Smear testi

Bir bende

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2022
5
1
42
Merhaba arkadaşlar. Smear testi sonucunu nasıl öğreneceğiz kendileri mi arıyor biz mi öğreniyoruz. Bir çok arkadaşım yaptırmış fakat kötü olursa arandığını bu nedenle sonucunu görmediklerini söyledi. Kötü çıkarsa arıyorlar mı?

Merhaba arkadaşlar. Smear testi sonucunu nasıl öğreneceğiz kendileri mi arıyor biz mi öğreniyoruz. Bir çok arkadaşım yaptırmış fakat kötü olursa arandığını bu nedenle sonucunu görmediklerini söyledi. Kötü çıkarsa arıyorlar mı?
Evet arkadaşım sonucunda kötü bişeyler çıkarsa aranıyorsun.inşallah senide aramazlar. İçin rahat olsun

Bana 1bucuk ay arama gelmeyince dayanamadim aradim.Barkod da vermemislerdi sitelerinden bakamadim.Arayinca soylediler ben Katem.de yaptirmistim

Internetten telefonunu bulup arayin.Sonucumu bilmiyorum bilgi almak istiyorum derseniz soylerler.Ben ta 1.5 ay bekledim oyle aradm cunku sonuclar eskidrn 15 gundeydi simdi 1 ayda cikiyo denilmisti.

X