• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smear Testi ve gebelik çok önemli

mormenekse94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
83
10
3
30
Arkadaşlar çocuk düşünüyorum 5 6 aydır olmadı. Smear testi verdim en son enfeksiyon çıktı sadece doktor 7 ovül verdi vajinadan uygulanan fitil . Bitince tekrar gel smear alalım dedi. Bir kaç gün ilişki olmasın dedi. Bunun için gittiğimde regl dım tamam Bitince fitili kullanmaya başla dedi. Şimdi regl bitti kullanıyorum tam 7 gün surecek fitil bittikten 3 4 gün sonra yumurtlama günüm geliyor. Hafta içine denk geldiği için çalışıyorum teste gidemiyorum e hafta sonunu beklersem de yumurtlama kaçacak. Yumurtlama zamanını degerlendirip 3 gün sonra falan smear için gitsem olur mu acaba. Konu hakkında bilgisi olan lütfen yazabilir mi

Ben olsam degerlendiririm yumurtlama donemini, sonucta fitil tedavisi bitmis olacak. Hem enfeksiyon azaldiysa olma ihtimali de artar

Ben olsam degerlendiririm yumurtlama donemini, sonucta fitil tedavisi bitmis olacak. Hem enfeksiyon azaldiysa olma ihtimali de artar
Yumurtlama dönemini degerlendirip sonra smear testi için gitsem olur mu yani hani test için diyorlar ya 2 gün ilişki olmasın öncesinde diye degerlendirip 2 3 gün geçmesini bekleyip sonra smear testi versem olur mu

Yumurtlama dönemini degerlendirip sonra smear testi için gitsem olur mu yani hani test için diyorlar ya 2 gün ilişki olmasın öncesinde diye degerlendirip 2 3 gün geçmesini bekleyip sonra smear testi versem olur mu
Ben enfeksiyon problemi yasadigimda doktor fitil verdi ve testi tekrarlamadi. Bu ayi degerlendirmemek sizi uzup germeyecekse bekleyin. Ama ben tez canli oldugum icin stresini yasamaktansa ayi degerlendirir biraz bekler testimi verirdim. Iciniz nasil rahat edecekse oyle yapin bence

Ben enfeksiyon problemi yasadigimda doktor fitil verdi ve testi tekrarlamadi. Bu ayi degerlendirmemek sizi uzup germeyecekse bekleyin. Ama ben tez canli oldugum icin stresini yasamaktansa ayi degerlendirir biraz bekler testimi verirdim. Iciniz nasil rahat edecekse oyle yapin bence
Tamam teşekkür ederim. Bende öyle yapacağım bu ayı da değerlendireceğim. Ondan sonra smear testi vereceğim içim böyle rahat edecek boşuna 1 ayı da boş gecmeyeyim

Back