• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smear testi lütfen yardımcı olun...

060155

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
15
0
16
Ankara
ii geceler hanımlar...ben carsamba günü kadın doguma gttım idrar yollarında iltihap var ve cok yüksek eritrosit 28,lökosit 10 tahlil sonucumdu drum tekrar tahlil istedi smear istedi alttan baktı yara varmış yarın sonuçlar belli olcak kanser degilimdir dimi lütfen yardımcı olun...:(

ii geceler hanımlar...ben carsamba günü kadın doguma gttım idrar yollarında iltihap var ve cok yüksek eritrosit 28,lökosit 10 tahlil sonucumdu drum tekrar tahlil istedi smear istedi alttan baktı yara varmış yarın sonuçlar belli olcak kanser degilimdir dimi lütfen yardımcı olun...:(

canım bende smear testı oldum sonuçlarım iyi geldı sadece ıltıhap cıktı, doktorum fıtıl ve antıbıyotık verdı....smear testınde korkacak bişey yok tam tersı ıhmal etmedıgımız ıcın sevınmelıyız...cook gecmiş olsun hepimizi allahım korusunnn :16:

cevap için cok tesekkürler,degerlerim yüksek cıktıgı için korkuyorum...inşallah ii cıkar sonuçlar...

Back