Smmm staj balatma snavna girecekler

ıNŞALLAH KAZANIRSIN. ben eski sınavda çıkan soruları çözüyorum ama 55 doğrum çıkıyor. yani kazanamıyacağım galiba :çok üzgünüm:

öyle düşünme canım,kazanırsın inşallah,niye kazanamayasın ! lmaz: sen son güne kadar çalışmayı bırakma...biz payımıza düşeni yapalım,gerisi Allah kerim :Saruboceq:
bende geçmişte çıkmış soruları çözüyorum ama süre tutupta hiç deneme çözmedim eyvahedigeldismile vakit olmadı hiç...ders ders çözüyorum hep...son günler artık,Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah...(amin)

amin canım inşallah hayırlısı olur dediğin gibi

slm kızlar bende acıkogretım lisansı bıtırdım yenı aldım dıplomamı daha bende smmm dusunuyorum ama kasım smmm zor sorular oluyo mart kolay soruluyor dıyolar boyle bır bılgı dogrumudur kararsız kaldım derslerde kurslarda başlıyormus bu haftalarda en yakın murat var bana muratın egıtım sıstemı nasıldır garantısı varmdıırt bılgısı olan varmı

Canım çoğu kişi kasım kolay diyor ama demekki herkese göre farklı..
benim 2. girişimdi ilkinde hiç çalışmadım. 2. sinde bir internet sitesinden destek alarak çalıştım sistemli konu anlatımları ve testler sunuyorlar ve harhafta yeni bir ders için mail gönderiyorlar. bu sistemle çalışanların çoğu kazanıyor ama ben pek verimli çalışamadım sanırım umutsuzum. Yine aynı sistemle çalışmayı düşünüyorum.
tabi dershane olayınada çok sıcak bakıyorum. hatta fiyat araştırması yaptım. ama hala kararsızım. herkes dershane olmadan olmaz diyor.
Bende kararsızım açıkçası-tatlicadiarzu-

saol canım demekkı dedıgın gıbı herkese gore farklı ne yapıcaz bız ( dahada zorlastırıcaklarmıs zaten yabancı dılde koyulabılırmıs onumuzdekı yıllarda o olmadan kazanabılsek keske yoksa cok zorlaşıcak ama ben kafaya koydum ya ılk senede verıcem yada ılk sene :)) dersaneye gıtcem murata artık bana karsımda anlatan olmadıgı surece ben plana uyamam gıbıme gelıo bır zorlama olması lazım benım için yınede dur bakalım hayırlısı hepımız için yaa.. :))

selam kızlar 7 kasımda bende staj başlatma sınavına giricem kısmetse deha mecidiyeköye yazıldım. aslında bu sınavdan çok korkuyorum inşallah ilk seferde veririm.

Merhaba arkadaşlar,

öncelikle sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum

bende 2011/1 yani Mart'taki sınava hazırlanmayı planlıyorum şu an dershane araştırıyorum,

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin kaydirigubbakcemile3

Bende marttakı sınava hazırlanmayı dusunuyordum fakat martta kı zor oluyor bır sonrakıne gır dıyorlar bana kafam karıstı hala kararsızım . İlk gırısımde vermek ıstıyorum sınavı .

Bende marttakı sınava hazırlanmayı dusunuyordum fakat martta kı zor oluyor bır sonrakıne gır dıyorlar bana kafam karıstı hala kararsızım . İlk gırısımde vermek ıstıyorum sınavı .

nasıl ama yaaa sınavların hepsi aynı değil mi
bende kar kış ders çalışırım baharda ve yazın zor oluyor die düşünmüştüm

nasıl ama yaaa sınavların hepsi aynı değil mi
bende kar kış ders çalışırım baharda ve yazın zor oluyor die düşünmüştüm

Mart sınavlarının zor oldugunu ben sınava gıren arkadslarımdan duydum . Bir sonraki sınava yanı hazıranda olana gırmemı soyluyorlar . Gerçi kım bılebılırkı öle degılmı ama bıde dershane arayısındayım demıssın bulursan bıseyler yada karar verırsen benıde bılgılendırırmısın :) Ben dehayı dusunuyorum ama cok uçuk fıyatları var

Aynen ya, bende Dehayı düşünüyorum ama 1800 lira fiyat çektiler, ilkumutu aradım 1100 lira! napıaz bilmiyorum ama marttaki sınava hazırlanmak istiyorum :lepi:

Aynen ya, bende Dehayı düşünüyorum ama 1800 lira fiyat çektiler, ilkumutu aradım 1100 lira! napıaz bilmiyorum ama marttaki sınava hazırlanmak istiyorum :lepi:

Cnm bence ilkumutu hiç düşünme . Staja baslamada en iyi deha ve murat ee aralarında cok fıyat farkı olmadıgını dusunursek DEHA diye dusunuyorum ben . Şimdiden alıcam kaynakları ben . En azından konulara aşina olurum . Mart sınavı içinde deha ya yazılırım . 1800 ü şöyle 1500 e ındırseler süer olurdu aslında:)

merhaba arkadaşlar..bende stajımı bitirdim ve yeterlilik sınav sonucumu bekliyorum. mart ayı sınavları için benim dönemimde de zor diyorlardı ama ben staj başlatma sınavını mart ayında kazandım..bizim sınavlarımızla igili malesef etrafta çok yorum var.siz yorumlara bakmayın.tek diyeceğim çalışın çalışın çalışın :)

ben de marta hazırlanıyorum kızlar.hiç kulak asmayın bence mart mış kasımmış hepsi aynı.bian önce sınavı atlatmaya bakalım.deren dikkatimi çekti fotoğrafçıymışsın memnun değilmisin mesleğinden keyifli biş gibi geliyo bana

Evet cnm ikisindende memnunum fotoğraf bambaşka bisey kesınlıkle. Şuanda ikisiyle de uğraşıyorum çalışıyorum . Mali Müşavirlik belgesini almayı çok istiyorum . Fotoğrafçılıkta maddi boyutta bir kazanım söz konusu olmuyor pek .

Ya senin yerinde olmayı ne çok isterdim . Derslere bakıyorum öylesıne gözum korkuyokı ama bir yandan da çok istiyorum . Biraz taktik verirmisin staja baslama sınavı için:) Gece gündüz uyumadın mı yoksa?:)):

hımmm fotoğrafçılık benim de ilgimi çekiyor.bi kursa gidip amatörce bişiler yapmak bana yetecek sanırım:)umarım şu müşavirlik sınavımızda ilk denemede başarılı geçer kızlardelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…