Snav giri belgem geldi..

future

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
600
2
96
Diğer
offf belge geldi benim elim ayağım iyice dolandı.... :1shok:
sırtım sivilcelere gark oldu...
strese boğuldum...

sizlerde durum ne?

daha bizimki gelmedi bekliyoruzz aynenn bizdede durum farklı degill ruhumm daraldı şu kpss yüzündenn yaaa

offf belge geldi benim elim ayağım iyice dolandı.... :1shok:
sırtım sivilcelere gark oldu...
strese boğuldum...

sizlerde durum ne?

canım benim sakin ol..
inan sakinlik çok önemli..
ben geçen sene kaybettiysem stresten ve heyecandan kaybettim..
kapasitesi benden çok çok düşük olup, rahat girenler şu anda atandı ve çalışıyor.

bunun farkında ol,heyecanlanınca eline ne geçecek?
bunu düşün..beni aklına getir..

(sanki ben yapabiliyor muyum, maalesef yapamıyorum)

Evet ben de çok stresliyim. Benim de giriş belgem geldi. Üniversitede giriyorum. Tahminime göre iyi bir bina. (ünivaersitemiz büyük olduğu için binayı daha önce görmemiştim.) Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten ocean'ın dediği gibi sakinlik çok önemli. Hatta nerdeyse en önemli şey. Bakalım ben sakin olabilecek miyim. ınşallah ilk ve son girişim olur hayırlısıyla. ınşallah kızlar hepinizin de ataması 2009 Ağustosta çok çok güzel yerlere en hayırlı uğurlu şekilde olur. Kurtuluruz bu stresden. Sınav yeri gelmeyenler telaş etmesin. Sınavdan iki gün önce gelen bile oluyormuş. Ayrıca gelmezse gidip bulunduğunuz ildeki ÖSYM bürosuna başvurup bir çıktı alıyormuşsunuz onunla giriyormuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…