- Konu Sahibi Pembekurdele23
-
Umarım bu paylaşımlar birilerinin işine yarar. Fiyat, hastane, doktor, damla fiyatları... Kısacası benim aradığım tüm merak uyandıran konular hakkında orijinal ve bana ait bir süreci objektif bir şekilde sizlere yansıtmaya çalıştım.
Bir sonraki kontrolüm 6.ay kontrolü. Numaralar ölçülecek. Rutin bir gmz kontrolü yani. Haziranda. O zamana kadar buraya pek entry girmem ama bu gönderiye sorularınızı sorabilirsiniz. Ama lütfen önceki yazdıklarımı dikkatli okuyun. Buna rağmen kafanızda soru işaretleri varsa yardımcı olmak isterim. Kendinize iyi bakın. 2024 beklemediğiniz mutluluklar
1. Hafta ölçümünde benim numaralarım da 1.75-1.50 çıkmıştı ve cidden ilk güne göre kötü görüyordym. Gözüm sık sık kuruyordu. Ekrana çok az bakabiliyordum. Işıklar fena parlaktı. 1.ay ölçümlerimde numaralarım sıfırlandı. Sadece sol gözümde astigmat var ama o da sıkıntı yaratmıyor. Konuda son olarak göz ölçüm fotomu paylaştım, iyi hissettiğinizdw bakabilirsiniz.Meehabalar size mesaj atabilmek için üye oldum. Bende ameliyat olalı 1 hafta oldu ve gözlerimde 1.75 numara kalmış gorunuyor. Çok endişeliyim hatta kafayı yemek üzereyim diye bilirim. 1 ay sonraki muayenenizde göz numaranız sıfırlandı mi? Belki yazmissinizdir kusura bakmayın ekranı çok okuyamıyorum. Şimdiden çok tesekkurler
Meehabalar size mesaj atabilmek için üye oldum. Bende ameliyat olalı 1 hafta oldu ve gözlerimde 1.75 numara kalmış gorunuyor. Çok endişeliyim hatta kafayı yemek üzereyim diye bilirim. 1 ay sonraki muayenenizde göz numaranız sıfırlandı mi? Belki yazmissinizdir kusura bakmayın ekranı çok okuyamıyorum. Şimdiden çok tesekkurler
Ne kadar ücret ödedinizmerhaba çarşamba sabah bende lazer operasyonu oldum. Su an bulaniklik var yani vavvvvvv muhteşem görüyorum modumda malesef değilim ve bu beni üzmüyor desem yalan olur. bu süreci gecirmis birisi olarak beni anladığınızı biliyorum. operasyon sonrası gün sol gözümde 0.50 lik bir astigmat ölçüldü. o da Dr ödem var geçecek ilk ayki kontrolde çok daha iyi olacak dedi ama niyeyse modum benim de düşük. insallah geçer. düzelir emeğim param umudum çöp olmaz. üzülürüm çokça zamanın geçmesini bekliyorum mecburen. bakalım ne olacak
ağustos sonunda 30 binNe kadar ücret ödediniz
Sadece tek göz için mi iki göz için miağustos sonunda 30 bin
ikisi deSadece tek göz için mi iki göz için mi
Teşekkür ederim yani tek göz 15000 TL tuttu. Benim sadece sağ gözüme yapılabilir sol göz doğuştan göz tembelliği olduğu için ona malesef hiç Bir şey yapılmıyor hiç görmüyor diyebilirimikisi de
geçmiş olsun. insallah şifa bulursunuz ben çok memnun değilim doğrusu.Teşekkür ederim yani tek göz 15000 TL tuttu. Benim sadece sağ gözüme yapılabilir sol göz doğuştan göz tembelliği olduğu için ona malesef hiç Bir şey yapılmıyor hiç görmüyor diyebilirim
Neden memnun değilsinizgeçmiş olsun. insallah şifa bulursunuz ben çok memnun değilim doğrusu.
Tam sonuca ulaşmak için en az üzerinden bir ay geçmesi lazımmış sizinki bir ay oldumugeçmiş olsun. insallah şifa bulursunuz ben çok memnun değilim doğrusu.
benim neredeyse 4 ay olacak ama net göremiyorumTam sonuca ulaşmak için en az üzerinden bir ay geçmesi lazımmış sizinki bir ay oldumu
teşekkürler. neden memnun degilim?çünkü net göremiyorum 4 ay oldu nerdeyse operasyon olalı ama görmüyorum yaniNeden memnun değilsiniz
Benim oğlum da yüksek derecede hipermetrop
İleride düşerse gözün uygun olursa belki olmak ister diye okuyorum
Çok geçmiş olsun
Gerçekten kolay değil. 3 doktorun ucude bana tavsiye etmedi. Göz egzersizi yapalım bakalım ondan fayda gorecekmiyizbenim neredeyse 4 ay olacak ama net göremiyorum
bana da gider gitmez tavsiye edildi allah sorsun tek diyeceğim oGerçekten kolay değil. 3 doktorun ucude bana tavsiye etmedi. Göz egzersizi yapalım bakalım ondan fayda gorecekmiyiz
Gerçekten haklısınız sağlık bu para için bunu yapmamalilarbana da gider gitmez tavsiye edildi allah sorsun tek diyeceğim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?