• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smear sonucu hakkında

etacarinea

Nirvana
Pro Üye
25 Aralık 2007
2.184
8.426
683
Merhaba hanımlar,
6 aylık evliyim geçenlerde ilk kez kadın doğum muayenesi olmak için doktora gittim her şey normal mi diye baktırmak istedim. Ultrason sonucunda kist vs. yoktu. Smear testi yapıldı ve sonucunda orta şiddette inflamasyon yazıyordu. Doktor HPV açısından temiz olduğumu söylese de inflamasyon için ne bir ilaç verdi ne de beni tatmin eden bir açıklama yaptı. Daha önce böyle bir sonuç alan var mı başka bir doktora gitmeli miyim?

İçin rahat etmeyecekse git ama doktorlar sürekli aynı şeylerle muhatap oldukları için haliyle normal geliyor onlara her şey. Riskli bir durum olsa söylerdi muhtemelen. Bende de mantar çıktı sadece şikayetin yoksa birşeye gerek yok dedi onu da ben sorunca dedi yani düşünün

İçin rahat etmeyecekse git ama doktorlar sürekli aynı şeylerle muhatap oldukları için haliyle normal geliyor onlara her şey. Riskli bir durum olsa söylerdi muhtemelen. Bende de mantar çıktı sadece şikayetin yoksa birşeye gerek yok dedi onu da ben sorunca dedi yani düşünün
Şikayetim yok değil aslında yanmam oluyor zaman zaman. İdrar yolu enfeksiyonu da az miktarda da olsa var. Korkum şu ki bu inflamasyon bir enfeksiyon belirtisi yüksek ihtimal ileride bu enfeksiyon artabilir daha zor atlatırım vs vs. Kafam iyice karıştı.

Sonucunu al baska doktora git bendede aynisi cikmisti. Ilk doktor ilac falan vermedi diğer doktor esli antibiyotik tedavisi uyguladi.

Merhaba hanımlar,
6 aylık evliyim geçenlerde ilk kez kadın doğum muayenesi olmak için doktora gittim her şey normal mi diye baktırmak istedim. Ultrason sonucunda kist vs. yoktu. Smear testi yapıldı ve sonucunda orta şiddette inflamasyon yazıyordu. Doktor HPV açısından temiz olduğumu söylese de inflamasyon için ne bir ilaç verdi ne de beni tatmin eden bir açıklama yaptı. Daha önce böyle bir sonuç alan var mı başka bir doktora gitmeli miyim?
Canım benim sonucumda da aynısı yazıyor. Sen sormuş muydun o zaman?

Back