Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SmuwiLa' nın Çeyizi
- Konu Sahibi smuwiLa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
canım kurabiye saklama kabın çok şeker yeni cicilerini güle güle kullan
Teşekkür ederim canıım..
- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
bardakların çok şeker ve saklama kabın harika aşkla kullan canım
Teşekkür ederim canım..
- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
Canım kupalarını çok beğendim nereden aldın hoş sohbetlerde miss kokulu kahveler içersiniz inşallah :)
Çok teşekkür ederim canım, ben genelde internet üzerinden alışverişimi yapıyorum evmanyadan aldığım bir çok ürün var, bardaklar da oradan, teslimat biraz uzun sürüyor 10 gün kadar ama bir sıkıntı yaşamadım ürünlerle ilgili, zaten acelem olmadığı için beklemek sıkıntı olmuyor benim için..
- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
güzel günlerde ağız tatıyla kullanman dileğiyle..
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım..
- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
Çok güzel çok şirin hepsi huzurla kullanın inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim..
- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
canım son aldıklarını çok beğendim, kupalarını güzel günlerde kullan inşallah
Teşekkür ederim, amin canım..
- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
Hepsi birbirinden cici
Renkleri de harika..
Şu güllü yemek takımı süper duruyor
Çok teşükkür ederim canım, beğendiğine sevindim..
- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
evmanya alışveriş sitesini başlarına yıkacağım artık, bu gelen 2. ci sorunlu ürün, sorunlar da ne sorun! Kırık kahve fincanın da sonra da kaşıklıklı baharatlıkta sorun var, gösterilenle gelen ürün birbirini tutmuyor
Bu görüp sipariş oluşturduğum ürün..
Bu da bana gelen!
Deliklere tıpa kaçmış, tam bulmacalık aradaki farkı bulun!
Bu da bana gelen!
- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
Valla en güzeli görerek almak paramıza yazıkevmanya alışveriş sitesini başlarına yıkacağım artık, bu gelen 2. ci sorunlu ürün, sorunlar da ne sorun! Kırık kahve fincanın da sonra da kaşıklıklı baharatlıkta sorun var, gösterilenle gelen ürün birbirini tutmuyor
Eki Görüntüle 686249
Bu da bana gelen!
Eki Görüntüle 686250
- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
Valla en güzeli görerek almak paramıza yazık
O delik olması gereken kısımlara ayna süsü verilmiş, bir de baharatlıkları yollanmış dalga geçiyorlar sanki..
Yani bu kadar olur! Bir de size öyle mi geldi görünen gibi değil mi diyorlar? Sanki bilmiyorlar ellerindeki ürünün ne olduğunu?
Aynen, bundan sonra internet üzerinden bir şey almayacağım, hele ki evmanyandan..
Kendilerine de söyledim zaten alışveriş yapmayacağımı, resmen çocuk yerine koyuyorlar insanları yersen taktiği..
- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
Aynen öyle canım , bn markafoniden sadece 3 tane silikon kek kalıbı aldım birdahada netden alışverişim olmadıO delik olması gereken kısımlara ayna süsü verilmiş, bir de baharatlıkları yollanmış dalga geçiyorlar sanki..
Yani bu kadar olur! Bir de size öyle mi geldi görünen gibi değil mi diyorlar? Sanki bilmiyorlar ellerindeki ürünün ne olduğunu?
Aynen, bundan sonra internet üzerinden bir şey almayacağım, hele ki evmanyandan..
Kendilerine de söyledim zaten alışveriş yapmayacağımı, resmen çocuk yerine koyuyorlar insanları yersen taktiği..
Aynen öyle canım , bn markafoniden sadece 3 tane silikon kek kalıbı aldım birdahada netden alışverişim olmadı
canım arada olur böyle sorunlar hemen iadeni yapıyorlarsa internet alışverişine küsme ben çeyizimin yüzde doksanını internetten yaptım ufak tefek sorunlarla illa karşılaştım ama halloldu. olmadı sadece trendyol limango markafoni morhipo bu tarz yerlerden alışveriş yap iadesi hiç sıkıntı olmuyor