uzuun bir aradan sonra iş hayatına dönüş...19+77 netle artık smmm stajeriyim:)
bende forumstajere üye olmak istiyorum
ama evde pc de yok net de çalışıyorumda daha önce kursa gittim ama sınırda kaldım forumstajer hakkında bilgi verebilirmisin bana
merhabalar umarım bana yardımcı olurusunuz ,2 senelık muhasebe bolumu mezunuyum ,aöf 4 sınıfa gectım ,smmm staj basvurusu yapabılırmıyım
merhaba arkadaşlar benimde açıköğretm bu sene bitti kpss a kadroyamı hazırlanıyım smmm sınavlarınamı karar veremedim..
sınavı kazandıkktan sonra 1yıl içinde staja başlamak gerekiyormuş staj yeri bulamadığım tatdirde sınavım iptal olup tekrrarmı sınava girmeme gerekecek?
teşekkürler cnm.evet ilk girişimdi.evliyim ve 2.5 yaşında kızım var.ama benim avantajım çalışmıyor olmam ve kayınvalidem:)biliyorum çoğu arkadaşa garip gelecek ama ben 4 ay boyunca resmen yiyip içip ders çalştım.kayınvalidem hem çocuğuma baktı hem ev işleri yemek vs..yaptı.hakkını hiç ödeyemem:)bu arada eğer zaman sıkıntın varsa forum stajeri araştır derimburda reklamını yapıyomuşum gibi oluyor ama herkes faydalanabilsin istiyorum.
smmm sınavına lisans mezunları başvurabiliyor, tecrüben var mı hiç?
tebrik ederim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun:)
ilk sınavda mı başardın?
ben de ilk sınava 30 haziranda girdim ve 53+13 yapabildim başarısız oldum.
Gerçi evliyim işim de çok yoğun çalışamadım. son bir hafta kala son 3 yılın çıkmış sorularını çıktı alıp onlara bakabildim sadece...
Merhaba kızlar..
Ben de kasımdaki sınava ilk kez gireceğim. İlkini evde çalışarak denemek istiyorum., Daha doğrusu denemk değil yapmak kazanmak istiyorum.. :) Deha nın kitaplarını aldım. Son iki hafta kala da izne ayrılacağım iş yerimden. Forum stajyer hakkında daha geniş bilgisi olan var mı. Gerçekten iyi bir şekilde desteği oluyor mu?
Merhabalar, odanın kursuna katılan var mı? Karar veremiyorum bir türlü, 3 ay stajdan sayması beni çekiyor...
eğer imkan ve zamanın varsa bence git, benim zamanım yok malesef... 3 ay kısalıyor bu bence avantaj
sanırım ben de forum stajyere üye olacağım. Eşimde odanın kursunun yoğun olduğunu düşünüyor, dayanamazsın boşa yazılma dedi.. hakkımızda hayırlısı. Bu arada sınava benim gibi İzmir' den katılan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?