sarimsaklamadan sakla,kokar sonra seksiligi yuzume gozume bulastirmiyim dime ammme.......mersi canikom basliyorum.......
Adın(İsim Şart) baslarim sartina simdi,seksi de yeter,daha guzeli varmi:1closedeyes:
2-Ebenin adı? hooooot ebemi ne karistiriyon giz
klava:
3-Doğduğun ve doyduğun yer? dogdugum yer bellide ,doydugum yer yok,ac gezziyom ben yaaa
4-Fizyolojik yaşınızdan bize ne,ruh yaşınız kaç? zamana gore ayak uydururum canikomsengözlerimebaksanab
5-Ne iş yaparsın,neye yararsın? her isi yaparim,her ise yaradigim soylenir....
6-Tuttugun takım taklavat? carpilacaz gece gece....GS veeeeeeeeee.......
7-Üzerine birşeyler giyiyorsan nasıl birşeylerdir onlar? vallah suan bornozum var ustumde,,,şakkıdı
8-Ayvayu yemişlerden misin yoksa sultan musun kısaca medeni halin? ayvayu yedim sanirsam,amme sikayetci degilim,ben ayvayi coook severim....
9-Çirkinliği örtmek için neler yaparsın? hec bise,cunkum cirkin degilim :dilcikar:
10-KK da en çok sevdiğin dostların kimlerdir?Yok öyle herkesi yalanı..İsim vermek şarttır..seniii,sardunyami,seldayi,seli,betulu,laleyi,ruju,sihiri,gozegi,songulu,daha sayayimmi vs.vs.vs..
11-Yaptığın spor ...yürüyüş yazanı döverim agir siklet,boks,bale
12-Seni mutlu etmeyi başarabilen fedakar sabırlı kişi kim? ben,ne kadar fedakarim dime,,,
13-Sadece 5 kelimeyle Lütfen kendini anlat bakalım...5 kelime yetmezse 6 ...6 yetmezse 7...7 yetmezse 8....8 yetmezse 9....9 yetmezse 10...10 yetmezse.............anlat işte aah ne desem bilmemki,guzelim,ozelim,havaliyim,gulecim,akilliyim ,bazen salagim,aslinda ben kendimi ovmeyi hiiic sevmem ,utandim bak simcik...
14-Hayatında hiç sana gazoz ısmarlayan oldu mu? anasini karnindan dogmadi daha gazoz ismarliycak,kola olursa olur bak...
15-Sendeki favori smile ne ki?
16-Seni en iyi anlatan şarkı?
17-Sevgilin ya da eşin sana ne dıye hitap eder yanlız isen lakabın ne?(bu olaya günümüzde her ne kadar nickname deselerde bız lakabını soruyoz) canim,bitanem,gulum,omrumun sultani(ay padon bunlari bana ruyamda soyluyodu)
18-Sevdiğin yada sevmediğin ev işi nedir? ev isimi mirmirmirmir
19-Bi üsttekinin cevapları % kaç geyik? muhatabim degel:1closedeyes:
20-Bu soru senin soru sorma özgürlüğün.Alttakine 20. soru senden...E hadi sor bakalım
Fenerbahçe'nin ilk 11'ini yazabilir misin??
lalee buyur canim,
davetlimsina.s.