Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kurabiye saklama kabın çok şeker yeni cicilerini güle güle kullan
bardakların çok şeker ve saklama kabın harika aşkla kullan canım
Canım kupalarını çok beğendim nereden aldın hoş sohbetlerde miss kokulu kahveler içersiniz inşallah :)
güzel günlerde ağız tatıyla kullanman dileğiyle..
Çok güzel çok şirin hepsi huzurla kullanın inşallah
canım son aldıklarını çok beğendim, kupalarını güzel günlerde kullan inşallah
Hepsi birbirinden cici
Renkleri de harika..
Şu güllü yemek takımı süper duruyor
Valla en güzeli görerek almak paramıza yazıkevmanya alışveriş sitesini başlarına yıkacağım artık, bu gelen 2. ci sorunlu ürün, sorunlar da ne sorun! Kırık kahve fincanın da sonra da kaşıklıklı baharatlıkta sorun var, gösterilenle gelen ürün birbirini tutmuyor
Bu görüp sipariş oluşturduğum ürün..
Eki Görüntüle 686249
Bu da bana gelen!
Eki Görüntüle 686250
Deliklere tıpa kaçmış, tam bulmacalık aradaki farkı bulun!
Valla en güzeli görerek almak paramıza yazık
Aynen öyle canım , bn markafoniden sadece 3 tane silikon kek kalıbı aldım birdahada netden alışverişim olmadıO delik olması gereken kısımlara ayna süsü verilmiş, bir de baharatlıkları yollanmış dalga geçiyorlar sanki..
Yani bu kadar olur! Bir de size öyle mi geldi görünen gibi değil mi diyorlar? Sanki bilmiyorlar ellerindeki ürünün ne olduğunu?
Aynen, bundan sonra internet üzerinden bir şey almayacağım, hele ki evmanyandan..
Kendilerine de söyledim zaten alışveriş yapmayacağımı, resmen çocuk yerine koyuyorlar insanları yersen taktiği..
Aynen öyle canım , bn markafoniden sadece 3 tane silikon kek kalıbı aldım birdahada netden alışverişim olmadı