Smmm staj balatma snavna girecekler

İnşallah inşallah ağzından bal damlıyor resmen:) Bende de var son 10 yılın soruları bahsettiğin siteyide duymuştum ne güzelmiş bende üye olayım madem dediklerini bir bir yapıcam valla:)inşallah sende stajın bitince hemen alırsın ruhsatını:) ekliyorum seni o zaman görüşürüz çok sağol canım.

merhaba benimde 3.girişim olcak kasımda hazirandakine girmiycem iki defa sınırdan gitti ilkinden 58 aldım ikincisinden 56 aslında bırakmıştım hayatımda önemli tersliklerden dolayı ö.şirkette muhasebe elemanıyım diye avunuyordum ama geçmiş olduğumuz cuma günü işyerinde problemler çıkınca ahh ettim bu sınavı kazanıp mali müşavir olacağım diye evet yol uzun ama olmıycak da değil.Geçen sene Deha Yayınlarının cepde serisini almıştım ilk sınava sadece onunla çalışmaya çalıştım ikinci sınava da forum stajyerin etüt sınıfına katıldım ama dersleri takip etmediğim için verimli olmadı.şimdi ise kendim çalışacağım inş.ne kadar ders çalışmamak için bahaneler üretsemde.
Hep beraber destek olur çalışırsak niye olmasın.

arkadaşlar mali müşavirlik için staj yaparken, o 3 sene boyunca maaş alınıyor mu? alınıyorsa ortalama ne kadar alınıyor?

Şimdi sedocum maaş alırsın ama iş veren senin ona muhtaç olduğunu bildiği için sana daha eziyetli davranabilir.

Maliyeyi çok yakından tanıdığım için muhasebecileri de iyi bilirim. Bir sürede öylesine gitmiştim. Ve gerçekten bazen çok kötü sınır zorlayıcı muamele ediliyor işte zor karmaşık zaten.

Birde buna senin ona olan zorunluluğun eklendiğinde daha ağrılı olabilir. Ama ne yapıcaksın insan 3 yıl sıkıyor işte dişini.

Yeni biryerse 900 1000 eski elemanıysan 1200 1300 arası. Tabi şehrine göre ufak defek değişebilir

Son düzenleme:

afom çok teşekkür ederim bilgiler için
onur için sormuştum. dayısı mali müşavir, bürosu var. orada yapıcak, şu anda çalışıyo ve çok memnun, bu yıl okulu varken de devam edicek. ama 1 yıl daha okulu olduğu için, okulunu bitirdikten sonra staj başlatma sınavına girip kazanırsa orada yapıcak. dayısı sağolsun çok destek oluyo. ortak olma gibi bi fikirleri de var; ama bakalım önce staj başlatma sınavını kazanması lazım maaşı da evlilik adına bi adım atar mıyız atmaz mıyız bi fikrimiz olsun diye sordum.

Dayısıysa ve anlaşıyorlarsa daha rahat eder ve maaşıda daha farklı olabilir. Dayısının vicdanına kalmış birazda

Dayısıysa ve anlaşıyorlarsa daha rahat eder ve maaşıda daha farklı olabilir. Dayısının vicdanına kalmış birazda

maşallah diyeyim ilişkilerine, çok iyi tabii bunu git gide zaman daha iyi göstericek. hayırlısı bakalım kuzum
bu yıl onur smmm ben kpss ineklicez artık

kızlar bende tic. meslek lisesinden 2002 de mezun oldum staj yaptığım şirkette aralıksız çalışmaya devam ediyorum
ancak şirkette malesef öğrendiklerim kısıtlı bu arada 2008 yılında da Anadolu üniv. 4 yıllık işletme fak. nden mezun oldum (dışarıdan)
2010 yılında da mali müş. düşünüp İslam ÇETİNKAYA'nın STAJA BAŞLAMA (2 cilt) kitaplarını almıştım 2010 basımı
her elime almam ertelemeyle sonuçlandı yıl : 2013 hatta 2014 de ne kaldı..
yeniden içimde bir istek başladı
evet 13 yıldır bir firmada muhasebe departmanında çalışıyorum ancak bilgim çok eksik
bugün Bilge adam 'ın muhasebe kursuna göz attım aynı zamanda smm kitaplarına baktım Murat açık öğretimin kitabına gözüm takıldı
onu araştırırkende buraya ulaştımmm liseden bi kaç arkadaşım belgelerini aldılar ben çok geç kaldım..
buraları takip etme ders çalışmalara başlama zamanımm geldi de geçiyor.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…