Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulamıyorum hangi ortamda yapiyor anketi sonuclandiysa bilgi verir misiniz?Fuat hoca kaç netle geçilebileceği konusunda anket yapıyor , ben de eski forumlarda okudum , siz de bakabilirsiniz
Bu benim 3. Girişimdi ama biliyorum ku yine olmadı evde deha dan kendim hazırlanıyorum biraz zor oluyor 2 yaşında oğlum var finansal muhasebeyi bi türlü mantığını anlayamiyorum nasıl çalışmalıyım kızlar sizce öneriniz var mi
Finansal muhasebe ne yaparsam yapiyim benim de netim yukselmedi. Ama hesaplari 100 den baslayarak tek tek çalışmıştım , o şekilde anlayarak yazdım. Siz de vakit bulduğunuzda yazarak çalışın bence.
Bu arada sizin netiniz kaç
Hatirladiklarim 35+12 en fazla 45 olur biliyorum iyi gecmedi çünkü bi derse çalışıyorum diğeriyle karışıyor denetime o kadar çalıştım 6 tane felan geliyor herseferinde
İnşallah hepimiz geçeriz. Allah kolaylık versinBüyük ihtimal geçersin bence netin iyi .inşallah gecersin
İnşallah :)İnşallah hepimiz geçeriz. Allah kolaylık versin
Bu sınavda en temel puan alınacak ders finansal muhasebe , yaklaşık 15 yıldır muhasebenin içindeyim ama halen yetmiyor , ben de murat yayınlarının setini aldım , onları bitirince çıkmış soruları çözdüm ama yine de o sınava girince sanki hiç çalışmamış gibi , öcü gibi geliyor :) videolardan dersleri izledim ama ilk girdiğimr göre topu topu 2 soru fazla yapabildim :) ama işin sırrı vakit ayırıp disiplinli bir şekildr bol bol test çözmek ,