Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşım,
bende yeterliliğe hazırlanıyorum...
tecrübelerinden faydalanmak isterim...
peki benden gelsin ilk sorulardan biri,ben stajyerim mayıs dönemi..cd m elime yeni geldi..ödemeyi geciktirirsem ne olur? birde cd leri toptan bitiremiyor muyuz stajın sonunda?
selam murat ve deha arasında kaldım. temmuz 2013 te sınava giricem. malum staj yaptığım için maaşım da resmen cep harçlığı. 7 yaşında bir oğlum var. yani ne fazla vaktim nede naktim var .lütfen bi fikir verin. kendimi çok yalnız hissediyorum bu konuda....
Merhaba,
Yanlız hissetmeyin kendinizi lütfen, Benim önerim deha ama herkesin öğrenme stili farklıdır.
Kitapçıda gidip ikisini de karıştırın ( mesela aynı konuyu ikisinden de okuyun) hangisinin anlatımı daha çok yakın gelirse onu alın her ikisinde de aynı derecede bilgi var.
Başarılar dilerim şimdiden
teşekkür ederim, bi arkadaşım murat ın ders notlarını verdi. Ama benimde aklım deha diyor. teşekkür ederim yanıt verdiğini için. allah herkesin bu yolda yardımcısı olsun. çok zor çünkü çok fazla emek ve zaman istiyo.
Allah yardımcınız olsun ben 2 kere girdim sınava 2. de bitti biraz emek istiyor birazda sukunet fazlaca abartmayın sınavı stres yaptıkça daha da olumsuz sonuçlar alınıyor.
merhaba arkadaşım,
bende yeterliliğe hazırlanıyorum...
tecrübelerinden faydalanmak isterim...
kursa gittiniz mi, gittiyseniz hangi kursu tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim?
merhaba ben muhasebe öğrenmek iistiyorum ama smmm olmak hedefındeyım hangı yollardan geçmelıyım hangı kursa gitmelıyım işletme yönetımı okuyorum nolur bana yardım edın
şimdiden teşekkurler
smmm lik için detyları yukarıda yazdım muhasebeyi seviyorsanız ve muhasebe yapmak istiyorsanız sizi yetiştirebilecek bir fabrikada muhasebe en iyisi olur diye düşünüyorum
şuan özel bir klınıkte on muhasebe tutuyorum ve işimden memnunum hadefımde smmm yanı okulumun bıtmesıne 2 yıl var uzun vadede duşünüyorum bu sureçte kursa gıtmeye karar verdım bilgisayarlı muhasebe kursu işime yarar mı sızce hangı programlar olmalı :) çok teşekkur ederım