Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etkilemez cnm dr alacağı örnek zaten hemen önde yani yumurtaliklara çok uzakZannetmiyorum etkileyeceğini..
Sonuçta doktor önce muayene yapacak sizi bu durumu söyleersiniz kendisine...
Tşkler canım 4ay once yine olmuştu tekrarladı heralde çok sağolEtkilemez cnm dr alacağı örnek zaten hemen önde yani yumurtaliklara çok uzak
amiiin cümlemize..Tşk ler kızlar Rabbim gönlünüzdekileri hayırla nasip etsin inşallah
Rica ederim cnm geçmiş olsunTşkler canım 4ay once yine olmuştu tekrarladı heralde çok sağol
Zararı yok faydası var canım. Ben hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım. Sonra öğrenince hatta korktum bir şey olmuş mudur diye. Smear testini gebeyken bile yapıyorlarmış :) İçin rahat olsun. Geçmiş olsun :)Mrb kızlar
Salgı sorunum var yarın doktor büyük ihtimal smear testi yapacak,yumurtlama günüme 7 gün var bu test yumurtlamaya engelmi acaba ???o ay hamileliği engellerimİ???
Tşkler canım rahat gittim bugün yorumlar sayesinde :) hayırlısıyla tüm isteyenlere bebiş nasip olur inşallahZararı yok faydası var canım. Ben hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım. Sonra öğrenince hatta korktum bir şey olmuş mudur diye. Smear testini gebeyken bile yapıyorlarmış :) İçin rahat olsun. Geçmiş olsun :)