Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu biraz eski ama güncel hale gelsin 19-20 mart 2016 da yeterlilik sınavına gireceğim benimle aynı kaderi paylaşanlar varsa bu başlıkta bilgi paylaşımı yapalım ne dersiniz?
merhaba eilenn.. yazını yeni gördüm, bende 19-20 martta ilk kez gireceğim.. senin hazırlık nasıl gidiyor.. benim hukuklarla başım dertte.. yazarak çalışıyorum ama yinede unutuyorum hemen, zaman az kaldı stress yapmaya başladım elimde olmadan..
çok sevinirim gönderirsen.. bu arada hocaların vergi ve hukuk için tüyo veriyor mu çalışma şekli için.. şöyle yaparsanız daha iyi anlarsınız gibi...
canım yanıtlarken etiketlememişsin beni yeni görüyorum yorumunu
sınavı atlattık iyi kötü sonuçlara göre hareket edeceğiz artık
nasıl geçti sınavın.. vergi ve hukuk beklediğimden kolay geldi.. meslek 2. soru yanlış anlamışım oda denetimini yazdım. maliyet desen safha ile şok yarattı.. hayırlısı artık ne diyelim.. umarım komisyonun notu boldur hep ortada çünkü kritik...
Merhaba arkadaşlar smmm yeterlilik sınavına hazırlanırlanan arkadaşları buraya beklıyorum . benım stajım mayısta bıtıyor ve temmuzda sınava gıreceğim. Sınava nasıl hazırlandığımız konusunda birbirimize destek olacağımızı düşünüyorum