Soan kr hakknda herey...!

berkun

Başarı ayrıntılarda gizli
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
179
0
44
Merhaba kızlar. Soğan kürü hakkında merak edilenleri yazmak istedim çünkü tv de sayın saraçoğlunu izledikten sonra bende çok araştırma yaptım ve bi türlü ne zaman ne kadar hangi durumlarda kullanılması gerektiğini net olarak öğrenemedim ve gidip kitabını aldım. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü mucizevi sonuçlarına bizzat şahit oldum.
Özellikleri: polikistik over ,miyom ve çikolata kistleri, erken menapoz ve FHS hormonunun yüksekliğine iyi geliyor.
Kür: pazarda satılan turuncu kabuklu yemeklik için aldığımız soğanlardan orta boy alıyoruz.(mor yada kırmızı soğan olmaz) çelik bir kapta 1.5 -2 su bardağı klorsuz suyu kaynatıyoruz. En dış turuncu kabuğunu soyduğumuz soğanı 6 ya bölüp kaynamakta olan suya atıyoruz. Ağzı kapalı şekilde 5 dk kaynayıyoruz ve ılımaya bırakıyoruz. ılıdıktan sonra süzerek öğlen ve akşam yemeklerinden 15 er dk önce içiyoruz. ilk kürümüz 15 gün devam ediyor ve sonlandırıyoruz.
Yanlız küre başlamadan önce küçük bir hesap yapmanız gerekiyorki kür bitiminde adet olmalısınız. yani adet döneminden önceki 15 gün yapılmalı. Ayrıca küre 3-4 ay devam edilebiliyor.2.3. ve 4. kürlerdede adete 10 gün kala başlayıp 10 gün aynı şekilde yine günde 2 kez yapıyoruz.
Şunuda belirtmek istedim Sayın Saraçoğlu bu bitkinin adete kadın rahmi için yaratıldığını ve sağlıklı kadınların bile 6 ayda 1 kez 15 gün bu kürü yapmalarında fayda olduğunu söylüyor.Ayrıca ilk başladığınızda 3 veya 4. günü akıntı oluyor bu normal.Şimdiden kolay gelsin. Umarım kullananlara şifa olur hihoyyyt

Eklentiler

• $images (4).jpg
    $images (4).jpg
    1,8 KB · Görüntüleme: 81
Çok teşekkürler arkadaşım ellerine sağlık.çok açıklayıcı ve güzel olmuş..opuyorumnanaktan

arkadaşlar 2009 ocak ayında düşük yaptım bebeğimi enfeksiyondan kaybettiğim söylendi.Soğan kürünü 15 gün sonra uygulamaya başladım adet tarihim şaşmadı,4 adet dönemi bekledim,korunmayı bıraktığımızın 2.ayında tekrar hamile kaldım şu an 16 haftalık hamileyim.Tabi ki şifayı ve çocuğu nasip eden Allah tır ama soğan kürünün de faydası vardır diyorum.

yalnız bişi sorucam...adete 15 gün kala başlanıyormuş ya bu küre..o sırada korunmak mı gerekiyor acaba? hamileliğe zarar verirmi?

yalnız bişi sorucam...adete 15 gün kala başlanıyormuş ya bu küre..o sırada korunmak mı gerekiyor acaba? hamileliğe zarar verirmi?

saraçoğluna sitesinde bu konuda birçok soru yöneltilmiş,kürü uygularken hamile kalınırsa bebeğe herhangi bir zararı yokmuş,düşüğe neden olmuyormuş ama hamile olduğunuzu öğrendiğinizde kürü sonlandırın diyor.hamilelikte hiçbir kürün uygulanmasını önermiyor saraçoğlu

X