Smmm staj balatma snavna girecekler

Mrb kızlar,bu yazıyı umudunuzu kırmak için yazmıyorum ama bu mesleği seçecekseniz lütfen her yönüyle iyi araştırın.
Bunu yaşayan biri olarak sizlerle paylaşmadan geçmek istemedim.Çevre,para,zaman,olağanüstü bir sabır gerekiyor en başta.
Şimdiki aklım olsa kpss ye harcardım tüm enerjimi.Şimdi gerçekten çok pişmanım.Ama iş işten geçti.Bu meslek hayatımın tam 5 yılını çaldı benden.Harcadığım paralarda cabası!!!Eskiden kazandıran bir meslekmiş ama artık öyle değil inanın!Çok üzgünüm,güzel şeyler yazabilmeyi çok isterdim.

Son düzenleme:
derencim bende senin gibi 72 netle kalmış durumdayım ...tabi çalışmaya başladım bile ayrıca tekrar dershaneye başlicam tabi sadece soru çözümlerine ...yine yorucu bir dönem başlıyor ...hayırlısı umarım bu dönem kazanırız ...sınav 19 kasımda ...

Ben dershaneye gitmiycem canım bu kez kendi imkanlarımla çalışacağım .Hatta çalışmaya başladım bile . Soru çözümüne ne kadar istiyorlar cnm ?

Ben dershaneye gitmiycem canım bu kez kendi imkanlarımla çalışacağım .Hatta çalışmaya başladım bile . Soru çözümüne ne kadar istiyorlar cnm ?

canım 850 tl taksitli fiyatı 750 tl de nakit tabi bu onların söylediği tutar...bu tutarları verme pazarlık yap eğer düşünüyorsan ...akşam grubu var 5/9 arası cumartesi pazar
bu hafta başlayacak eğer kaydını yaptırırsan aynı sınıfta olacağız demektir

Sen ne kadar anlaştın yani pazarlık yapılırsa ne kadar düşerler ?

canım senin nasıl ödeyecegine bağlı nakit mi taksit mi ayrıca çalıştığınıda söyleme...

Nakitle taksit fiyatı arasında çok fark olurmu ? Birde hangisi daha uygun olursa o olur sanırım . Nakitte 500 e düşerler mi acaba ? Sence ne yapmak gerek?

Nakitle taksit fiyatı arasında çok fark olurmu ? Birde hangisi daha uygun olursa o olur sanırım . Nakitte 500 e düşerler mi acaba ? Sence ne yapmak gerek?

canım zorlarsan düşerler, 500 tl nakite kaydını yaptırırsın diye düşünüyorum evde çalışman zor olur en azından dershane disipline ediyor insanı...hem ders çalışırken yardımlaşırız seninle ...bu arada puanın kaç ...

Daha ödemediğim 4 taksitim var . O yüzden kendim çalışayım diyorum cnm ya . Sen işten çıkmıştın diye hatırlıyorum . Neden cumartesı pazar 5 te gidiyorsun ?
Puanım 55,33 cnm

Daha ödemediğim 4 taksitim var . O yüzden kendim çalışayım diyorum cnm ya . Sen işten çıkmıştın diye hatırlıyorum . Neden cumartesı pazar 5 te gidiyorsun ?
Puanım 55,33 cnm
evet canım evdeyim şuanda...soru çözümü için sadece bir sınıf var oda haftasonu grubu benim bildigim , başka saatte olmadıgı için ona gidicem ...puanlarımız aynı canım inş bu defa olur ...eger gitmek istersen bir görüş derim canım diger taksitlerinide zamanla ödersin sonuç olarak dehanın öğrencisisin birazda tölerans göstersinler artık...

saol cnm hayırlısı olsun hakkımızda . Ben bu dönem kendim çalışacağım . Eğer olmazsa test grubuna o zaman giderim . Ama inşallah gerek kalmayacak . Başladım zaten
Çalışmaya . Bu kez olacak

Merhaba .. Bu konunun burda olmasına sevindim. mesleğimle ilgili bi şeyler görmek hoşuma gitti :) . Bi zamanlar bende hazırlnmıştım o sınava. Şimdi ruhsat sınavlarına giricem . Hepinize Allah yardımcı olsun .

Arkadaşlar merhaba, 19 kasımdaki staja başlama sınavlarına bende giricem biraz geç oldu ama anca karar verebildim..Düşüncem ilk sınava başarabilirsem kendim hazırlanmak ve eğer kazanamassam deneyim kazanıp eksiklerimi görmek gerekliyse destek almak.. yalnız forumlardan çok net bilgi alamadım...hangi derslerden sorumlu olacağım, tavsiye edebileceğiniz yayınlar hangileri ve çalışırken nasıl bi program izlemeliyim, bu konularla ilgili desteğinizi istiyorum..Bilgilerinize paylaşırsanız çok memnun olurum..
Haftaya başvuru yapmaya gideceğim..ama başvuru aşamalarını tam olarak bilmiyorum aslında önce ne yapmalıyım bu konudada ben aydınlatırsanız sevinirim :)

canım tesmerin sitesine gir orada herşey detaylı olarak verilmiş başvuru tarihlerinede az kaldı sanırım biraz hızlı olman gerekiyor .

merhaba bayanlar ncelkle hepinize başarılar diliyorum. Bende mali müşavirim 2 yıl oldu ruhsatımı alalı darısı sizlere olsun. Sormak isteidğiniz birşey olursa yardımcı olabilecğeim bir konu olursa çekinmeden soraiblirisiniz mesaj atabilirisini. tekrar başarılar.

merhabalar.. ben sınava evde kendim hazırlanıyorum. islam çankaya nın kitaplarını aldım. bunun haricinde bana önerebileceğiniz kitap, cd ler var mı? teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…