Smear sonucu tutarsızlığı?ketem mi hastane mi?

Maths35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
74
30
88
38
Arkadaşlar geçen sene ve bu sene araştrma hastanesinde semt polikliniğinde smear yaptrdm.ketemden aradılar elime kağıt hpv52 smear normal.bu sene yine hpv68 smear normal.yaptrdığım doktora gdnce smear normal diye rahatkenbdünya başıma yıkıldı.smear lsil asc h.böyle başına gelen varmı?ketem yüzünden bir yıl boşuna bekledim.belki geçen sene de normal değildi ?aynı anda alınnan iki yerde test sonucu ketem normal hastane anormal ?bu nasıl bişey oluyor nereye güvenicezzzz

Evet oluyor benimde ketem normal smear ama biyopsi cin 3 ile konizasyon oldum

Smear de ascus geldi hastanede ki biyopsi cin 1 _cin1 geldi
Anladm cnm benm aaynı anda alınan smear biri de ketem için almış doktor bir hastanesine biri keteme iki sonuç iki labratuvar ketem normal hastane lsil ve asc H gelmişşşş

Canım
Anladm cnm benm aaynı anda alınan smear biri de ketem için almış doktor bir hastanesine biri keteme iki sonuç iki labratuvar ketem normal hastane lsil ve asc H gelmişşşş
Canım geçmiş olsun korkma doktorunla görüş nasıl bir yol izlemen gerektiğini o sana söyler atlatırsın korkma

Canım

Canım geçmiş olsun korkma doktorunla görüş nasıl bir yol izlemen gerektiğini o sana söyler atlatırsın korkma
Doktora gttm ama özel muayehaneye çnkü devlette kmse suratına bakmıyor bakteri enfeksiyonlar var sende antibotik kullancaz hafataya kolposkopi biyopsi dedi.görünürde çok kötü bi lezyon görmedm dedi.tabi belli olmaz ben hiç güvenemıyorm nedense smear da asc h ve lsil görünce.leep daha gençsin dedi önermedi leep bile önermiyor doktorlar bebek düşünenlere yakıştramıyolar ama ahcc kanıtlanmış bi destek olduğunu kesnlkle söyledi prof doktor o da.denemekte yarar var neden olmasn

Canım ilaçlarını kullanıp kolposkopiyi bekle en net sonucu o verir. Gerekirse leep olursun üzülme leep olup çok sağlıklı gebelik geçiren bir sürü kadın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…