nesrincim aciyormus yaa hic anlamadim bile diyenleri giptayla okuyorum valla benim cnm cok tatli herkesin oyle muhakkak ama simdi linke tikliyorum tatlim:1hug:
güncellenir belki konu şansımı deneyeyim.normalde alttan muayene çok rahatsız eder.doğumdan sonra olması mı kolaylaştırdı acaba?o aleti takmaları sonuçta germişti beni,2 ay oldu doğum yapalı gidicem kontrole.pek de içim rahat değil bu testi yaptırasım yokevet oldukça basit.drda beni muayene için yatırmıştı.tamam kalkabilirsin dedi.elime bi kağıt verdi smear yazıyodu sadece kağıtta.aşağıya in bunu ver dedi.bende dedim smear alcak heralde ilk önce ödemesini yaptırıyo.indim aşağıya verdim kağıdı.ücret talep ettiler.verdim neyse parayı.yarın gelip sonucunu alabilirsin dedi.benden smear alınmış bile haberim yok.neyseki temiz çıktı.
Smear testi kanamaya sebep olacak bir uygulama degil, sadece suruntu aliyorlar. Doktorunuza danismaniz iyi olabilir.Bende smear testi yaptirdim lakin 1 haftadır çok yoğun kanamam oluyo bu normalmi başımda ağrıyor bazen başına gelen varmı
Cogu yapiyor gec olmus amakzılar sağlık ocağı nda yapıyorlarmı bunu ? ya da hastanede fiyatı nedir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?