- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
-
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Üşümüz olabilirsiniz. Doğalgazdan sobaya geçme dönemine adapte olmanız birazzaman alabilir o yüzden dikkatli olun özellikle ayaklarınızı ve belinizi sıcak tutmaya bakın
Evet cok usuyorum hemde. Bulundugum yerde kadin dogum uzmani yok en yakin 50 km. Tesekkur edrrim cevabiniz icinÜşüdüğünüzü anlıyor olmanız lazım. Enfeksiyon da olabilir. Bir doktora danışın derim.
Sanirim oyle oldu tek basina akinti bilemezdim ama farkli bi agri da mevcutÜşümüz olabilirsiniz. Doğalgazdan sobaya geçme dönemine adapte olmanız birazzaman alabilir o yüzden dikkatli olun özellikle ayaklarınızı ve belinizi sıcak tutmaya bakın
Yumurtlama dônemindir ozamnArkadaslar merhaba sobali evde yasiyorum ve 3 gundur bembeyaz bi akintim var. Zaman zaman da kasiklardan bacak arasina arkasina dogru agri oluyor. Usutuyor muyum acaba bu durumu yasayan var mi? Bu arada adet donemim yakin degil. Simdiden tesekkurler
Hic dikkat etmedigim bi konu oda olabilir aslinda. Peki yumurtlama akintisi ne kadar suruyor?Yumurtlama dônemindir ozamn
1veya 2 gün felanHic dikkat etmedigim bi konu oda olabilir aslinda. Peki yumurtlama akintisi ne kadar suruyor?
Tesekkur ederim bakayim devam edecek mi?1veya 2 gün felan
Sağlık ocağına gidip idrar tahlili verin. İdrar yolu enfeksiyonu falan olabilir. Onda birşey çıkmazsa kadındoğuma gitmeniz gerekirEvet cok usuyorum hemde. Bulundugum yerde kadin dogum uzmani yok en yakin 50 km. Tesekkur edrrim cevabiniz icin
Cok sagolun hic aklima gelmedi oraya gitmek. Ikisi de muhtemel olabilir.Sağlık ocağına gidip idrar tahlili verin. İdrar yolu enfeksiyonu falan olabilir. Onda birşey çıkmazsa kadındoğuma gitmeniz gerekir
Gidemedim cocugum hasta oldu. En yakin yer 1 saat uzak, oldugum yerde kadin dogum yok. Akintiniz beyaz mi oluyor pekiBende sobalı evde kaldığım zaman akıntım oluyor . Üşütmüşsünüzdür ,iltihap kapmıştır .kadın doğuma gitmelisiniz.
Evet bembeyaz olur benimde . Doktor fitil yazar geçerdi sonra .Gidemedim cocugum hasta oldu. En yakin yer 1 saat uzak, oldugum yerde kadin dogum yok. Akintiniz beyaz mi oluyor peki
doktorum gecen yil normal akintim da fazla oldugu icin fitil vermisti baktim cok yonlu bi fitil onu kullaniyorum suan tabi fitil varken onun akintisi var bi kac gune belli olur. Tesekkur ederimEvet bembeyaz olur benimde . Doktor fitil yazar geçerdi sonra .
Geçmiş olsun canımdoktorum gecen yil normal akintim da fazla oldugu icin fitil vermisti baktim cok yonlu bi fitil onu kullaniyorum suan tabi fitil varken onun akintisi var bi kac gune belli olur. Tesekkur ederim