smear testi

sevilco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
668
0
96
İzmir
arkadaşlar adetim son derece düzensiz ve uzun süren ara kanamalar oluyor. şaşıdım artık hangisi adet hangisi değil yaklaşık nerdeyse 1 aydır az az bazen çok birden boşalan ve yine azalan kanamalarım oluyor. daha önce de gitmiştim duphaston verdi düzenleyizi. ama bu kez rahim ağzı kanseri falan Allah göstermesin çok korkuyorum. bir de smear testi nasıl bişey yani bekarlara da yapılabiliyor mu merak ediyorum. ve hemen belli oluyor mu sonrasında sonucu.. nolur bir cevap gelsin kafayı yiycem

janım bence oncelıkle hormon testı sart ben mesela bır ıkı ay olmadımı bılıyorum 3 seneye yakın yasmın kullandım

doktorum bana her ay adetın olmassa 3 seneden sonra dedı ara ara oluo FARLUTAL kullan dıo doktorucu 21 gunde bır 7 gun kullan dıo

GUNDE ıkı tane de ada cayı ıc dedı bıde yumurtalıklardakı ıltbaıı alıyormus

ben bu sıtede rahım kanserı ws sıgıl akıntılar uzerıne he yazdım

rahım kanserının oncelıkle belırtılerı war kasıkk bolgesını sıgıl sarar jınekolojı bolumunde hpv konusunda yazdım bıı ıgun waktın olursa bak

sana tawsıeym ben rahım kanserıne ası oldum arkadasım ılac deposunda calısyordu 3 doz ası oluyorsun 1 . ay 1 ay sonra ve ve 6 ay sonra 3. doz ezanelerde 244 tl CERVALIX YADA GARDESIL ASI olmanı ımkanın warsa 750 tl WERMEN YERINE BEN 300 tl BUTUN HEPSINI OLDUM ONLEMINI AL Yas sınırı yoktur asıda bısı olrusa ozel msj at lutwn yanıtını alırsın YANE SEN OLE RAHIM kanserı olabılcen bıraz sor bı ıhtmal SENEDE BIR SMIR ALDIR OZELDE 80 TL TEST dogum ewı hastanelerınde ucretsız skk bagkura mucuk

Smear testi çok kolay birşey merak etme canım, hemencecik yapılıyor, bana 2 kez yapıldı, bir bekarken, bir de evlendikten sonra. Yılda bir kez düzenli olarak yapılmasını tavsiye ediyorlar, korkulacak bir şey değil yani.. Sonucu da birkaç gün içinde çıkıyor. Olumsuz düşünme. Ama kontrollerini ve testlerini de ihmal etme..

arkadaşlar smear testi yaptırdım sonucunu yorumlatığım doktr bazı iltihalar var ama genelde evli bayanlarda olan birşey dedi.acaba ciddiye almalımıyım.Çocuk için engel birşey mi

arkadaşlar smear testi yaptırdım sonucunu yorumlatığım doktr bazı iltihalar var ama genelde evli bayanlarda olan birşey dedi.acaba ciddiye almalımıyım.çocuk için engel birşey mi

bende de öle cıktı canım yeni evlisin dedi doktor normaldir korkma dedi içini rahat tut. Bnde cok zor oluyorum smeer testi ekimde oldum bdakine mayısta 6 ayda rutin sasmıcam gidicem

bende de öle cıktı canım yeni evlisin dedi doktor normaldir korkma dedi içini rahat tut. Bnde cok zor oluyorum smeer testi ekimde oldum bdakine mayısta 6 ayda rutin sasmıcam gidicem

bugün başka bir doktora gittim.Tertemiz hiçbirşey yok dedi.Gebelik için engel birşy yokmuş çok rahatladım.Darısı senin başına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…