Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hawai önceliklle geçmiş olsun.bende çapada jino onkolog prof.dr Sinan Berksana gittim.bana biyopsi yapıldığı halde kolposkopi yapıldı.ayrıca tekrar smear aldılar ve sonucu ağustosta çıkıyormuş.sonuca göre durum değerlendiririz dedi.
arkadaşlar 1 aydır morelim bozuk çünkü smear testinde anormal hücreler görülmüş biyopsi yaptılar lsıl cın 1 dediler. Yani rahim ağzı kanserine dönüşebilen hücreler görüldü. Bir doktor rahim ağzını kazımayı önerdi. Bu işlemden sonrada çocuk doğurmak sakata geliyor. Doktor rahmin ağzını dikeriz hamileyken dedi. Ama bir doktorda çok sakıncalı çocuk düşebilir ameliyata gerek yok ilaçla tedaviye gideriz dedi. Bu şekilde bir rahatsızlığı olanlardan yardım bekliyorum. Yani yol göstermek açısından....senağlama
Merhaba Arkadasim.Bende HGSIL cin1im.Yani tehlikeli turu.Leep olmadim.Kızlar bu konuyu ben açtım. Bugun size söyleyebiliyorumki hastalığı öğrendikten 4 ay sonra Çapaya 2. kez gittiğimde doktor kolposkopi yaptı ve temiz pırıl pırıl dedi. Yani hastalıktan eser kalmamış. Çok sevindik ailecek. Darısı benim gibi olanların başına. İşallah ameliyatsız halledersiniz hepiniz. Ama arkadaşlar lütfen özel hastaneler size herhangi bir konuda hemen ameliyat derse birkaç devlet hastanesini dolaştıktan sonra kararınızı verin. Bu çok önemli.
Merhaba Arkadasim.Bende HGSIL cin1im.Yani tehlikeli turu.Leep olmadim.
Suan beklemedeyim.Ama cok korkuyorum ve cok uzgunum.
Capadaki doktorun adini ve telini ozelden iletirsen cok sevinirim.
Bana hem moral verecek hemde dogru islemi yapacak doktora ihtiyacim var.
Yardim lutfen((
canım sakin ol bende de cin1 çıktı... ve bu tehlikeli değil.. Cin1 düşük seviyede kanser riski var demek... ve eğer ki kendine iyi bakarsan vucudun bunu yenebilir... yenmezse zaten o bölgeyi alıyorlarmış. ben de çok üzdüm kendimi ama alışıyo insan...
gideceğin dr moral vermesin boşver drluk yapsın... ben de senin gibi düşünüyordum falan ama sonunda anladım ki işinin ehli olsun bana doğruyu söylesin doğru yolu göstersin yeter...
hangi drun ismi sorduğunu bilmiyorum ama cerrahpaşadan macit arvas, fuat demirkıran, tugan bese bunlar da bu alanda iyiler... ben bunlardan birine gidiyorum zaten... sen isimlerin hepsine bak incele içine sinene git cnm... geçmiş olsun..
cok saol canim dilerim en kisa zamanda iyilesiriz.Bu arkadasin anlattigi yavuz hoca'nin soyadi nedir peki? Buarada sari bazen kasintili ve kotu kokulu akintimda var maalesef(