Smmm staj balatma snavna girecekler

Ben İstanbul' da sınava giriyorum, 2. sınavda kazansam da hem yorgunluk hem yol parası hem de izin alma zorluğu kalmasa :)
İstanbul lisesi'nde girdim ilk sınava bakalım 2.si neresi olacak. Çalışıyor musun?

Ben İstanbul' da sınava giriyorum, 2. sınavda kazansam da hem yorgunluk hem yol parası hem de izin alma zorluğu kalmasa :)
İstanbul lisesi'nde girdim ilk sınava bakalım 2.si neresi olacak. Çalışıyor musun?

umarım kasım sınavında kazanırız da emekler boşa gitmez.. ders olarak soruyorsan çalışıyorum konu anlatımı olarak 2 dersim kaldı sonra soru çözümlerine geçeceğim, iş olarak soruyorsan çalışmıyorum çocuk olunca ara verdim kreş yaşı geldi artık, gümbür gümbür dönmek istiyorum iş hayatına artık...

umarım kazanırız ve dilediğin gibi dönersin iş hayatına. Maşallah bahtı açık olsun biz 2 yıllık evliyiz yeni çocuk düşünmeye başladık hakkımızda hayırlısı...

canım sitesine girip iletişime tıkladığında gökhan beyin numarası var.ister sen ara bilgi almak için,ister mail at onlar arasınlar.yani kaybedilecek bişey yok,100 tl di.dershane ücretleriyle karşılaştırıldığında mucize gibi.bu arada ben zar zor staj yeri ayarladım.kimse deneyimsiz istemiyor ama ilk girişte iyi puan aldığımı duyunca sadee 1 kişi kabul etti.maaş yok,yol ücreti yok,sadece sigortamı yatırcaklarbiraz işi öğreneyim,sonra vereceklermiş bişeyler.mecburen sıkıcam dişimi 6 yıldır çalışmıyordum heyecan bastıbayramdan sonra başlıyorum...

arkadaşlar bende mart 2013 de olan sınava gırmek ıstıyorum nasıp olursa. Ama nerey nasıl basvuru yapıcam ne kadar para ödıycem hıc bır bılgım yk ne yazıkkı. bılen bır arkadaş yol gösterebılır mı? bana.:18:

Kamil Özyanız SMMM staja başlama kitabı kullanan ve sınavkolik canlı derslerine katılan varmı

smmm staja başlamaya ilk defa gireceğim.

kamil özyanız smmm staja başlama kitabını almakistiyorum. demolarını sayfalar koymuşlar çok beğendim ama kullanan varsa fikrinizide almak istedim.

sınavkolik te smmm staja başlama canlı ders anlatımına katılan varmı. canlı dersler internetten verilir yazıyor. kaydolsam faydalı olurmu.
deneyimlerinizi paylaşırmısınız.
teşekkürler

merhaba arkadaşlar,
ben de dün başladım staja başlama sınavına hazırlanmaya.
tarrihle başladım birden zorlanmamak için.
dehanın cep kitap serisini aldım internetten.forumlarda da çok kişi önermişti.
ama dersler o kadar kolay değil biliyorum.ezber istiyor.
ben evliyim ve çalışıyorum.ama akşamları iki saat rahat çalışabilirim.
zaten işe gidip gelirken yolda da okuyabileceğim.
notlar alacağım akşamları.bir yere gelme isteğim çok fazla bu sefer.parasını geçtim artık,bir statüm olsun istiyorum.
bu çalışma programıyla ilk sınavda (ağustos) olabilir mi bilmiyorum ama bir sonraki olmalı:)
ne dersiniz?
bunu başarmış ya da şu an benim gibi bu hedefe odaklanmış arkadaşların yorumları çok önemli benim için.

Merhaba , Öncelikle bir başlangıç yaptığın ve hedef belirlediğin için tebrik ederim . İnşl. devamıda gelecektir . Bu süreci çok yakından bilirim . Ben staj başlatma sınavını kasım 2011 de kazandım . 2.girişimde kazandım . Kendim hazırlandım . Şuan da stajımın 2.yılına girdim . Çok şükür . İnşl . emek veren yürekten isteyen herkesin duası kabul olur . Elimden geldiğince destek olurum . İyi Çalışmalar .

çok teşekkür ederim.nasıl iyi geldi bunu duymak.
ben kou matematik bölümünü tekettim sonta iktisat okudum.
bir özelde ön muhasebe yapıyorum.
asgari ücret.personel eleman olarak adlandırlıyorum.
onca okullara dökülen emeğe içim cız ediyor artık.
bir yerlere gelebilmek için bu sanırım tek yolum.
konular zor farkındayım.
ama programlı çalışırsam yapacağım.
ilk kez hayatımda hırslandım.
allah hayırlısını kısmet etsin tabii.
ama bunu önce kendime,ve de aileme borçlu hissediyorum.
sizin adınıza sevindim,ikinci sınavda geçmek ciddi başarı.
dersaneye gitmeden yapmış olmanız içime su da serpti açıkçası:)
zaten genelde ezber dersler.

Ben stajda son yılımaa girmek üzereyim.Sizi olumsuz etkilemek istemem ama ben hem mesleğini seven hemde deli gibi mali müşavir olmak isteyen hırslı biriydim fakat resmen soğudum düşünüyorumda okul bittidiğinde ne işin var biz oldukta başımız gögemi yükseldi git kpss ye gir diyenleri dinlemediğime yanıyorum.Hem staj başlama maddi ve manevi olarak yıpratıyo.Dosya açtırdıysanız bilirsiniz.Hemde bu süreç yıpratıyo.İyi maaşla çalışıyorum nankörlükte etmek istemem fakat şimdiki aklım olsa kpss'ye çalışır a kadrosundan atanırdım.Meslek zor ve yıpratıcı.Eger dosyanızı açtırdıysanız zaten bu yola başlamışsınız.Deha kitaplarıyla ve bol soru çözerek kazanabilisiniz.Ben 2.girişimde kazanmıştım.Bol şans...Birde kafanızı karıştırmayın tek kaynaktan çalışın.

haksız sayılmazsınız tabi ama kpss de o kadar torpil dönüyor ki,insan inancını baştan yitiriyor.ve ayrıca şu an benim asıl isteğim para kazanmanın çok ötesinde.meslek mensubu olmak istiyorum.şu an çalıştığım yerde ön muhasebe yapıyorum ve ilkokul mezunu hemen yanıbaşımda dirsek dirseğe çalıştığım arkadaşım.
lise mezunu,orta okul mezunu,hepimiz de aynı maaşı alıyoruz.
yani artık bu kadar da terbiyesizlik olmaz deyip kapıyı çarpıp çıkamıyorsunuz da.
e onca okul niçin okundu be kardeşim diye kafa tuttuğum da oldu yöneticilere,sonuç aynı.
çok yıprandım mezun olduğumdan beri.
para kazanamamayı geçtim,sekreter kız yerine konmak ağır geliyor artık resmen.
onca yılı,emeği,parayı döken dünyalar güzeli rahmetli babamın isteği bu muydu asla değil.
annem deseniz artık umudu kesti,bu işime şükrediyor.
ama tüm bunlar fazla gelmeye başladı artık.
tek korkum muhasebe analizi,hukuk vs. gibi ezber dersler.
inşallah hayırlısı olsun hakkımda.

Bende kpss ile ilgili sen gibi düşündüğüm için hiç ciddiye almadım ve çalışmadım ama daha yaşım geçmediği için seneye hem ruhsat sınavına hemde kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum.Kısmet ben elimden geleni yapıyımda içimde uhde kalmasın.Bi şekilde ruhsatımda cepte olursa garantilemiş olcam kendimi.Evet meslek mensubu olmak güzel.Mali müşavir adayı olmakta güzel.Benim patronum hep üstad der ve insanın bu yolda ilerlemesi bile güzel fakat dediğim gibi meşakatli ve zor bi yol.Allah isteyen herkese nasip etsin tabi.Artıları var ama kuru kuruya ruhsatta işe yaramıyo benden söylemesi.Ben bi smmm bürosunda çalışıp stajımı devam ettiriyorum çok şükür maaşım iyi rahatımda ama çok yogunuz ve bu yogunluk devamlı böyle ve insanı bunaltıyo bazen.Bence ezbeden ziyade çok soru çöz

Merhaba öncelikle tebrik ediyorum seni kendi kendine çalışıp başarmışsın. bende kısmetse bu sene kasımdaki sınava gireceğim. Murat yayınlarının bir kaç kitabını aldım ama çalıştığım firmada mesai saatleri çok uzun olduğundan oturup ta çok fazla çalışma fırsatım olmuyor tabi vakit buldukça bakıyorum yine de. sınava 3 ay kala işi bırakıp tamamıyla bu sınava odaklanıcam bende evde hazırlanmayı düşünüyorum senin gibi ama çevremde sınavı kazananlar genelde hep dershaneye gitmeden kazanamazsın vs. şeyler söylüyorlar. sana sorum şu olacak senin çalışma şeklin nasıldı yani gece gündüz konumu çalıştın sorumu çözdün nasıldı programın. bir de kasım sınavı için diğer sınavlardan daha zor diyorlar doğru mu

Teşekkür ederim canım . Allah sana da kısmet edecek inş bu sınavı vermeyi . Ben ilk sınavda çok stres yapmıştım . Hiç gerek yokmuş abartmaya . Ben nette sınavla ilgili araştırma yaparken forumstajer diye bir site var . Oraya denk geldim . Kayıt oldum . Ve online dersleri test çözme grupları vardı . Benim gibi sınava hazırlanan birçok arkadaş vardı . Oraya hergün girerdim . soru çözerdik . Çok faydalı olmuştu benim için . Dershaneye gitmeden iyi bir çalışma programıyla kazanan çok insan var . Söylenenlere kulak asma derim . Ayrıca ben kasım sınavından kazandım :) Bana da aynı şeyleri söylemişlerdi . Ben sistemli gittim . Önce konu çalıştım daha sonrasında bol bol soru çözümü yaptım . Bu sınavda önemli olan fazlaca soru örneği görmüş olmandır . Bazen konuya bile bakmadım . Sorularla pekiştirdim hep . Çok kalın bir kitabım vardı . Çıkmış soruların olduğu onu bi 10 kere falan çözdüm sanırım . Ben elimden geldiğince yardımcı olurum . Yeter ki kendinize güvenin . Bende yeterlilik çalışmalarına başlayacağım inşl . 2014 Aralık'ta stajım bitiyor . Martta sınava gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…