- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
-
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Gulme yaaa. Soyle alaka cok usuyorum. Dogalgazli evden gecince de acaba mi dedim aliskin degilim cunku kasik agrimda var zaman zaman.sobayla ne alakamantar olmuşsunuz doktora gıdın ben yıllardır sobalı evdeyim
ayaklarını sıcak tut canımm enfeksiyondan agrıyordur wcye erkek gırınce sifonu çek peçeteden duvar ör oturağın yere bide içine at sıçramasınGulme yaaa. Soyle alaka cok usuyorum. Dogalgazli evden gecince de acaba mi dedim aliskin degilim cunku kasik agrimda var zaman zaman.
Tesekkur ederimayaklarını sıcak tut canımm enfeksiyondan agrıyordur wcye erkek gırınce sifonu çek peçeteden duvar ör oturağın yere bide içine at sıçramasın
agrın çok olur giy benceTesekkur ederimtuvalet normal zaten klozet degil. Suan da adetim baslayacak agrilar var yine usuttugumu simdi anladim. Corap sevmiyorum mecbur giyiyorum bi kac gundur
Arkadaslar merhaba sobali evde yasiyorum ve 3 gundur bembeyaz bi akintim var. Zaman zaman da kasiklardan bacak arasina arkasina dogru agri oluyor. Usutuyor muyum acaba bu durumu yasayan var mi? Bu arada adet donemim yakin degil. Simdiden tesekkurler
aahahahahaa bende patik hırka Allah ne verdiyseİyi ki çorap kadınıyım
aahahahahaa bende patik hırka Allah ne verdiyse
en güzeli ne varsa eskilere var kuşak bağlarlarmış bellerine bi bildikleri varmış anneme kızardım ne bu böyle kat ket dye şimdi beraber giyiniyoruzBendee. Hiçbirinden zarar gelmezanaannem belini örterdi sarardı bile. Bu nesiller çok doğurgandı ee tabi hormonsuz gıda kendini sıcak tutma ne ararsan var
en güzeli ne varsa eskilere var kuşak bağlarlarmış bellerine bi bildikleri varmış anneme kızardım ne bu böyle kat ket dye şimdi beraber giyiniyoruz
10 gundur hava iyice soguyunca arşa cikti agrilar simdi giyiyorum mecburen ama o soguguda yedimagrın çok olur giy bence
Dogalgazli evden sobali eve gecince uyum zor yukarda da yazdim. Mesela lavabo buz gibi baska oda buz gibi sobali odada oldugun taktirde sicaktasin.Sobalı evle ne alakası var? Havaya uyumlu giyinin yünlü çorap vs. Birde soba kadar sıcaklık veren birşey yok gerçi doğalgaz da rahatlık bilemedim.
Haklilarmis kesinlikleen güzeli ne varsa eskilere var kuşak bağlarlarmış bellerine bi bildikleri varmış anneme kızardım ne bu böyle kat ket dye şimdi beraber giyiniyoruz
Yaaa ne guzel. Aslinda bende cok severdim ama ne zaman ilk bebegim dogdu, Kilo farkindan mi hormonlardan mi bilmiyorum bi sıkıntı basıyor corap ya da kat kat giyinmek. O zamandan bu zamana disari cikmadikca corap giymemİyi ki çorap kadınıyım
Dogalgazli evden sobali eve gecince uyum zor yukarda da yazdim. Mesela lavabo buz gibi baska oda buz gibi sobali odada oldugun taktirde sicaktasin.
Yok ya yemek deyince dogalgaz gibisi yok onu da fark ettim tup hemen bitiyorEvet böyle bir dez avantajı var. Ya birkaç odada soba olacak ya başka yolu yok. Tatilde köyde kaldım bir süre sobayı da seviyorum ama doğalgazı da seviyorum ikisinin farklı avantaj ve dezavantajları var.Doğalgaz olunca tüp derdin de yok. Köydekiler soba üstünde yemek yapıyor çoğu.
Yaaa ne guzel. Aslinda bende cok severdim ama ne zaman ilk bebegim dogdu, Kilo farkindan mi hormonlardan mi bilmiyorum bi sıkıntı basıyor corap ya da kat kat giyinmek. O zamandan bu zamana disari cikmadikca corap giymem
Yok ya yemek deyince dogalgaz gibisi yok onu da fark ettim tup hemen bitiyorama bazi yemeklerun ve cayin sobada olmasi kadar guzeli yok. Suan bende koydeyim sehirden koye gelmekte farkli. Ben sobali evde ki hava degisikliginden oldugunu usuttugumu dusundum acikcasi bu zamana kadar havalar da ilimandi birden soguk baslayinca boyle oldum sobayla alakasi ondan
Evet o yuzden sorum basligim anlamsiz olmus sanirim. Suan mesajini okurken kopek havluyor bu aradaTüp çok pahalı istediğin gibi kullanamıyorsun. Aaa şuan benim geçtiğim dönemden geçiyorsun hava degisimi vücudu etkiler. Sobanın da tadını çıkar olumlu bak. Soba fırınlı ise ki bizim ki öyleydiherşeyin tadı çok farklı sobaya patates atmak vs kumpir yapmak çok güzel. Köpeklerim de vardı ahh bak özledim yine gözlerim yaşardı.
Evet o yuzden sorum basligim anlamsiz olmus sanirim. Suan mesajini okurken kopek havluyor bu aradaaynen ya gelip gidip sobayla ugrasiyoruz bize de boyle atraksiyon lazimmis. Tupe gelince her ay bitmiyor ama koyde olupta bitince biraz zorlugu var o yuzden birde elektrikli ocak aldim onlem amacli malum ne zamam bitecegi belli olmuyor.
Cok kalin olmasada sıkı giyiniyorum artik zira hava epey soguk. Demekki kaloriferli evde giyinme geregi hissetmiyormusum alisiyorum yavas yavas. Depremden dolayi gecici bi durum bizimkisi seneye de insallah dogalgazli ev diye konu acmamBunye degisikliklere zor alisiyor malum