Teşekkür ederim canım . Allah sana da kısmet edecek inş bu sınavı vermeyi . Ben ilk sınavda çok stres yapmıştım . Hiç gerek yokmuş abartmaya . Ben nette sınavla ilgili araştırma yaparken forumstajer diye bir site var . Oraya denk geldim . Kayıt oldum . Ve online dersleri test çözme grupları vardı . Benim gibi sınava hazırlanan birçok arkadaş vardı . Oraya hergün girerdim . soru çözerdik . Çok faydalı olmuştu benim için . Dershaneye gitmeden iyi bir çalışma programıyla kazanan çok insan var . Söylenenlere kulak asma derim . Ayrıca ben kasım sınavından kazandım :) Bana da aynı şeyleri söylemişlerdi . Ben sistemli gittim . Önce konu çalıştım daha sonrasında bol bol soru çözümü yaptım . Bu sınavda önemli olan fazlaca soru örneği görmüş olmandır . Bazen konuya bile bakmadım . Sorularla pekiştirdim hep . Çok kalın bir kitabım vardı . Çıkmış soruların olduğu onu bi 10 kere falan çözdüm sanırım . Ben elimden geldiğince yardımcı olurum . Yeter ki kendinize güvenin . Bende yeterlilik çalışmalarına başlayacağım inşl . 2014 Aralık'ta stajım bitiyor . Martta sınava gireceğim
Şimdi sedocum maaş alırsın ama iş veren senin ona muhtaç olduğunu bildiği için sana daha eziyetli davranabilir.
Maliyeyi çok yakından tanıdığım için muhasebecileri de iyi bilirim. Bir sürede öylesine gitmiştim. Ve gerçekten bazen çok kötü sınır zorlayıcı muamele ediliyor işte zor karmaşık zaten.
Birde buna senin ona olan zorunluluğun eklendiğinde daha ağrılı olabilir. Ama ne yapıcaksın insan 3 yıl sıkıyor işte dişini.
Yeni biryerse 900 1000 eski elemanıysan 1200 1300 arası. Tabi şehrine göre ufak defek değişebilir
Dayısıysa ve anlaşıyorlarsa daha rahat eder ve maaşıda daha farklı olabilir. Dayısının vicdanına kalmış birazda
bende smmm staja başlama sınavına gireceğim ama üzerimde firma var maliye kaydım var sorun olurmu?
bende martta girecegim ilk defa kursa gitmicem kendimi denicem bakalım
Mart sınavına girmeyi planlayan var mııı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?