merhaba tatlım,öncelikle topiğin için saol
ben bu sene mezunum işl den ama yeni mezun psikolojisi işte,naapcagını bilemez durumdayım?
yeniden öss ye bile hazırlanmayı filan da düşünür oldum...
senden ricam bu staj başlatma sınavının ne zmn,hangi şartlarda olduğu,daha sonra staj sürecini ve bitiminde kazandıgın hakları anlatmam...
şimdiden teşekkür ederimm
tatlım ya olasım geldi valla bi anda,senin stajın ne zaman bitiyo?
bi de bu smmm odaları il merkezlerinde mi,yani staj filan yapabilceğim yeri ben nasıl ayarlıcam
hep soruorum bende dimi yaakafamçokkarıştı
Bende 07 Kasım Staj başlatma sınavına gireceğim, Deha Kadıköye gidiyorum.
Gerçekten zor bir sınav, siz ilk girişte mi kazandınız ve nasıl bir yol izlediniz?
Neler tavsiye edersiniz?
Teşekkürler.
canm ben de sana bişey sormak istiyorum.daha önce bi muhasebe bürosunda çalışmadım lisans mezunuyum ve tic. lis bitirdim.şimdi bir smmm bürosunda çalışmak istiyorum ama sahibi hiçbir ücret vermiyeceğini sırf yemek karşılayabileğeini söyledi nekadar sürer ona da bakacakmışız yani yolu bile karşılamıyo bende stajer olarak ileriki zamanlarda çalışabilirm demiştim cv de.şimdi kabul etsemmi kararsızım hiç maaşsız da çalışmak bile gelmez içimden ama napiym katlanıyimmi öğrenene kadarCADIARZU
canm ben de sana bişey sormak istiyorum.daha önce bi muhasebe bürosunda çalışmadım lisans mezunuyum ve tic. lis bitirdim.şimdi bir smmm bürosunda çalışmak istiyorum ama sahibi hiçbir ücret vermiyeceğini sırf yemek karşılayabileğeini söyledi nekadar sürer ona da bakacakmışız yani yolu bile karşılamıyo bende stajer olarak ileriki zamanlarda çalışabilirm demiştim cv de.şimdi kabul etsemmi kararsızım hiç maaşsız da çalışmak bile gelmez içimden ama napiym katlanıyimmi öğrenene kadarCADIARZU
bence kabul etmeyasakkelime
aklı sıra kullanmak istiyor..kötükedihüso
benim stajım bu ay bitiyor kızlar:teytey:
aralıktaki yeterliliğe başvurdumyerimseniben
yaklaşık olarak 600 tl harcadımbenneyaptımki
resmen stajerleri soyuyorlarr
arkadaşlar bu sınava girecek olanlar yada düşünenler tüm aklınızdaki sorularınıza cevap verebilirim, ben şuan stajımı yapmaktayım elimden geldiğince yardımcı olurum
tüm sorularınızı sorabilirsiniz?
inş. kazanırsın canım kesinlikle sistemli çalışırsan kazanmana engel yok zaten ben sınava girmeden öncede çalışıyordum aynı şirkette sınavı kazanınca stajı burada göstererek devam ettim benimde eksiklerim var staj zaten 3 yıl canım sonsenesini bi büroya geçmeyi düşünüyorum öğrenmek açısından yada bi arkadaşım büro açacak ona takılmayı düşünüyorum iş çıkışında ne kaparsak kar misali ama hem şirkette hem büroda tecrübe kazanmanı öneririmmerhaba canım,bu konuyu açtığın çok iyi olmuş.teşekkür ederimopuyorumnanaktanbende smmm ye hazırlanıyorum ama kursa gidemicem büyük ihtimal.murat yayınlarının kitabını alsam ondan çalışsam,sistemli bi şekilde,ne dersin faydası olurmu?birde Allahın izniyle kazanırsak şu staj yerini nasıl bulucaz yaa:sinifsinif:şuan ön muhasebe yapıyorum ama genel muhasebe hakkında bildiklerim sadece teorik,pratikte bişey bilmiyorum malesef :1no2:senin şuan stajını yaptığın yeri nasıl buldun canım,yani tanıdık vasıtasıylamı yoksa ilanlamı:uhm:inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve hepimiz istediğimiz yerlere ulaşırız:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar ben staj başlama içinde yeterlilik içinde kursa gitmedim staj başlamayı ilk girişte kazandım ,yeterlilikte 3 kerede bitti,staj başlamaya deha yayınlarının kitabıyla hazırlandım bitirmeyide islam çankayanın yeterlilik kitabıyla umarım yardımcı olmuşumdur kendinize inanın ve güvenin inşallah başarırsınız
inş. kazanırsın canım kesinlikle sistemli çalışırsan kazanmana engel yok zaten ben sınava girmeden öncede çalışıyordum aynı şirkette sınavı kazanınca stajı burada göstererek devam ettim benimde eksiklerim var staj zaten 3 yıl canım sonsenesini bi büroya geçmeyi düşünüyorum öğrenmek açısından yada bi arkadaşım büro açacak ona takılmayı düşünüyorum iş çıkışında ne kaparsak kar misali ama hem şirkette hem büroda tecrübe kazanmanı öneririm
sewengirl bende tebrik ediyorum seni umarım yeterlilikte 1 seferde biter ,sınava girecek diğer arkadaşlarda kazanırlar inşallah ,bu arada murat yayınları bana çok karışık gelmişti staj başlama için bilmiyorum ama kişiye görede değişebilir,hem çok kaynak olunca neye çalışıcağımı şaşırıyodum ben ama nerden çalışırsanız çalışın mutlaka geçmiş sınav sorularını ve çözümlerini atlamayın özellikle yeterlilikte bana çok yardımcı olumuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?