SMMM Stajeri Maaş Konusunda Fikir?

CHETAN

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
273
75
623
Merhaba,

Stajer SMMM yim, Bir tekstil firmasında çalışmaktayım. Toplamda 10 Adet firma mevcut bunlardan 5 tanesi işleri yoğun. Sorum şu stajer olarak çalışıyor olsam da şuan maaşım 3.000 tl lakin yanımda çalışan ve yeni SMMM olan arkadaşımla işleri bölüşmüştük kendisinin çocuğu oldu ve işe geri dönmeyeceğini söyledi böylece işler bana ve yanımdaki benim altımda çalışan arkadaşa kaldı ona basit ve anlaması kolay işleri yaptırıyorum ve genel olarak her hafta yeni bir şey öğretiyorum. Muhasebe bilgisi sıfır dı eğitmek için işe aldık onu. Şimdi Genel olarak muhasebe bürosundaki bütün işleri yapıyoruz ve rakamlar yüksek olduğu için 10 kat daha fazla dikkatliyiz sizde 2020 için maaş olarak ne istemeliyim. Bu piyasada olan ve durumumuz aynı olan var ise konu hakkında fikir verebilirler mi?

Benim eşim de smmm. Bağımsız çalışıyor, ucu açık o yüzden, arkadaşları 20 bin ile 50 bin arası kazanıyor ayda. Esnaf çevreniz olup bağımsız çalışma imkanınız varsa muhteşem bir meslek...

Aslında mesleğe devam etmeyi pek düşünmüyorum çünkü birilerinin güdümü altında çalışmak tarzım değil yani almam gereken maaş belliyken daha azına tamah etmek durumunda kalmak beni yoruyor. Kendime ilerde butik açıcam sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…