Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akıntı geçmemiş anlamadım nasıl geçicek bu akıntıBu ne stres. Tabiki var. Her kadının mutlaka başına gelir.Kendinize biraz dikkat ederseniz geçer merak etmeyin.
Biraz dikkat edersen kendine yara da geçer akıntı da geçer merak etme. Tekrar doktora gidene kadar cinsel ilişki yaşama ve sık vajinal duş yapma ve sık sık çamaşır değiştir.Faydasını görüceksinakıntı geçmemiş anlamadım nasıl geçicek bu akıntı
Akıntınız nasıl acaba tarif eder misiniz?Kızlar doktora kontrole gittim meğer rahim ağzında yara varmış. Akıntı için ilaç verdi haftaya gel dedi. Smear testi de yapılacakmış. Kafayı yiyicem düşünmekten. Rahim ağzı yarası yaşayan var mı (
Hangi ilaçları verdi kullanmanız için? Doktorunuz kim? Doktorunuzu mu değiştirseniz acaba diycem ama stres yapıcak kadar büyük bişey değil rahim agzındaki yaraakıntı geçmemiş anlamadım nasıl geçicek bu akıntı
Rahim ağzındaki yara öyle ilacla gececek sey değil sadece akıntıyı belli müddet geciriyor ilaclar akıntı varken doktor smear alamaz cunku yanlıs sonuc verir. Bunu bizzat doktor kendi söyledi bana. Smear testinden sonra negatif cıkarsa Rahim ağzındaki yaraya dondurma veya yaktırma işlemi yapıyorlar. Anca o sekilde gecebilir. Akıntıyı zaten yara yapıyor. Bizzat yaşadığım için söylüyorum.Hangi ilaçları verdi kullanmanız için? Doktorunuz kim? Doktorunuzu mu değiştirseniz acaba diycem ama stres yapıcak kadar büyük bişey değil rahim agzındaki yara
Bende de yara olmuştu ama yaranın yanında enfeksiyon ve mantarda vardı. İsimlerini hatırlayamıyorum ama bi kaç tane hap ve fitil kullandım sonra kontrole gittiğimde yaranın düzeldiğini ve hiç bir işlem yapmaya gerek kalmadığını söyledi.Belki benim yaram çok küçüktü daha erken müdahale mi oldu anlamadım şimdi ama yaktırma yada başka bişey yapılmadıRahim ağzındaki yara öyle ilacla gececek sey değil sadece akıntıyı belli müddet geciriyor ilaclar akıntı varken doktor smear alamaz cunku yanlıs sonuc verir. Bunu bizzat doktor kendi söyledi bana. Smear testinden sonra negatif cıkarsa Rahim ağzındaki yaraya dondurma veya yaktırma işlemi yapıyorlar. Anca o sekilde gecebilir. Akıntıyı zaten yara yapıyor. Bizzat yaşadığım için söylüyorum.
Biraz dikkat edersen kendine yara da geçer akıntı da geçer merak etme. Tekrar doktora gidene kadar cinsel ilişki yaşama ve sık vajinal duş yapma ve sık sık çamaşır değiştir.Faydasını görüceksin
Rica ederimTamam çok teşekkür ederimmm
Hangi ilaçları verdi kullanmanız için? Doktorunuz kim? Doktorunuzu mu değiştirseniz acaba diycem ama stres yapıcak kadar büyük bişey değil rahim agzındaki yara
Rica ederi
Hangi işlemi yaptırdınız peki. Ameliyat gibi mi. Birde akıntıyı durduruyor mu. Akıntı durmazsa tekrar yara olur.Rahim ağzındaki yara öyle ilacla gececek sey değil sadece akıntıyı belli müddet geciriyor ilaclar akıntı varken doktor smear alamaz cunku yanlıs sonuc verir. Bunu bizzat doktor kendi söyledi bana. Smear testinden sonra negatif cıkarsa Rahim ağzındaki yaraya dondurma veya yaktırma işlemi yapıyorlar. Anca o sekilde gecebilir. Akıntıyı zaten yara yapıyor. Bizzat yaşadığım için söylüyorum.
Hicbir sey yaptırmadım öyle duruyor doktor yakma ya da dondurma taraftarı değil ilaclar veriyor gecmezse en son yakılacak. Doğum yapmadığım için önermiyorum demistiHangi işlemi yaptırdınız peki. Ameliyat gibi mi. Birde akıntıyı durduruyor mu. Akıntı durmazsa tekrar yara olur.
Anladımm bende kararsızım. Şuan fitil ve antibiyotik kullanıyorum. Elma sirkesi falan diyorlar bir de onunda deniycemHicbir sey yaptırmadım öyle duruyor doktor yakma ya da dondurma taraftarı değil ilaclar veriyor gecmezse en son yakılacak. Doğum yapmadığım için önermiyorum demisti
Ya bu yara kansere sebep oluyor dediler ondan çok stres yaptım fitil ve antibiyotik kullanıyorum şuan.Hangi ilaçları verdi kullanmanız için? Doktorunuz kim? Doktorunuzu mu değiştirseniz acaba diycem ama stres yapıcak kadar büyük bişey değil rahim agzındaki yara
O çok çokk ileri boyutlarıdır sizinki daha yeni Allah korusunYa bu yara kansere sebep oluyor dediler ondan çok stres yaptım fitil ve antibiyotik kullanıyorum şuan.
Çok teşekkür ediyorum ilginiz için saolunO çok çokk ileri boyutlarıdır sizinki daha yeni Allah korusun
Merhaba son durumunuz nedir ?Çok teşekkür ediyorum ilginiz için saolun