Smmm staj balatma snavna girecekler

uzuun bir aradan sonra iş hayatına dönüş...19+77 netle artık smmm stajeriyim:)

tebrik ederim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun:)
ilk sınavda mı başardın?
ben de ilk sınava 30 haziranda girdim ve 53+13 yapabildim başarısız oldum.
Gerçi evliyim işim de çok yoğun çalışamadım. son bir hafta kala son 3 yılın çıkmış sorularını çıktı alıp onlara bakabildim sadece...

tebrik ederim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun:)
ilk sınavda mı başardın?
ben de ilk sınava 30 haziranda girdim ve 53+13 yapabildim başarısız oldum.
Gerçi evliyim işim de çok yoğun çalışamadım. son bir hafta kala son 3 yılın çıkmış sorularını çıktı alıp onlara bakabildim sadece...[/QUOTE]

teşekkürler cnm.evet ilk girişimdi.evliyim ve 2.5 yaşında kızım var.ama benim avantajım çalışmıyor olmam ve kayınvalidem:)biliyorum çoğu arkadaşa garip gelecek ama ben 4 ay boyunca resmen yiyip içip ders çalştım.kayınvalidem hem çocuğuma baktı hem ev işleri yemek vs..yaptı.hakkını hiç ödeyemem:)bu arada eğer zaman sıkıntın varsa forum stajeri araştır derimburda reklamını yapıyomuşum gibi oluyor ama herkes faydalanabilsin istiyorum.

bende forumstajere üye olmak istiyorum
ama evde pc de yok net de çalışıyorumda daha önce kursa gittim ama sınırda kaldım forumstajer hakkında bilgi verebilirmisin bana

bende forumstajere üye olmak istiyorum
ama evde pc de yok net de çalışıyorumda daha önce kursa gittim ama sınırda kaldım forumstajer hakkında bilgi verebilirmisin bana

internet şart maalesef.belirli bir ders programı oluşturuyorlar.her hafta bir ders işlenip bitiriliyor.ilk önce sitede ekli olan konu anlatımını yazıcıdan çıkarıp çalışıyorsun.sonra o dersin denemelerini çözüyorsun.en son da çıkmış yıl sorularını çözüp bitiriyorsun.sınavları mail atıyorlar.çözemediğin soruları anında sorarak yanıt alabiliyorsun.gece 12-1 de bile olsa cevap alabiliyorsun hocalardan.bazı derslerde canlı ders anlatımları var.takıldığın yeri ders sonunda tekrar anlatımını isteyebiliyorsun.grup arkadaşlarıyla farklı sorular bulup online olarak çözüyorsun yani para vermeden farklı kaynaklardan da faydalanabiliyorsun.ama şu da bir gerçekki bir çok şeyden ödün vermek gerekiyor.eşinden,çocuğundan,uykundan...hazırldaıkları programa uyduğun sürece korkmaya gerek yok.biz dersleri 13 haziranda bitirip kalan sürede hazırladıkları denemeleri çözdük.yani 1 haftada bitirmek zorunda hissediyorsun ve kendini motive ediyorsun.ben açıköğretimden bitirdim işletmeyi.sınavları zar zor geçebiliyordum son 15 güne sıkıştırıp strese giriyordum.evde ne kadar olsa sıkıya alamıyor insan.tabiri caizse illa birinin dürtmesi gerekiyorben yaşadıklarımı anlattım.daha fazla bilgi almak istersen siteden mail atınca onlar seni arayıp bilgi veriyorlar.Allah yardımcımız olsun.emeklerimizin karşılığını alırız inş.

merhaba arkadaşlar benimde açıköğretm bu sene bitti kpss a kadroyamı hazırlanıyım smmm sınavlarınamı karar veremedim..
sınavı kazandıkktan sonra 1yıl içinde staja başlamak gerekiyormuş staj yeri bulamadığım tatdirde sınavım iptal olup tekrrarmı sınava girmeme gerekecek?

merhabalar umarım bana yardımcı olurusunuz ,2 senelık muhasebe bolumu mezunuyum ,aöf 4 sınıfa gectım ,smmm staj basvurusu yapabılırmıyım

eğer tecrüben yoksa kpss hazırlan derim vergi denetmenliği için, hangi şehirdesin bilmiyorum ama staj yeri bulmak zor olmaz sanırım

ah adide çok şanslısın kayınvalide konusunda... benimde 2 yaşında kızım var aile akraba herkes farklı şehirde 24 saat kızımla ben ilgileniyorum tabi ev ve eşlede... araya ders çalışmayı sıkıştırdım... bilmiyorum başarabilecek miyim... 2 yıldır çalışmıyorum tek avantajım tecrübem var ama oda 2 yıldır aksadı ( yarın gidip evraklarımı hazırlayacağım belki gaz verir bana işin ciddiyetini hatırlatır... birde çocuğa kreş bulmam lazım offf benim işim çok malesef...

teşekkürler cnm.evet ilk girişimdi.evliyim ve 2.5 yaşında kızım var.ama benim avantajım çalışmıyor olmam ve kayınvalidem:)biliyorum çoğu arkadaşa garip gelecek ama ben 4 ay boyunca resmen yiyip içip ders çalştım.kayınvalidem hem çocuğuma baktı hem ev işleri yemek vs..yaptı.hakkını hiç ödeyemem:)bu arada eğer zaman sıkıntın varsa forum stajeri araştır derimburda reklamını yapıyomuşum gibi oluyor ama herkes faydalanabilsin istiyorum.[/QUOTE]
teşekkür ederim adide. maşallah çok şanslısın. bakalım ben de odanın kursuna katılayım dedim benim için çok ters bir zamanda başladı... dediğin gibi forum stajyere üye olabilirim. bazı değişiklikler olmuş yeni basılan kitapklardan alacaktım, bu forumda soru çözmenin dışında konu anlatımı da oluyor mu

günaydın arkadaşlar
ben forumstajere üye oldum ilk haftayı kaçırdım ama umarım telafi ederim bu hafta maliye dersini işliyoruz konuları çıktı alıp otobüsde işte fırsat buldukca okuyorum inş kazanırız benimde 3. girişim olucak

Merhaba kızlar..

Ben de kasımdaki sınava ilk kez gireceğim. İlkini evde çalışarak denemek istiyorum., Daha doğrusu denemk değil yapmak kazanmak istiyorum.. :) Deha nın kitaplarını aldım. Son iki hafta kala da izne ayrılacağım iş yerimden. Forum stajyer hakkında daha geniş bilgisi olan var mı. Gerçekten iyi bir şekilde desteği oluyor mu?

bende dehanın kitaplarıyla çalışıyorum, faydalı gibi görünüyor.. umarım ilk denemede kazanabiliriz.. bu dönem olmazsa diğer sınavda forumstajeri bende düşünüyorum.. faydalı gibi ben çok kararsız kalmıştım sonra deha smmm ye çok odaklı diye düşünüp dehayı seçtim

Merhabalar, odanın kursuna katılan var mı? Karar veremiyorum bir türlü, 3 ay stajdan sayması beni çekiyor...

eğer imkan ve zamanın varsa bence git, benim zamanım yok malesef... 3 ay kısalıyor bu bence avantaj

Aslında gidilebilir ama saatler şöyle cuma akşam 18-22:00 cumt 09-18:00 pazar 09-18:00. ben de işten 6 da çıkıyorum hadi 3 ay yarım saat erken çıksam. evde hayat kalmayacak ya kocama söyleyemedim istemez diye düşünüyorum. aslında önemli ama bu cuma başlamam gerek bir karar verip... sizce de saatler çok uzun değil mi.

ben forum stajere üyeyim ama siteyi çözemedim daha dogrusu yogun çalıştıgımdan inceleyemedim sadece konuların çıktılarını alıyorum

sanırım ben de forum stajyere üye olacağım. Eşimde odanın kursunun yoğun olduğunu düşünüyor, dayanamazsın boşa yazılma dedi.. hakkımızda hayırlısı. Bu arada sınava benim gibi İzmir' den katılan var mı?

evde sıkı hazırlanırsak kazanbileceğimizi düşünüyorum, kurs sadece 3 ay kısaltması açısından avantajdı ama 3 ay ne farkeder ki... forumstajer faydalı olur bencede... bu arada ben istanbul dan katılıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…