Smmm staj balatma snavna girecekler

bende deha ya gitmiştim ve kazandım bence hiç tereddut etme kazanırsın o kadar gusel anlatımları varki sende hiç devamsızlık yapmaz dersi dinlersen tamamdır şimdiden başarılar. ben öğlen 2 akşam 9 grubundaydım hafta sonu.

çok teşekkür ederim ilgin için inşallah kazanıcam,Allah isteyene yardım eder..bende haftaiçi 7-10 grubuna katılmak istiyorum.hayatım artık iş-dershane-ev arasında gider gelir

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim ilgin için inşallah kazanıcam,Allah isteyene yardım eder..bende haftaiçi 7-10 grubuna katılmak istiyorum.hayatım artık iş-dershane-ev arasında gider gelir

merhaba canım sana tavsiyem tesmerin sitesinden 2005 ten 2012 martına kadar çıkmış bütün soruları indirip onların hepsini çözmen...büyük faydası olacak sana eğer dehaya gitmeyi düşünüyorsan kırmızı bir soru kitabı veriyorlar ordaki sorularıda çözersen halledersin bu işi diye düşünüyorum ama önemli olan disiplinli bir şekilde çalışmalısın ...şimdiden başarılar dilerim .

Merhaba,
Ben de 30 haziran' daki sınava girdim. 2 yıllık evliyim ve doğumu henüz düşünmüyorum.
Acaba ileride sınavı kazandığımda doğum yapmak istersem raporlu günlerim stajdan sayılıyor mu dondurmam mı gerekiyor?

Raporlu günlerin stajdan sayılmıyor canım.

Staj başlatma sınavına hazırlanan arkadaşlar için tek önerdiğim kurum deha.
Ben ilk girdiğimde 58,9 ile kaldım.İkincisinde 63,8 ile kazandım.
Darısı hepinize inşallah.
Ağustos sonunda stajım bitiyor.Sıra bitirme sınavında hepimizin hakkında hayırlısı olsun

tebrik ederim,darısı başımıza inşallah.Nasıl,nerelerden çalıştın.çalışma sistemini anlatabilir misin rica etsem..o kadar çok konu var ki ben hangisine çalışacağımı şaşırmış durumdayım,yardımcı olursan çok sevinirim:)

bende kasım sınavına gireceğim... ya deha nın kaynakları var sitesinde satılıyor 10 kitap var yanında soru bankaları vs. onları düşünüyorum yada stajforum diye bir site var duydunuz mu hiç araştırırken karşıma çıktı ondan faydalanmak istiyorum kararsızım çok...

Merhaba,
Bence geçmiş yılın çıkmış sorularına bak aynılları ve benzerleri çok çıkıyor...

Allah kısmet ederse bende kasımdaki sınava gireceğim, ayrıca odanın kendi kursuna gitmeyi düşünnüyorum sanırım 3 ay kısalıyormuş staj süresi

merhaba arkadaşlar.bende haziran 2012 sınavına girdim.yalova da oturuyorum.burada ne özel bir dershane nede odanın açtığı bir kurs var.vazgeçmek üzereyken internetten araştırırken forum stajere rastladım.kaybedeceğim birşey yoktu zaten 100 tl yatırıp üye oldum.acayip ilgililer.çözemediğin her soruyu anında cevaplıyorlar.programlarına harfiyen uydum ve hesaplamalarıma göre 97 net yaptım:)seçenekler arasında forumstajer i de değerlendirin bence.inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır:)

forumstajeri çok sordum kimse cevap yazmadı tek siz olumlu yazdınız ama ben geç gördüm dehanın kaynaklarını aldım çünkü.. herneyse bu dönem kazanamazsam eğer birdahaki dönem için forumstajeri denerim bende....

ne zamandır girmiyordum kk ya.o gün öyle bir aklıma gelldi,yazayım dedim.benim konu anlatımlarında eksiklerim vardı.forum stajerde de canlı ders anlatımları var.ben çok faydasını ggördüm.maddi açıdan da zorlamadı.dehayı hemen hemen herkes öneriyor.hakkında hayırlısı olsun:)bu arada sonuçların açıklanmasına saatler kalldı.çok heyecanlıyım çok...

aaa evet bugun açıklanıyor haziran sonuçları, bize de haber ver olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…