım şu aralar 80 civarıCADIARZU
5-Ne iş yaparsın,neye yararsın? anneyim ya daha ne olsun
6-Tuttugun takım taklavat? kaşık çatal kepçe tenceraaaaaaaacokacimcoook
7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar? çul çapıttttt işte :jeyyar:
8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin? gönlünün sıltanıyımmmmmmm:asigim:
9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın? boya badanaaaaa
10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır..ekinnaz dreamlover sarduşum alimin anası şimdi yok emme mirrorummmm:çok üzgünüm:
11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim.... tüm gün akşama kadar grekoromen güreş yapıyorum çocuklarla-tatlicadiarzu-
12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim? o zatı muhterem sevgülü eşümmmmm:asigim:
13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte sevecen alçak gönüllü yardım sever fazlası ile iyi niyetli ama asla aptal değilllllCADIARZU
14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu? evetttttt nuri alçoooo:roflol:
15-Sendeki favori smile ne ki?sositososito sositososito sositososito
16-Seni en iyi anlatan şarkı? ah istanbul söverim gelmişşine geçmişine ayıp sa ayıpppppppdelikafadulden
17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz) bitanemmmm:asigim:
18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir? bulaşık makineye bile yerleştirmeyi sevmiyommmmm
19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? cuvap yokkiiiiiii:uhm::sm_confused:
zabanan ilk gözünü açtığında karşında ilk kimi görmek istersin( ünlü ünsüz insan heyvanat ne istersen yaniiii):1closedeyes:

ay sarduşum beni sobelemişş...ama yokkk

1-Adın(İsim Şart)............................yanlııışş teeerrrs:jeyyar:
2-Ebenin adı?...................... o gün ebeliği bırakmış:jeyyar:
3-Doğduğun ve doyduğun yer?........................doğdugum yer o gün ebeliği bırakanınevi,doyduğum yer her yer cünkü acıkmam..4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç?........18 immmm
5-Ne iş yaparsın,neye yararsın?...................her gün diplomamın tozunu alıyorum..
6-Tuttugun takım taklavat?.....................ksk........
7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar?........ayağımda yeşill kurbağa panduflarım,üzerimde turuncu polar esofmanlarım..
8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin?...............ayvayu yemişlerdenim ama böyle ayvaya can kurban:jeyyar:
9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın?.......Dısarıda beni görene biraz rahatsızımda derim :)
10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır.....kuşlarım onlar benimm,her zaman hatrımı soorarrlarrr
11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim......kolbastı oynamaya calısıyorum hihoyyyt
12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim?........ne damar bi soru bu..Anam babam kocamm
13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte.........Kitap gibiyimdir ac ac oku..
14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu?......yooo
15-Sendeki favori smile ne ki?.......:jeyyar:
16-Seni en iyi anlatan şarkı?.......aşkın bittiği yerde çiçekler açar...17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz).......sıpa
18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir?..........yemek yapmaya bayılırım ama bulasık makinesını bosaltmayı hayırrrr19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? .... % 80
20-Bu soru senin soru sorma özgürlüğün.Alttakine 20. soru senden...E hadi sor bakalım.. Sabah uynadıgımda bu aralar kımseyı görmk ıstemıyorum cunku ev cook kalabalıkkkkk.Benım sorum.. su an kim arasın ıstersın...

Kulittacımmm pisiciğimmm sobeeeeee

Son düzenleme:
1-Adın(İsim Şart) .........oya

2-Ebenin adı? .........ayşe aynı zamanda benim göbek adım

3-Doğduğun ve doyduğun yer? .......... bursa

4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç?....... ikiside aynı 23

5-Ne iş yaparsın,neye yararsın?...... temizlik yapar iş arar dururum

6-Tuttugun takım taklavat?.... elektirikli süpürge toz bezi

7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar?......... pembe eşorfman siyah polar

8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin? ... dünyanın en güzel ayvasını yiyenlerdenim

9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın? ..... makyaj yaparım,

10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır..... buraya kayıt olduğumdan beri tek yakınlık gördüğüm sardunya-zakkum

11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim.......... parmaklarım için bilgisayar kullanıyorum başkada yok

12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim?.......sade ve sadece aşkım kocam

13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte ............ben bir garip yolcuyum hayat yolunda ne anlatayım

14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu?..... hayırrrrrr:çok üzgünüm:

15-Sendeki favori smile ne ki?...........a.s. işte bu

16-Seni en iyi anlatan şarkı? ..........semiramis pekkan-bana yala söylediler

17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz) .......oyacık yada aşıkım

18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir? bulaşık yıkmaya,yemek yapmaya bayılıyorum cam silemekten nefret ediyorum.

19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? tam %10 geyik gerisi hep doğru ben doğrucu mahmutum

20-Bu soru senin soru sorma özgürlüğün.Alttakine 20. soru senden...E hadi sor bakalım........ hayatta en kızdığın kişi kim?

sıradaki başarılar.....a.s.

1-Adın(İsim Şart) .........benim hic adim olmadi abi:çok üzgünüm:

2-Ebenin adı? .........bizim buralarda ebe ne gezer abi:çok üzgünüm:

3-Doğduğun ve doyduğun yer? ..........ivicre doydugum yer gocamin evi:roflol:

4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç?....... abovvvv ne sen sor ne ben söyliim:uhm:

5-Ne iş yaparsın,neye yararsın?...... güzel bir soru esime sormam lazim:roflol:

6-Tuttugun takım taklavat?.... anlamamisam bu soruyu mazur görün:uhm:

7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar?......... ayiptir söyleyemem yoksam kk kapanir mazallah:roflol:

8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin? ... bi ayva yedimki tadi hala damagimda

9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın? .....gerek yokki gencim güzelim herkezi üzerim:jeyyar:ama kilolarimi kamufle etmek icin bol giyinirimsengözlerimebaksanab

10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek sart zuzum burfur cimcimem pembe_bal10cuk iyilik melegim sardunya zakkum suan bunlar geldi aklima

11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim..........kizimla ugrasmak en büyük sporumkaydirigubbakcemile2

12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim?.......kocamin hakkini yememem lazim kessinlikle o:1hug:

13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte ............evliyim,asigim,anneyim,mutluyum,hayat doluyum,cocuk ruhluyum,güler yüzlüyüm ama son dönem herseyi kafama takarim

14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu?.....ismarlayan olsa bile ben yemem o bayat nuri alco numaralarini:jeyyar:

15-Sendeki favori smile ne ki?........... cokacimcoook o bölümde cok geziniyom kedinin cigere baktigi gibim bakiniyom yemek bölümünde cünkü

16-Seni en iyi anlatan şarkı? ..........gülben ergen-tsk ederimmm

17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz) .......askim hayatim bitanem

18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir? yemek yapmaya bayilirim ama ütüden nefret ederim

19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? yüzde on geyik sanirim

20-Bu soru senin soru sorma özgürlüğün.Alttakine 20. soru senden...E hadi sor bakalım........ hayatta en kızdığın kişi kim? suan icin kaynanam sanirimmmmmmmmmm
ben soruyorum siradakine en özlü sözün nedir tatlim????

iyi olan kazansin siradaki yarismaciya basarilar dilerimkaydirigubbakcemile5

pembe_bal10cuk sobeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…