Smith diyagrami!!! Degerler nasil okunur?

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.760
1.812
333
İyi geceler kizlar,

Bu saat oldu hala uyuyamadim. Muhendislik okuyorum yakinda sinavlarim var ama bi smith diyagramini hic anlayamadim. Degerler nasil okunuyor bilen varsa yardim edebilirmi?

Bide sizden sinavlarim icin dua istiyorum

İyi geceler kizlar,

Bu saat oldu hala uyuyamadim. Muhendislik okuyorum yakinda sinavlarim var ama bi smith diyagramini hic anlayamadim. Degerler nasil okunuyor bilen varsa yardim edebilirmi?

Bide sizden sinavlarim icin dua istiyorum
Değerler nasıl okunuyor derken, sembolleri mi tanımıyorsun?

Ama biz burada 'kocam beni aldatıyor mu?, Sevgilim beni kıskanmıyor, Facebook' ta sevgilim/kocam eski sevgilisini aratmış vs. vs. vs.' gibi konulara alışkınız. Bu da ne demek şimdi? Hıh.

Kaynana sorunların mühendislik sorunlarına geçiş biraz garip oldu. Burda çok fazla cevap bulamayabilirsiniz. Donanım haber de konu açarsanız eminim ki yardımcı olurlar. Sınavlarınızı da inşallah başarıyla geçersiniz.

Yıllar öncesine döndüm yahu :) hatırlamadığımı farkettim ama, mezun olduktan sonra işe yaramıyormuş
Konu sahibi bol şanslar başarılarrrrrrrr :)

Benim konum tasinmis haberim yok:) kizlar ayni dusunmusuz icten ice hayiflandim simdi soyle okkali bi kaynana basligim olsa boyle olmazdi diye smith diyagramini astimda wöhler diyagramindayim suan. Arkadasa sorucam ama bilgilerinizede acigim tabiki:)

Nasil okundugunu anlamadim, bide smith
Diyagramina nasil aktaricam bilemedim skriptte de internettede kaydadeger bisey bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…