Smyrne'in Evi

symrne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
3.264
21
Kızlar merhaba,

Ben uzun zamandır buraya fotoğraf koymaya karşıydım.
Aslında uzunca bir süredir blog hazırlığım vardı, öncelikle orada paylaşmak istedim..
Yaklaşık 2 ay oldu eve taşınalı, bir takım eksikler var tabii..ama içime sinmeyen hiçbirşeyi eve doldurmak istemediğimden, sevdiğim şeylerle karşılaştıkça alıp, eksiklerimi tamamlıyorum :-)

Bu topik uzun zamandır ev fotoğrafı göndermeye söz verdiğim Geztapo, Kadis, Liva ve Cillibom'a gelsin öncelikle :-)
Aqualilly, senin adını bilhassa vermiyorum, tadilat esnasında an be an bilgilendirildin zaten :KK66:

Bazı odaların fotoğraflarını henüz hazırlayamadım, hazırladıkça blogta gün be gün paylaşıyorum..
Yorum ve eleştirileriniz benim için değerli..
Şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler

Eklentiler

• $IMG_5173.jpg
    $IMG_5173.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 7.109
  • $IMG_5159.jpg
    $IMG_5159.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 7.088
  • $IMG_5141.jpg
    $IMG_5141.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 7.389
  • $IMG_5109.jpg
    $IMG_5109.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 6.860
  • $IMG_4963.jpg
    $IMG_4963.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 7.094
  • $IMG_5043.jpg
    $IMG_5043.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 7.285
  • $IMG_4990.jpg
    $IMG_4990.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 7.612
  • $IMG_4864.jpg
    $IMG_4864.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 7.064
  • $IMG_4795.jpg
    $IMG_4795.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 6.940
  • $IMG_4799.jpg
    $IMG_4799.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 7.206
  • $IMG_4827.jpg
    $IMG_4827.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 7.062
  • $IMG_4838.jpg
    $IMG_4838.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 6.901
çok huzurlu ve şirin bir ev olmuş

güle güle otur bayıldım çok şık ayrıca

koltuklar ıkea sanırım ama o çiçekli kılıfı artık üretmiyolarmış sitelerinde bulamadım aradım ordan öğrendim

sen ne zaman almıştın arkadaşım yaaaaa birde nasıl oturumu memnun musun beyazlardan

olmazsa bende beyaz alacağım da

teşekkürler...

bu tarzı çok sveerim çok hoş olmuşş.koltuklar ikea sanırım ektorp :) güle güle kullanın..cesaret edebilsem ben de alıcam beyazını ama yokkk

Çok değişik olmuş. Özellikle yerler hoşuma gitti, farklı olmuş. Country tarz denilen yeni modadan esinlendin sanırım, ben cesaret edemiyorum o modaya. Cesaret edeni tebrik etmek düşer değil mi

Güle güle oturun

sonunda nihayettt

canım saol bizide unutmadığın için

evin için düşüncelerim malum fevkalede
uğraşılıp düşünülmüş farklı bir tarz sahibisin
mutluluklar dilerim evinde

eski halinden sonra mucize çıkmış ortaya ve sabır meyvesi

ben sorularıma blogundan devam ederim :)

daha bugün salonuna bakmıştım :))

evinin dekorasyonuna ayrı bayılıyorum da bu tadilatla muhteşem bi şey yaratmışsınız ya harabe gibi evden en çok onu ağzım açık takip ediyorum.

mutfağın banyoların salonun antren hatta balkonun :nazar: maşallah diyor susuyorum Allah eşinle ve yakışıklı oğlunla sağlık mutluluk huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah :nazar:

Güle güel otur canım kır evi gibi yalnız koltukların tam çıkmamış renkli olan bak merak ettim şimdi :KK31:birde salon perdelerini çok beğendim acaba ne renk olarak geçiyor .

çok huzurlu ve şirin bir ev olmuş

güle güle otur bayıldım çok şık ayrıca

koltuklar ıkea sanırım ama o çiçekli kılıfı artık üretmiyolarmış sitelerinde bulamadım aradım ordan öğrendim

sen ne zaman almıştın arkadaşım yaaaaa birde nasıl oturumu memnun musun beyazlardan

olmazsa bende beyaz alacağım da

teşekkürler...

Beirl merhaba,

Beğenmene çok sevindim!
Ben koltukları 6 sene önce almıştım, beyazlardan da ayrıca memnunum, temizliği çok kolay!
Yalnız önceden de söylemiştim sana, mutlaka 30 da yıka çünkü çekiyorlar!Tecrübeyle sabittir :KK43:
Şimdiden güle güle kullan

bu tarzı çok sveerim çok hoş olmuşş.koltuklar ikea sanırım ektorp :) güle güle kullanın..cesaret edebilsem ben de alıcam beyazını ama yokkk

Sevalkan merhaba,

Kesinlikle beyazını tercih etmelisin, çünkü temizliği en kolay yapılan beyaz !
Bu ay 2 yaşına girecek olan bir oğlum var, devamlı etrafa yiyecek bulaştırıyor, bu kılıfları çıkarıp makinede 30 da yıkıyorum ve kuruyunca tekrar koltuklara geçiriyorum, hepsi bu! :KK66:
Beyazda gönlün varsa hiç düşünme derim, hem içinde ukde kalmamış olur :KK66:

Çok değişik olmuş. Özellikle yerler hoşuma gitti, farklı olmuş. Country tarz denilen yeni modadan esinlendin sanırım, ben cesaret edemiyorum o modaya. Cesaret edeni tebrik etmek düşer değil mi

Güle güle oturun

Acemiperi merhaba :)

Pek yeni esinlendim sayılmaz, yaklaşık 7 yıldır eşyalarım böyle :)
Zaten evi yeni aldığımız ve çokça tadilat yaptığımız için yeni eşyalar almaya pek gücüm olmadı bu sıra :)
Seramikler bu evdeki kararımdı,evet,çünkü beyazla renkleri karıştırmayı seviyorum, içimi açıyor :)
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

sonunda nihayettt

canım saol bizide unutmadığın için

evin için düşüncelerim malum fevkalede
uğraşılıp düşünülmüş farklı bir tarz sahibisin
mutluluklar dilerim evinde

eski halinden sonra mucize çıkmış ortaya ve sabır meyvesi

ben sorularıma blogundan devam ederim :)

tabii ki unutmadım, az mı mesai yaptık burada beraber!:))
kadis her bir temennin için ve desteğin için çok çok teşekkür ederim!
sorularınla bunalmıyorum, dilediğin kadar sorabilirsin :KK66:
bak eğer fazladan bir tuvaletin varsa evde, acele etme, ben değişik birşey yaptım, toparlayıp fotoğraflayayım, blogta paylaşırım :KK66:

sevgiler

daha bugün salonuna bakmıştım :))

evinin dekorasyonuna ayrı bayılıyorum da bu tadilatla muhteşem bi şey yaratmışsınız ya harabe gibi evden en çok onu ağzım açık takip ediyorum.

mutfağın banyoların salonun antren hatta balkonun :nazar: maşallah diyor susuyorum Allah eşinle ve yakışıklı oğlunla sağlık mutluluk huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah :nazar:

canım benim..
inşallah buralara yolun düştüğünde geleceksin, beraber o mutfakta kahve hazırlayıp salonda -istersen balkon da olabilir:))- keyif yapacağız :KK66:
desteğin için binlerce teşekkür..
sevgiler

yani ne desem az kalır : )
öncelikle kırmadığın için teşekkür ederim , evini görmeyi çok istiyordum : )
herşey harika görünüyor çok çok beğendim canım özellikle şu diyebileceğim birşey yok herşey harika görünüyor
ve tamda bizim tadilata başlayacağımız ve mobilyaya karar verdiğimiz dönemde ekledin benim için çok iyi oldu: )

bu güzel yuvada sağlıkla mutlulukla yaşayın inşallah :KK16:

Güle güel otur canım kır evi gibi yalnız koltukların tam çıkmamış renkli olan bak merak ettim şimdi :KK31:birde salon perdelerini çok beğendim acaba ne renk olarak geçiyor .

Kansucum çok sağolll
Hangi koltuğu merak ettin, söyle bakayım :) Eğer uzun kanapeler ise beyaz, çiçekli olan kanapede gül kurusu ve bej renkleri var..berjer ve sandalyeler de su yeşiline kaçan bir mavinin üzerinde bej, kahve çiçekler var..
Eğer daha fazla detay istersen blogta var.
Ya perdelerin rengi hani biraz bej gibi, krem gibi, nasıl desem ki..sütlü kahve de olabilir :KK1:
Ama emin olduğum birşey var, her türlü mobilya, halı ve tekstille uyum sağlıyor, şiddetle tavsiye ederim :KK66:
Çok teşekkür ederim beğenilerin için..

yani ne desem az kalır : )
öncelikle kırmadığın için teşekkür ederim , evini görmeyi çok istiyordum : )
herşey harika görünüyor çok çok beğendim canım özellikle şu diyebileceğim birşey yok herşey harika görünüyor
ve tamda bizim tadilata başlayacağımız ve mobilyaya karar verdiğimiz dönemde ekledin benim için çok iyi oldu: )

bu güzel yuvada sağlıkla mutlulukla yaşayın inşallah :KK16:

Livacım rica ederim ne demek!
Asıl bu zamana kadar ekleyemediğim için ben özür dilerim..ama aqualilly biliyor, çok harabe durumdaydı ve evi toparlamak epey vaktimi aldı..ki hala eksikler var..
Tadilata başlayacağını biliyorum, ne zaman soru sormak istersen buradayım, biliyorsun :KK66:
Blogta çok fazla fotoğraf var, oradan da takip edebilirsin..
Sevgiler

Çok güzel bir ev...
Her kareden belli, düşünülmüş...Özenilmiş..
Güle güle, mutlulukla oturun inşallah:nazar:

X