Snapchat kullanan var mı? Sevgilim aldatıyor olabilir mi?

Beyazgokyuzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
4
3
32
Merhaba. Sevgilim ile yanyana otururken telefonuna üstten "Hazal snapchat'te" diye bildirim geldi ve kaydırarak yok etti. Bu ne demek oluyor? Hazal diye bi kız ekli o çevrimiçi mi oldu demek yoksa rehberinde Hazal diye biri var o snapchat uygulamasına katıldı mı demek?

Son düzenleme:
Snapchat kullanan birisiyim. Arada bana da öyle bildirimler geliyor. Hem rehberimde olan hem de olmayan kişiler için "X Snapchatte" bildirimleri geliyor. O uygulamada da önerilen kişiler var.

O zaman bu bildirimden başka bir kızla konuştuğunu çıkaramam.
Rehberinde olan kişilerden biridir ya da ortak arkadaşları vardır o şekilde bildirim geliyordur.bana da geliyordu bildirimi kapattım.sadece burdan yola çıkarak konuşuyor diyemeyiz.şübhelendiğiniz başka şey varsa bilemem.

Kullanmıyorum ama eskiden kullanırdım yıllar önce, özellikle sevgiline gelen bi bildirim değildir o. Rehberinde ekli biridir, o da snapchat açtığı için rehberinde olduğu herkese bildirim gider

Kullanmıyorum ama eskiden kullanırdım yıllar önce, özellikle sevgiline gelen bi bildirim değildir o. Rehberinde ekli biridir, o da snapchat açtığı için rehberinde olduğu herkese bildirim gider
Ama sevgilim kimseyi öyle sadece adıyla "Hazal" diye rehberine eklemez. Ancak kardeşlerini adıyla ekler. Diğer türlü ekleyecek kadar yakın olsa ben Hazalı bilirim. Ya bilmediğim yakın biri ya da arkadaşların dediği gibi rastgele kişilerden gelen bildirim.

Merhaba. Sevgilim ile yanyana otururken telefonuna üstten "Hazal snapchat'te" diye bildirim geldi ve hemen yok etti. Bu ne demek oluyor? Hazal diye bi kız ekli o çevrimiçi mi oldu demek yoksa rehberinde Hazal diye biri var o snapchat uygulamasına katıldı mı demek?

Snapchatte çevrimiçi çevrimdışı diye birşey yok.

Eğer sevgilinizde numarası kayıtlıysa ve profil açtıysa ondan gelmiştir veya bazen sizin hiç tanımadığınız arkadaşlarınızın arkadaşlarını size öneriyor.

Ama gelince direk yok etmesi biraz şüpheli.

Ayrıca erkek dediğin snapchatmi kullanır ya çok itici🤣

Ordaki filtrelerle kendini çekmiyorsa mesajlar resimler anlık kaybolduğu ve numara vermeye gerek olmadığı için aldatmanın kolay yolları gibi.

Snapchatte çevrimiçi çevrimdışı diye birşey yok.

Eğer sevgilinizde numarası kayıtlıysa ve profil açtıysa ondan gelmiştir veya bazen sizin hiç tanımadığınız arkadaşlarınızın arkadaşlarını size öneriyor.

Ama gelince direk yok etmesi biraz şüpheli.

Ayrıca erkek dediğin snapchatmi kullanır ya çok itici🤣

Ordaki filtrelerle kendini çekmiyorsa mesajlar resimler anlık kaybolduğu ve numara vermeye gerek olmadığı için aldatmanın kolay yolları gibi.
Yeğenleri ile eğlenmek için kullandığını biliyorum çünkü birbirlerine buradan komikli fotoğraf yapıp atıyorlar. Onların yanındaykden indirip öylece kalan bi uygulama mı yoksa başka türlü kullanıyor mu bilmiyorum işte. Benim böyle şeylerden nem kapan biri olduğunu da çok iyi biliyor o yüzden mi kaydırıp yok etti bunu da bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum.

Merhaba. Sevgilim ile yanyana otururken telefonuna üstten "Hazal snapchat'te" diye bildirim geldi ve hemen yok etti. Bu ne demek oluyor? Hazal diye bi kız ekli o çevrimiçi mi oldu demek yoksa rehberinde Hazal diye biri var o snapchat uygulamasına katıldı mı demek?
O bildirim herkese de gelebilir de hemen alip yok etmesi şüpheli zaten !

Snap chatte öyle bildirimler çok geliyo.Benim de çocuklar indirmiş.Hergun bildirim gelmesinden gına gelmişti.Rehberde ekli olsun olmasın geliyordu.Hatta çoğu zaman kendi adım bile snapchatte bildirim olarak geliyordu bana .o nasıl oluyorsa onu da anlamadım da neyse sildim kurtuldum.

X